Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. yarı bu bursa taraftarına güzel bir sürpriz yapmak lazım trabzonda. görsünler bakalım bizle uğraşmak ne demekmiş... bu maçın rovanşıda var...

Yorum

• iddaa banko trabzonspor

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Recep Abi resimler için teşekkürler..

Bu muamele resmen ahlaksızlıktır...İstanbul takımlarına gelince biletix'den satış Trabzonspor'a gelince bilet kuyrukları...Ondan sonra da biz antiistanbulcuyuz,s.çarım sizin gibi antiistanbula.

Orada saatlerini geçiren renktaşlarımıza helal olsun,gönül orda onlarla beraber olmak isterdi Helal olsun hepsine...

Bu resimler maçtan önce Şenol Hocaya ve futbolculara gösterilsin kesinlikle,Onlara ve bu renklere olan sevdamız ölümsüz,Şampiyonluk gelir veya gelmez,galibiyet olur veya olmaz önemli olan sahada Trabzonspor gibi oynamaktır,tek isteğim bu kendilerinden Trabzonspor ruhuyla oynayın...
        İlker denecek birşey yok, arkadaşlar gitmiş Trabzonspor için yollarda sabahlamış, dünden beridir sitelerinde Bursa sokaklarınd afkurup duran Bursasporlularında sadece ağzıda olduklarını gördük.

Neyse denecek birşey yok, umarım bu emekler karşılıksız kalmaz.

İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende kaldım Hasankeyf'te 2 günle maçı kaçırmanın acısı yaşıyorum..

Bmn|Bursa, Ey gidi eski günler..
        Ali olur eskisi gibi kardeşim, sen yeter ki gel....

Yorum

• Yoğun bi çaba sonucu gece 3ten bu yana bekLediğimiz biLetimizi aLdık. ResimLerde de görüLdüğü gibi baya yıprandık İnşaLLah uykusuz, yorgun kaLmamıza değecek bi skorLa ayrıLırız maçtan.. Gazamız mübarek oLa

Yorum

• bursadaki arkadaşlar maç sonu yakıyozmu bursayı
            Sadece Trabzonspor !

Yorum

• zaman yerinde çakılıp kaldı sanki, geçmek bilmiyor heyecanım tavan yaptı kalbim boğazımda atıyor bu nasıl bir durumdur ben anlamadım
              Allah utandırmasın inş. puan ya da puanlar alıp bayrama lider gireriz, taraftarın verdiği emeği keşke futbolcular da görse o zaman daha iyi anlarlardı bizi...
              inş. yüzü gülen taraf Trabzonsporum olur.
              keyifli bir maç olması dileğiyle...

BizeHerYer Trabzon...

Yorum

• bursanın burdaki maç biletleri onların yaptıgı gibi emniyetin orda satılsın Emniyet Genel Müdürlüğünün orada..

dip not : Emniyet Genel Müdürlüğü Sotka'da

Yorum

• Trt 3 ü izliyorum Feyazz'ın programı var

Yorum

• tek büyük var oda sensin TRABZON !

Yorum

• arkadaşlar biletlet emniyet genel müdürlüğündemi satılıyo nasıl izleceğiz

Yorum

• samsunda maçı izleyebileceğim bir yer önerir misiniz. nezih bir yer var mı. ayrıca öğretmen evinde lig tv var mı. bilgi verirseniz çok sevinirim. tokattan dün gece geldim. maçı kaçırmak istemiyorum

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trt 3 ü izliyorum Feyazz'ın programı var
                          Antremanda sanki teofilo vardi. Ben mi xalnis gordum.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            samsunda maçı izleyebileceğim bir yer önerir misiniz. nezih bir yer var mı. ayrıca öğretmen evinde lig tv var mı. bilgi verirseniz çok sevinirim. tokattan dün gece geldim. maçı kaçırmak istemiyorum
                            Öğretmen evini bilmiyorum ama site camii'nin altında izleyebilirsiniz. Can diye bir yerde.

Yorum

• Hakan Şükür:O şerefli formayı Şenol Hoca bana verdi.

Yorum

• Heyecan katsayım artmaya başladı gene
                                Allah utandırmasın. İnşallah kazanırız bugün...
                                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X