Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor yöneticilerinin, taraftarının, hocasının açıklamaları hep aynı şeye işaret ediyor: Trabzonspor'dan fena halde korkuyorlar.

Olimpiyat stadında yaşadıkları, şampiyonlar ligindeki silik futbolları aşırı baskılı maçlardaki performanslarını etkiliyor. Trabzonspor ise final niteliğindeki tüm maçları almasını bildi. Sabırlı oyun bize sonucu getirecektir.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aday kadro açıklandı milli takım için . bizden sadece umut ve burak alınmış..

Yorum

• hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım.
        allahın izniyle yenelim inşallah.

Yorum

• İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yarın bu saatte bursadan galibiyetle döneceğiz.
          şeftali mevsimi geçti fakat kestane iyi giderdi ha

ben rahat değildim kupa maçından önce şimdide değilim umarım yine yeneriz.inşallah yeneriz ya.
          Entropi İyidir.

Yorum

• tabi bu oyuncular yeni katılanlarmış. daha önce alınanlar aynen devam sanırım. bu durumda serkan yine kadroda yok.

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aday kadro açıklandı milli takım için . bizden sadece umut ve burak alınmış..

Onur Selçuk Engin Umut ve Burak alındı bizden.

Yorum

• Trabzonspor, bu sezonun flaş takımı.
                Ertuğrul Sağlam'ın bu cümlesini hakaret olarak algılıyorum. Cevabını sahada vereceğiz inşa.

Yorum

• ben bu maça gitmiyorum giden dostlara tavsiyem dikkatli olmaları çünnkü büyük bi seneryo var 1000 kişi ile 10000 kişiyi karşı karşıya getiriliyo ne demek maç günü gişeden bilet satışı hemde gişenin yeri değişiyo

Yorum

• engin ve umut bu motivasyonla bursayı çok zorlarken,burak bu motivasyonla bizi tepetaklak edebilir.
                    Entropi İyidir.

Yorum

• bursa tarafından bilet kalmışmı acaba haberi olan varmı. ordan kaçarız yine renkdaşların yanına.
                      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Colman'ın yerine Alanzinho zamanı

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor, Bursaspor'la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor...

Bordo-Mavililer, dün ise hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, hafta boyunca sakatlığı sebebiyle takımla birlikte antrenman yapamayan Arjantinli oyuncu Colman’ın yerine bir süredir forma şansı bulmakta zorlanan Alanzinho’yu hazırladığı ifade edildi. Güneş’in, dünkü idmanda Sambacı ile yakından ilgilendiği ve kendisine orta sahada oyunu yönlendirme görevini vereceği bildirildi. Teknik heyetin ayrıca rakibin hava hakimiyetini düşünerek, savunma oyuncularına duran top ve yandan gelecek ortalara karşı çalıştırdığı bildirildi. Güneş’in bu çalışma sırasında defanstaki isimleri sık sık uyardığı öğrenildi.
                        haber kendini yalanlıyor.. basına kapalı yapıldı deniyor zaten, devamında ise klasik atmasyon haber fiilleri, ifade edildi ve bildirildi. o bölgede ceyhun oynar rahat olun

Yorum

• Nereden bilgilendiniz milli takım aday kadrosu hakkında?
                          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            colman yok, engin takıma dün katıldı, antreman eksikliği var, glowacki de yok... önemli kilit isimlerden yoksun çıkacağız maça bu sebeple bu maçta ibre bursa'dan yana diye düşünüyorum. bursaspor ligde başka bir motivasyonla oynuyor. süper kupa maçının intikamını almak için saldıracaktır. colman'ın yerine alanzinho düşünülüyorsa eyvah ki eyvah. inşallah alanzinho süper kupa maçındaki gibi mükemmel oynar ama orta sahanın yükünü kaldırabilecek bir futbolcu değil. bana göre sezonun en zor maçına çıkıyoruz. colman'ın yokluğu çok kötü oldu.

uzun zamandır rakipleri favori gösterme trbini terkettin sanıyordum. yine başlamışsın..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur Selçuk Engin Umut ve Burak alındı bizden.
                              spor haberini trt den alırsan eksik alırsın benim gibi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç saat 16:00'da inanılır gibi değil lider ve 2.karşılaşıyor.
                                Ya nesi inanilir gibi degil. Ne lider, ne de lig 2.si Istanbul takimi mi, degil. Bu kadar basit. Adamlarin mantigi bu kadar duz iste.
                                "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                                http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X