Bu hanım ablanın acil evlenmesi gerek yani evli midir bilmem ama boşanıp yeniden başka biri ile evlenmesi gerek hiç değilse gelinlik giyip yeniden bir düğün yapması gerek çok üzüldüm durumuna gerçekten yazık vallahi yazık.
Evliyse boşanması kolay olur ama tekrar evlenme zor..
Evli değilse hiç ümitlenmesin..
Formalarımızı giyinik vaziyette bizi Heykel'de bekliyormuş. Liste yapalım. Evet kimler formasını giyip heykele gelecek. Seda Çapçı teyze bizi bekliyormuş.
Formalarımızı giyinik vaziyette bizi Heykel'de bekliyormuş. Liste yapalım. Evet kimler formasını giyip heykele gelecek. Seda Çapçı teyze bizi bekliyormuş.
Bence kadının dünyadan haberi yok. Bir de üstüne üstlük ırkçı söylemler.Bu bayan ulusal tv de konuşsa anında şutlarlar. Yalnız şu da bir gerçek ki fb tv de de oluyor bu tarz konuşmalar diğer takımların televizyonlarında da. Bunlar hep kendileri çalıp kendileri oynadıkları için söyleyecek bişey yok. Kendi küçük dünyalarında takılıyolar. Takılsınlar sorun değil. Bir tane spikerle mi uğraşacaz biz? Emin adımlarla ilerliyoruz böyle ufak şeylerle uğraşmaya gerek yok. Ben önemsemiyorum.
Tek kelimeyle rezalet.
Rasizm kokan bir video.
Böylesine yobaz beyinlerin var olması midemi bulandırıyor.
Savcılığa suç duyurusu yapılmalı.
Kesinlikle "halkı kin ve düşmanlığa kışkırtmaktan" hakkında işlem yapılacaktır.
En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 16:00.
bu havyana kadın demek bütün kadınlara hakaret etmek olur.belli bir yerden kuyruk acısı var ya da kocasından dayak yemiş sinirini bizden çıkarıyor olabilir.
Yorum