Şenol Hoca Jaja'yı uyaracak Yattara'yı ise oyundan alacaktır bence.Fizik olarak hala yetersiz uyramayla düzelmez. Jaja'nın ki disiplinsizlik,rakibi küçük görme.Uyarıyla kendine gelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
şenol hocada aynen düşündüğümüz gibi yaptı.. maç başladı hadi hayırlısı...İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını düşünüyorum . Buca maçındada Engin girdi adamlar top oynayamadı daha . Yattara'yla olmuyor topu ayağından çıkarması gerektiğini bi öğrenemedi .sürmene
Yorum
-
"İnadına" bir görüşe bağlanacaksan hiç tartışmayalım. Olumlu hareketleir görememen demektir bu. Kolay gelsin sanaİlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnadına kötü diyorum sen ister gül ister ağla. Kaçırdığı pozisyon için ne söyleyeceksin çok merak ediyorum?
Yorum
-
Evet dogru olani yapti senol Hoca...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bilmioyrum ama ikinci yari kendilerine gelsinler.Golu bulunca ne oluyor bize anlamiyorum....Takimda buyuk sitress var bence.Zaten sadece bizde olur bu sitressENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum