Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Zuhahahhahahahahahahahahaİlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok ani oldu bilmem ki ne desem

Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
fazla naza çekmedeİlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok ani oldu bilmem ki ne desem
1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Yorum
-
i iih olmadi abiİlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Abi koyduysan bana özelden atsana bir zahmet...İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5.dk sonra Youtube`de.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
...gizlilik ayarlarından dolayı köründülenemiyorİlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yerlerdeyimİlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok ani oldu bilmem ki ne desem
Hamiş
Yorum
-
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
1
Trabzonspor 161321411241+29 2
Fenerbahçe 161231321239+20 3
Beşiktaş 161033392033+19 4
Galatasaray 161024311932+12 5
Medical Park Antalyaspor 16745272725- 6
Gençlerbirliği 16664252424+1 7
Kocaelispor 16574192222-3 8
Gaziantepspor 16565191621+3 9 Bursaspor 16556322720+5
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaratona baktinizmi Sansal Büyüka Mustafa Denizliye öyle bir laf koyduki Mustafa Denizli bise diyemedi aha
Mustafa Denizli:Trabzonun kazandigi deplasman maclari su ana kadar kolay maclardi zorlari ikinci yari
Sansal Büyüka
eresi kolay hocam Kayseri fenerlen Galatasarayi yendi,Antep Feneri yendi filan dedi Musafa denizlinin sesi hic cikmadi daha
ewet ya baktim hic sesini cikaramadi evet oyle dedi gecti...
Yorum
-
bu görüntüyü fotoyu fesbokta paylaşmak isterim. ismim bayram uzundurukan eklerseniz memnun olurum. facede benim ad soyadtan başka yok.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Kelimesi kelimesine katılıyorum,işte bu yaklaşım asıl farkınızı gösterecek olan. Maçın ilk 60 dakikasını izlememişdim,hakem ilk yarıda net penaltıyı verse zaten iş bu tartışmaya da kalmazmış ama gözgöregöre de buna penaltıydı demek de anlaşılır gibi değil.Bir arkadaşın da örnek verdiği gibi Tumla Girayın pozisyonundan öyle bir an yakalarım ki 'buz gibi penaltı ' sanılır.Buca maçında pekçok arkadaş verilen penaltıyı yanlış bulmuşdu,orada da elle temas vardı oysa.Demek ki temas tekbaşına penaltıya yetmiyormuş.İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşarlar şuraya fotolar koyarak mı ispatlamaya çalışıyorsunuz penaltıyı. penaltı değilde hadi penaltı diyelim bu fotolardan mı yapıyorsunuz savunmayı.
umuta bir temas var doğrudur da penaltıyı gerektirecek ne gibi şarj uygulandı ki allah aşkına. umut uyanıklık yapmış teması hissedince iyi yedirmiş hakeme.
buna penaltı diyorsanız geçtiğimiz 15 hafta da giray ve egemenin müdahelleriyle maç başına 2 olmak üzere alehimize 30 tane penaltı bulabilirsiniz.
neyse; kimse kimsenin Tabzonsporluluğunu tartışmasın burada.
bazı arkadaşlar anlaşılan Trabzonsporun, Trabzonsporluluğun ne olduğunu anlayamamışlar. sonuçta 3 puan almışsak herşey mübahtır anlayışında olanlar neden üç istanbulluya karşı durduğumuzuda hatırlasınlar. penaltı değildi keşke çalmasaydı hakem deyin çıkınişin içinden savunmayın şu pozisyonu.
Yine de en sevindiğim olay,bu olayın kasıntı ve ukala Abdullah Avcının takımının başına gelmesi.
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ntvsporda sergen bizi konustumu bittimi bizim yorumlarimiz ???? feneri konusuyorlar simdide....
konusmadi.bende onu izliyomtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum