Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu arkadaşlar Jaja'nın bir pozisyonu var onu kimse konuşmuyor. Ceza sahasının önünde bir faul oldu, Jaja aradan aldı topu 6 pasa kadar girdi kaleciyle karşı karşıya kalınca pozisyon lehimize faul verilerek kesildi. Arkadaş avantaj kuralını burada uygulamayacaksın da nerede uygulayacaksın sorarım sana...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      50 hafta penaltı alamamış, haklı veya haksız, bizim maçla alakası ne?.. Banane 50 hafta penaltı çalınmıyorsa, kime ne?.. Bizim maçla alakası ne?..
      Arif'i Oynatsın

Yorum

• bursalılar bizim penaltılar için forumlarında başlık açmışlar çok komikler yav öldüm gülmekten kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ibb 50 haftadır penaltı atamıyorda bize ne? 50 haftadır bizlemi yapıyorlar maçlarını

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Plaka kutlamalarının taklidi türedi, kolbastı sevinçlerinin taklidi türedi(çifte telli vesaire). Bun şovlarımızında taklidi türer yakında.
              Bu sene moda bordo-mavi olacagı belliydi : ) Ama ne demişler taklitler orjinallerini yaşatır böle bişey vardıı dogru mu yazdım bilmiyorm : ) bence yeni moda maytap şov olmalı 61. dakka da dale cavese eşliğinde
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bursalılar bizim penaltılar için forumlarında başlık açmışlar çok komikler yav öldüm gülmekten kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
                Kendi kendilerine çalıp oynuyorlar. Böylelerine dokunmamak lazım, ne me lazım ısırırlar )
                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Ancak kendime geldim ve geniş özetleri yorumları izleyip tespitlerimi paylaşayım!
                  Öncelikle gerçekten Büyük Trabzonspor Taraftarlarına teşekkür ediyorum gerçekten mükemmele yakındılar(toplama taraftardan daha fazlasını beklemek haksızlık olur (marş söylenmesi ve birliktelik açısından))
                  Şenol Hoca'nın haklıydı oyun sertti ancak Abdullah Hoca'da haklıydı araya voleybol ağı gerilemez iş bu nedenle dir ki sahada hakemler görev alır. ancak dün akşamki hakem değil tam bir tetikçiydi ve oyunun çirkin görünmesi bizzat kendisi sebep olmuştur!
                  ilk dakikalarda Yattara'ya atılan tekmeye kart çıkarmayarak oyunun ilerleyen dakikalardaki seyrini de belirledi ve sonrasında Holmen'in insanlık dışı hareketi geldi işte bu noktada film koptu o pozisyonda çıkmayan kırmızı kart bütün maç boyunca herkese örnek oldu tekme-tokat kıvamına gelen futbol iyice amacından uzaklaştı.sonrası işte bildiğimiz gibi!

Takımımızı değerlendirecek olursam nacizane görüşüm şu ki;bizim sorunumuz konsantrasyon oyuna adapte olduğumuzda önümüzde durabilecek bir takım yok. bunu dün net bir şekilde gösterdi takım sürekli oyun içerisinde kalamıyor bir kaç futbolcu çıkışlı bu olay giderilebilirse çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Oyuncu performansları ise kendi başlıkları altında yazmak gerek ancak Jaja için birkaç kelam edeyim. dün maça hiç ısınmadı takım 5' 2 yaparken oralarda olmak yerine alanzinho ile kenarda uzun yıllardır görüşmemiş modunda eğleniyorlardı. takım şut'a geçti kendisi yine ortalıkta yoktu nitekim maç başladı aynı seyrini devam ettirdi karabük maçını kulübede geçirme isteğini Şenol hoca gözardı etmemeli tamam çok iyi bir futbolcusun ancak sahada varsan oynayabilirsen değerlisin umursamazsan umrumuzda da olmazsın!

Karabük maçı çok zor. tıpkı ondan sonraki 17 maç gibi hayde uşaklar!

siz bu yola baş koydunuz biz ise siz olduk hayde!
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BİZE HER YER TRABZON DEMEDİKMİ ?

OY oy oy muhteşem
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bursalılar bizim penaltılar için forumlarında başlık açmışlar çok komikler yav öldüm gülmekten kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
                      Jaja'dan bursaya selam...

it ürür kervan yürür

Yorum

• kemik atmayın önlerine : ) fazla havlıycaklar yoksa

Yorum

• Edit.............
                          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 15:56.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• atkıları açıp şarkımı söyledi taraftarımız .maçın son dakikalarında atkılar açılmıştı .bu foto o anmı çekildi...

Yorum

• hava karanlık maç sonu olma ihtimali yüksek

Yorum

• Bizim kazandığımız penaltıyı tartışanın futbol bilgisine tükürürüm bu kadar net!
                                aynı mevzuda Hakan Şükür, Metin Tekin'e çok sert bi bakış attı dün akşam =)
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X