Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• illa küfür ettircekler ğe5eye geçtiler hemen

Yorum

• banane penaltı yada değil ben 3 puan geldimi derim geldi gerisi önemli değil....o zman belediyenin golünden önceki faule baksınlar ona kimse bişe demiyor ordada faul yok...

Yorum

• Havaya cikmis bir adam havads nasil bir darbe olmadan ucmaya baslayabilir fizik kuralkarina aykiri Umutu resmen itti adam
        Markys cark etti penalti verilebilir dedi buarada
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• umutun pozisyonuna hatalı karardır demiyor markus ağırdır diyor

Yorum

• Markus Burak'a yapilan penalti diyor.Macta 3 penalti pozisyonu var.2si net biri kisiye gore degisiyor.Gercekler ortada Trabzonspor bu mac rakibi bogdu.

Yorum

• Bu da sanırım bahsettiğiniz atkı şov... Hala insanlar ısrar ediyorlar vide nasıl ekleniri göstermemek için ilginç

Edit: Yardım eden vatandaşa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Markus Merk Jaja'nin pozisyonuna ne dedi....?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Markus Umut'un pozisyonu icin hatali degil agir karar diyor.

Yorum

• İlk olarak Hasan Algan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asıl önemli olan jajanın pozisyonuydu bence.. net penaltıydı.. stada giden tüm taraftarın yanaklarından öpüyorum.. müthiş bir atmosfer yaratmışlar..
                    60.000 kişiyi tek tek yanakdan öpmek zor olsa gerek

Yorum

• allah kimseyi bu telegoldeki adina futbol denilen ama futboldan baska her türlü pisligin döndügü bir programa düsürmesin bu ermanla serhat konustukca ahmet cakar bile gözüme daha bir sempatik gözüküyor....

Yorum

• Hay masallah, su tablo'ya bakin arkadaslar.
                        "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Umut'un pozisyonu hatalı değil ağırdır dediler.
                          Twitter Adresim

Yorum

• Trabzonspor şu an mükemmel. Fakat; son düdük çalana kadar tedbiri elden bırakmamak en iyisi.
                            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                            Kobra

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              60.000 kişiyi tek tek yanakdan öpmek zor olsa gerek
                              hepsine burdan trabzon vakfıkebirden bi öpücük gönderdim kabul etsinler
                              "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                              Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak uzundurukan bay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                atkı şhov ile ilgili vidio yokmu yav? ben çekemedim vidio.
                                buyrun:
                                Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X