Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• markus: bu benim için penaltıdır(burakın pozisyonu)(buraka yapılan)
    markusumutun pozisyonu)temas var hafif, futbolcuda bunu kullanıyor benim için yeterli penaltı değil
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• Bence "yalakalık" değil....Biz güzel şeyler ürettiğimiz sürece takdir edecekler...Ederler....Marifet iltifata tabidir demiş eskiler...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk videonun linki budur. Bir müslüman anlatsaydı adam gibi ekleyecektim... Gerekli gereksiz ne varsa upload ediyorum seçemeyeceğim şimdi aradan sırayla gidiyorum. Beğenmediğinizi geçiniz maç öncesi, sırası ve sonrası heycanıyla ne çektim ben de tam bilmiyorum...
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.12.2010, 23:09.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• harika bir galibiyet harika bir atmosfer.

emeği geçenlerden Allah razı olsun.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Link özelden alabilirmiyiz
            bende bende bende... cok merak ettim maraton´´ u
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• asıl önemli olan jajanın pozisyonuydu bence.. net penaltıydı.. stada giden tüm taraftarın yanaklarından öpüyorum.. müthiş bir atmosfer yaratmışlar..
              "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
              Johan cruyff

Yorum

• Jajanin pozisyonu niye tartismiyorlar bence en net penalti o pozisyondu
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• markus ilk gördüğümde pozisyon penaltı olarak gördüm dedi sonra izleyince yeterli olmayabileceğini söyledi.umut pozisyonu lehine kullandı falan dedi

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaş biri bir anlatsa şu işi...
                    şu başlığı incele belki yardımcı olur:
                    Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• trt türkde bizim maçı veriyor yorumlar başlar birazdan
                      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• arkadaslar her sey cok güzeldi bu gün ama ayrı bir güzellik vardı göze batan..maç sonu üçlü futbolcuların taraftarla bütünleşmesi ayrı bir yere o gol sevincleri yokmu....birbirlerine sarılmaları..umutun burakla sevinci opmesi..serkanın umuta tokat atması sevinclerini bagırarak haykırmaları onların nasıl kenetlendiğini ve inandıklarını gösteriyor...Bu birlik ve beraberlik bozulmaz insallah....Allah nazarlardan saklasın...
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Tüm yorumlara saygi duymak lazim ama en az bir penaltimiz vardi macta Burak'in, Umut'un veya Jaja'nin pozisyonu, farketmez...!
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• markus merkin söylediği aynen şu "benim için penaltı değil ama bu karara yanlış diyemem".

hafif bir demirel havası var sözlerinde...
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Selam renkdaşlar, öncelikle hayırlı olsun. Maça gitmek için tüm şartları zorladım ama kısmet olmadı. Evde de değildim; cafeye maçı izlemeye gittiğimde ekranda o tribünü görünce resmen dondum kaldım bir süre; süper kupa finalini orada yaşamış biri olsam da. orayı dolduran tüm renkdaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum, Allah yollarını açık etsin.

Penaltı konusuna gelince, o pozisyon olmasa da verilmeyen penaltılarımız var ve daha da öncesinde İBB çok erkenden 10 kişi kalmalı iken son on dakika kaldılar. Ahmet Çakar da bundan bahsetti, hakeme rağmen kazandığımızı söyledi fakat detalarını dinleyemedik. Şu da var; o bu şunu söylemiş bunu söylemiş çok önemli değil, hepimiz bu işi biliyoruz az çok, görüyoruz sahada olanları, verilenleri ve verilmeyenleri. Ben gurur duyuyorum bu gibi tartışmalı kararları benimsemeyen ve istemeyen bir taraftarımız olduğu için.
                              Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                              96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Markus Umut'un pozisyonu penalti degil ama yanlis karar da diyemeyiz dedi. Burak'in pozisyonu ise net penalti dedi. Mustafa Denizli bile penaltimiz icin hakemi suclayamazsin diyor. Mac sonu hakemle kazandigimiza inanan renkdaslara selam olsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X