Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezonun ikinci yarısı 3 İstanbul takımıyla da deplasmanda oynacağız, ve bu takımlar ikinci yarı daha bir toparlanmış halde çıkacaklar karşımıza. Devre arasına kadar tüm maçlarımız kazanmalıyız, Bursaspor maçında tek hedef galibiyet olmalı. Yeniliriz, berabere kalırız , futbolda herşey var, orası ayrı mevzu. Ama sahaya galibiyet için çıkmalıyız. İyi oynamalıyız ve özellikle şuster gibi kibirli yaratıklara futbol denen şeyin nasıl oynanması gerektiğini göstermeliyiz.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada ;

o deıl de arkadaslar nasıl caktık cıncona )))))))
      Bizim arkadaş grubunda çok kullanılır bu laf

Hatta çaktığımız maçtan 2 saat sonra maçı beraber izlediğimiz gsli arkadaşımın ağzından dökülen sözler :

Hacı, o değilde nasıl çaktınız ya
      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezonun ikinci yarısı 3 İstanbul takımıyla da deplasmanda oynacağız, ve bu takımlar ikinci yarı daha bir toparlanmış halde çıkacaklar karşımıza. Devre arasına kadar tüm maçlarımız kazanmalıyız, Bursaspor maçında tek hedef galibiyet olmalı. Yeniliriz, berabere kalırız , futbolda herşey var, orası ayrı mevzu. Ama sahaya galibiyet için çıkmalıyız. İyi oynamalıyız ve özellikle şuster gibi kibirli yaratıklara futbol denen şeyin nasıl oynanması gerektiğini göstermeliyiz.
        şuster zırlasın dursun onun söylediklerini düşünmek hata olur .
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezonun ikinci yarısı 3 İstanbul takımıyla da deplasmanda oynacağız, ve bu takımlar ikinci yarı daha bir toparlanmış halde çıkacaklar karşımıza. Devre arasına kadar tüm maçlarımız kazanmalıyız, Bursaspor maçında tek hedef galibiyet olmalı. Yeniliriz, berabere kalırız , futbolda herşey var, orası ayrı mevzu. Ama sahaya galibiyet için çıkmalıyız. İyi oynamalıyız ve özellikle şuster gibi kibirli yaratılkara futbol denen şeyin nasıl oynanması gerektiğini göstermeliyiz.
          Yeri geldiğinde bu konuyu da tartışırız .

Özetle söyleyebileceğim ; Trabzonspor'a karşı üstünlük kurabilecekleri tek oyun şekli , geçen hafta Hagi düşündüğü şekilde sahaya çıkacak diziliştir .

Hep en kötü ihtimale göre değerlendirme yapıyoruz ki bu yaklaşım doğrudur . Ancak diğer taraftan ( istanbul kulüpleri açısından ) İçsahada , bilhassa iç saha oyun mantığı ile Trabzonspor'u yenebilmeleri gerçekten güçtür .

Puan öngörüsü yapılırken ligin ikinci yarısındaki Trabzonspor maçlarına üç hoca da 1 puan yazıyordur .

Yorum

• Zor ama zevkli bi maça çıkacağız Cale Volkan'a karşı zorlanabilir diye düşünüyorum.. Zor olacak ama olacak kazanacağız..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bursada ilk golü yememeliyiz yersek beraberlik iyi sonuç olur ama eğer ilk golü biz atarsak ve bu erken olursa fark bile gelebilir.akıllı oynamak lazım.
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• vay be bursaspor basin sözcüsü trabzonsporun ilk kez BÜYÜK BIR TAKIMLA deplasmanda oynicak dedi

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zor ama zevkli bi maça çıkacağız Cale Volkan'a karşı zorlanabilir diye düşünüyorum.. Zor olacak ama olacak kazanacağız..
                  CaLe'nin önünde Engin veya Umut'un oynadığı maçLarda görüyoruz ki CaLe zorLanmıyor. Önünde destekçisi oLsun yeter
                  Bursa'dan korktuğum herhangi bir futboLcu yok biz topumuzu oynayaLım yeter

Yorum

• yenmekten baska secenegımız yok..cok kırtık mac...almamız lazım...beraberlık de kotu sonuc degıl ama bursayı deplasmanda yenersek dişimizi dıger tkımlara karsı daha ıı gostermıs olruz...

Yorum

• benim kanaatim bu maç beraberlikle sonuçlanacak ama inşallah kazanırız.
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Trabzon tarafına bilet nereden bulabilirim (dernek vs varmı bilet ayıran)

Ve bu Bmn istanbul ankara vs organizasyonlarda biletleri herkes kendimi alıyor yoksa ayırtılıyormu grup olarak
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Benim tahminim bursa maça hızlı başlayıp bir gol bulup daha sonra oyun düzenini kontra üzerine kuracak.Volkan son maçlarda daha önceki koşuları gibi ritimli koşmuyor.sahte koşular.sercan serkanı aşarsa gelebilir.Ben bu maçtan zerre çekinmiyorum.bu maçı almak zorunda olan bursa.Biz öyle veya böyle istediğimizi alırız.Benim çekindiğim maçlar kafa olarak hazır olmadığımız maçlar.Bu maça hazırız.maç Trabzonda olsaydı farklı düşünürdüm.çünkü bizim takıma avni akarde her takım defans oynuyor.istanbul takımlarına istanbulda 2 .yarı aynı tarifeleri uygulayacağımıza inanıyorum.İstikrar şart
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Umarım kazanırız, Burak, Selçuk gününde olsun yeter.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• arkadaşlar bursa maçına biletler ne zaman satışa çıkıyo.. bugünmü çıktıııı yoksaa misafir takım cumartesi saat 10 diyola anlamadım gitti biri beni aydınlatsım bilet alcam...
                              Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• bekle bursa geliyoruz .vakfıkebirden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X