Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabah 10'da verilmiyormuydu bizim biletler?
    13:00 a alındı biliyorum ben Alihan.

o yüzden diyorum.Kültürparkta onca kişi beklerse,Allah göstermesin bir provakasyon ile bursa karışır.
    Entropi İyidir.

Yorum

• Gerçekten çok ilginç ligin ilk 2 sırasını paylaşan 2 ekip karşılaşıyor ve maç 16.00 da

Yorum

• 11 maç üst üste kazanma ihtimalimiz bence çok yüksek, bursa maçını gecersek ki gececeğiz
        En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 18:26.

Yorum

• olaylar çıksın da bursanın çirkefliği günyüzüne çıksın !!
          anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            13:00 a alındı biliyorum ben Alihan.

o yüzden diyorum.Kültürparkta onca kişi beklerse,Allah göstermesin bir provakasyon ile bursa karışır.
            Yok yahu öyle birşey yok.

Yorum

• bu gece benim gibi kültürparkta sabahlıyayacak arkadaşlar oraya boş gelmeyin bu topsaslıların ne yapacağı belli olmaz
              Sadece Trabzonspor !

Yorum

• colman yok, engin takıma dün katıldı, antreman eksikliği var, glowacki de yok... önemli kilit isimlerden yoksun çıkacağız maça bu sebeple bu maçta ibre bursa'dan yana diye düşünüyorum. bursaspor ligde başka bir motivasyonla oynuyor. süper kupa maçının intikamını almak için saldıracaktır. colman'ın yerine alanzinho düşünülüyorsa eyvah ki eyvah. inşallah alanzinho süper kupa maçındaki gibi mükemmel oynar ama orta sahanın yükünü kaldırabilecek bir futbolcu değil. bana göre sezonun en zor maçına çıkıyoruz. colman'ın yokluğu çok kötü oldu.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu maçı kananırsak çok avantajlı konuma geliriz daha Bursaspor Beşiktaş ile oynuyacak.
                  Beşiktaş fark yer bu futbol ile bursadan
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu maçı kananırsak çok avantajlı konuma geliriz daha Bursaspor Beşiktaş ile oynuyacak.
                    Haklisin ama Besiktasin durumuda ortada.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bursaspor taraftarı takımıyla birllikte olimpiyatta ağır bir yenilgi almıştı. Kolbastı gösterisine sırt çevirmek gibi yaptıkları pek çok ayıp yanlarına kaldı kupa da bize.

Bursa'ya değil kendimize bakalım, Şenol Hocamız futbolcuları tam da olması gerektiği gibi maça hazırladığına eminim.

Lider gidip, lider döneceğiz Allah'ın izni ile. Kimle konuştuysam Trabzon maçı rahat alır, en az iki üç tane de gol atar diyor.

Takım kendi gibi Trabzonspor gibi oynayıp, formanın hakkını verdiği müddetce karşılığını alıyor zaten. Türk futbolu Trabzonspor'un kıymetini yeniden keşfetmiş gibi davranıyor ama bizim gösterecek daha çok şovumuz var.

Bursa'da kolbastı tam bayram hediyesi olacak.

Süper kupa öncesi Bursaspor'un "Şimdi Süper olduk" diye tişört hazırlattığını biliyor muydunuz? Maç öncesi Ertuğrul Sağlam'a tişörtü gösteren Bursasporlu yönetici o sırada Ertuğrul Hoca ile sohbet eden kişinin TS Club sorumlusu olduğunu nereden bilsin. Bizim tişörtlerdeki slogan böylece ortaya çıkmış oluyor "Biz Hep Süperiz".

Tişörtteki hatayı da gözden kaçırmayalım. Kupa 2009/2010 sezonunun süper kupası. Bu yeni sezonda da kupayı alacağımızı hissetmiş bizimkiler
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Konya macinda Colman yerine hoca Baris'i tercih etmisti, bu sefer Ceyhun ile baslar diye dusunuyorum. Gazatelerde cikan Colman yerine Alanzinho haberi biraz fantastik olmus sanki, Engin-Jaja-Burak-Alan-Umut gibi bir besli ile sahaya cikacagimizi hic sanmiyorum.
                        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 18:28.

Yorum

• Colman yokmuş he ? Olmadı işte olmadı ....

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok yahu öyle birşey yok.
                            tamam alihancığım ben yanlış okumuşum kusura bakma kardeşim
                            Entropi İyidir.

Yorum

• biryandan bursaspor taraftarına yapılan eleştirilere bakıytorum: biryandanda bursaspor şampiyon olduğu gece; bursalılarla taksimde şampiyonluk kutlaması yapan trabzonspor taraftarı aklıma geliyor ve iğreniyorumm... çünkü bi grup taraftarımız bursasporlularla beraber sevinç gösteriri yapıyorlardı... hayatımdaki en iğrenç sahnelerdi bu gördüklerim.. şimdi biz bir zamanlar bursaspor taraftarına yalakalık yapan taraftarlarımız yüzünden bu acıları yani bursalıların şımarıklıklarını görüyoruz
                              irlandalılar içimizde... bursada değil..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Süper kupa öncesi Bursaspor'un "Şimdi Süper olduk" diye tişört hazırlattığını biliyor muydunuz? Maç öncesi Ertuğrul Sağlam'a tişörtü gösteren Bursasporlu yönetici o sırada Ertuğrul Hoca ile sohbet eden kişinin TS Club sorumlusu olduğunu nereden bilsin. Bizim tişörtlerdeki slogan böylece ortaya çıkmış oluyor "Biz Hep Süperiz".

güzeeeeelllll
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X