Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakettik ve kazandık.

Gövde gösterisinin de en alasını yaptık.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 3'lünün başı muhteşemdi. Tüm stadın birden susması ve "Bir kiii üçç"e kadar olan bölüm kusursuzdu. Ama sonra herkes bir anda gaza geldi "Trabzon...Trabzon..." kısmını beklenmedi Zaten videolardan da anlaşılıyor.

En güzel sahnelerden biri çıkış anındaydı. Mahşer yeri gibiydi, binlece kişi merdivenden iniyor, önüne bakıyorsun her yer bordo mavi, merdivenlerin ilerisi de öyle. Keşke fotoğraf makinam olsaydı da çekseydim ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sabahın yedisinde çıktık yola o da ne daha Ereğli'de renkdaşlarla karşılaştık işin ucunda Trabzonspor olunca yol sorunu filan kalmıyo sabırla bekledim Sakarya'da kahvaltı yapalım dedik bir baktık ki taraftarlar da gelmiş selamlaştık kahvaltımızı ettik tekrar yola koyulduk Merter'den biletimizi aldık orda birçok taraftar alamadı biz internetten aldığımız bileti temin ettik çünkü.Neyse istikamet Olimpiyat yolda bir taraftar gördük o da stada gidiyodu neyse aldık.Stad yolu karışık da olsa bulduk sonunda stada girebildik daha maçın başlamasına iki buçuk saat civarı kalmış ama Doğu Tribünü nerdeyse dolmuş kenarlar hariç yerimizi aldık maç başladı muhteşem taraftar muhteşem coşku buraları anlatamam.Neyse o yüzden geçelim maç bitti arabayı ararken Volkan Konak'ı gördük selamlaştık filan.Neyse herkesin aradığı o malum çamurluk yolu aradık saatlerce arabayı maç öncesi oraya park etmiştik.Yok araba nereye gider yok işte delirdik.İlk başta stadı belki de 3-4 defa turlamışızdır yok işte ne yapalım aşağılara indik ayaklarımıza karasular indi yok yolda bir taraftar aldı bizi taksi görene kadar sizle gelebilir miyiz diye sorunca tabiki cevabını aldık neyse indik taksi de bulduk nihayet taksi ile tekrar stada çıktık yok işte turluyoruz yok bizim gibi birkaç taraftar vardı hala arayan saat 21:00 onların telefonunu aldık bulurlarsa arar mısınız diye.Bulamadık aradık en sonunda tarif ettiler ve bulduk rahatladık dedik tam ki Kocaeli'ne kadar yolda kaldık mazot bitmiş benzinlikten aldık mazot koyduk olmadı araba ile yardım istedik bir araba aldı artık bilmiyorum adı ne ile ama ip bağlayıp benzinliğe kadargetirdi bize orda da olmadı benziliğin tanıdığı bir usta varmış aldık numarasını aradık geldi (tabi gelmesi bir yarım saati buldu)neyse ki oldu sonunda ama bunlar tam 1'de bitti yarın sabah sınavım vardı.İstikamet Zonguldak gece 3 buçuk civarı geldik...
        Bunları yaşayabileceğimi bilsem yine de gideredim o maça pişman da değilim!
        Budur Trabzonsporluluk!
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak şahrud tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özentinin de böylesi!!
          Soldan sağa: hatcee, harun abi, namuslu ev kizi. ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 61. dakikayı böyle çekmişim.

Yorum

• Trabzonspor.org.tr

Yorum

• tum un gol attığını rüyamda görmüştüm ve yazmıştım da.

abdullah avcının bizim maçlara gelince agresifleşmesi ilginç yenilgiden dolayı moralsiz diyelim.
                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  61. dakikayı böyle çekmişim.
                  Aydin 61.dakika sovunu herkes kamerayla cekmek istese sov mov görünmez ortalikta.
                  Sen de katilmaliydin eyleme.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu stadt bizim trabzonda olsa suanda barcelonaylan yarisyo oliyorduk
                    Bu stad Trabzonda böyle olmaz , olamaz . . .
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Haklısın İrfan Abi, nefsimize yenik düştük.

Yorum

• Boşverin ya maçta seyircide sonuçta hepsi muhteşemdi penaltı değildi deyipte tartışmaya devam edenlerde kendini avutsun.Hakan Şükür son sözü söyledi akşam. Allah'a şükür olimpiyatta gittiğim tüm maçlarda hep zaferle ayrıldık. Hatta bundan sonra tüm maçları olimpiyattamı oynasak ne.))))

Yorum

• Abdullah Avcı'ya her geçen gün daha çok gıcık oluyorum, yarası da çok derin anlıyorum.İBB ile olan istatistiklerimiz ortada şamar oğlanı yapmışız.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abdullah Avcı'ya her geçen gün daha çok gıcık oluyorum, yarası da çok derin anlıyorum.İBB ile olan istatistiklerimiz ortada şamar oğlanı yapmışız.
                            Bir de "Ben de Karadenizliyim" demez mi, ekrana uçan kafa atıyordum nerdeyse...
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bugün etrafımda dolanıp o pozisyon penaltı değildi diyenlere hiç meram anlatmaya çalışmıyorum, evet penaltı değildi ağlayın ulan diyorum, böylesi daha zevkli oluyor.

Yorum

• doğu tribünündeki taraftarımıza güneş vururken muhteşem bir görüntü oluştu statta...
                                En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 16:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X