Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursayi 4 sezondur deplasmanda yenemiyoruz.

Ayrica 200 küsür gündür ligde yenilmemeleri dolayisiyla macin kesin favorisi bursaspordur diyorum ben.
    Cafer abi Bursa bizi tarihimizde hiç Avni Aker'de yenmedi. Şahsen ben Avni Aker'de bursa ile oynasak favoriyiz demem şu an. Ama Bursa'da 4 senedir yenilmediler diye de şu Trabzonspor karşısında neden favori olduklarını da anlayamam.

Bence favorisi olmayan. Ortada. O gün daha çok isteyenin kazanacağı maç.

Maçın Bursa'da ya da Trabzon'da oynanacak oluşu da çok bir şeyi değiştirmeyecek.

200 gündür yenilmemeleri bizim için avantaj. 2 maçtır içerde kaybeden takımla oynamaktansa, sürekli olarak kaybetmeyenle oynamayı rakibin motivasyonu açısından tercih ederim.

Çok düz bir bakış açısı olmuş bence seninki.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cafer abi Bursa bizi tarihimizde hiç Avni Aker'de yenmedi. Şahsen ben Avni Aker'de bursa ile oynasak favoriyiz demem şu an. Ama Bursa'da 4 senedir yenilmediler diye de şu Trabzonspor karşısında neden favori olduklarını da anlayamam.

Bence favorisi olmayan. Ortada. O gün daha çok isteyenin kazanacağı maç.

Maçın Bursa'da ya da Trabzon'da oynanacak oluşu da çok bir şeyi değiştirmeyecek.

200 gündür yenilmemeleri bizim için avantaj. 2 maçtır içerde kaybeden takımla oynamaktansa, sürekli olarak kaybetmeyenle oynamayı rakibin motivasyonu açısından tercih ederim.

Çok düz bir bakış açısı olmuş bence seninki.
      Olabilir ama macin zorlugu ortada,ayrica bizim takimin rehavete kapilma ihtimalini de es gecmemek lazim.

Mac Trabzonda olsa durum daha degisik olurdu,galibiyete daha yakin olurduk.

Trabzonda bursa ya puan kaybettigimiz maclar bile parmakla sayilidir.

Tabiiki cogunda yendik diye yine yeneriz diye bir sey yok.

Futbol sürprizlere acik bir oyun,cumartesi günkü mactda 3 ihtimal cikabilir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla hiz cok iyi turkiyeden cok daha iyi.. nereden uye olunuyor buraya.Ineternetten odeme yapinca hemen aciliyormu?
        ödeme yapınca maç saatlerinden 1 saat önce yayın açılıyor...

http://www.digiturkwebtv.com
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• http://www.takafm.com/canliyayin/0-taka-fm-canli-yayin.htm
          Jan mari canlı yayında son 20 dakika.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Haydi Trabzonsporum♥

Yorum

• colman'ın durumu maç saati belli olacak dendi ntvsporda..
              ne oldu ki colman'a
              McLas was Here

Yorum

• renkdaslar aynen schuster söyledigi gibi...
                defansif oynarsak , 3puan bizimdir bunu unutmayalim.... :-)
                hadi trabzonum

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursayi 4 sezondur deplasmanda yenemiyoruz.

Ayrica 200 küsür gündür ligde yenilmemeleri dolayisiyla macin kesin favorisi bursaspordur diyorum ben.

Bu favori olayina pek girmek istemiyorum ama bir gercek varki bu mac gese macindan daha zor gececek, zira Bursa evinde oynadigi icin kazanmak isteyecektir ve yeniden lider olmayi tabiki.

Ayrica kanat akinlari cok iyi ve bizim kanatlarda zaafimiz var, Onur'un yan toplardaki kötü durusunuda eklersek isin hangi boyutta oldugunu anlariz.

Defansin arkasina atilan toplarda isin diger tarafi, burda olumlu olan defansimizi zaten geride tutmamiz.

Bence akilli, sakin, tabiki disiplinli ve kontrollü bir oyunla kazaniriz diye düsünüyorum...

Benim bu mac icin ideal ilk on birim:

-------------------Onur-------------------

Serkan------Giray(Mustafa)---Egemen--Cale

---------Selcuk---------Ceyhun(Colman)---

-------------------Jaja--------------------

Burak--------------------------Yattara(Engin)

-------------------Umut-------------------

Giray konusunda pek emin degilim, cünkü gese macinda bircok hatasi vardi ama insallah bu macta daha iyi bir performans sergiler. Colman henüz belli degil. Eger Colman oynarsa ben bu macta üclü bir orta saha tercih ederdim: Selcuk-Ceyhun-Colman.

Ilerleyen günlerde bu soru isaretleri cevabini bulur zaten.

En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 23:10.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Engin Baytar yokmu bu macta???

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Engin Baytar yokmu bu macta???

Ben öyle biliyorum ama emin degilim tabiki..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• engin baytar oynuyor..cezalı değil..

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          engin baytar oynuyor..cezalı değil..
                          Peki neden izinli....?

Bu hafta hicbir antrenmanda yer almadi...

Yorum

• bizi bursaspordan çok maçın gündüz saatinde oynanması zorlayacak diye düşünüyorum.bundan önce birçok kez öyle oldu.örnekleri mevcut.zaten lig liderinin ve 2.nin maçını hangi zihniyetle gündüz saatinde oynatıyorlar onuda anlamış değilim.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki neden izinli....?

Bu hafta hicbir antrenmanda yer almadi...

Neden izinli olduğunu bilemiyorum.araştırdım tff sitesine bile baktım engin baytar'ın cezalı olduğunu göstermiyor..kesin oynar bu kadar formdayken zaten..teo gibi kaçma şansı yok..

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden izinli olduğunu bilemiyorum.araştırdım tff sitesine bile baktım engin baytar'ın cezalı olduğunu göstermiyor..kesin oynar bu kadar formdayken zaten..teo gibi kaçma şansı yok..

ilk on birde degisiklik yaptim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X