İlk olarak omermk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
yerinde tespitler.. tebrik ederim.. özellikle maç esnasında cale konusunda ben de benzer şeyler düşündüm.. gözden düşmüştü uzun zamandır ama bu maçta bi farklı geldi bana da.. ve seyirci dediğinde o çekirdekçileri görmekten bıktım.. 61. dk kutlamalarına zerre kadar yer vermeyen lig tv kameralarına saydırmamak da elde değil... her maç beyaz saçlı bi yönetici akrabası mıdır kim olduğunu tam bilmediğim o zat-ı muhterem i göstereceğine çalışılmış emek harcanmış o kutlamaları 2 saniye göstersen ne kaybedersin? söylenecek çok şey var aslında ama 3 puan ve jaja takımımıza hayırlı olsun diyorum..
-
Abi bencede Harbuzi çok iyi ve kaliteli bir futbolcuİlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbuzi bugün mükemmeldi. İlk yarı bizi dağıttı resmen. 2. yarı baskılı ve agresif oyunumuz karşısında pek etkili olamadı ama bence gerçekten de çok iyi bir oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan gibi oyuncuları hemen silmek doğru olmaz. Bazen oyun veya rakibin oyun sistemi öyle bir hal alır ki sorunumuzu sadece Alan çözer, Alan'ın sahip olduğu meziyetler başka oyuncularda az bulunur. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde kullanabilmek, aynen Ceyhun gibi Yattara gibi. Her biri bizim oyuncumuz ve her biri özel oyuncu.
Buda tabiki baska bir görüs acisi...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Abi bencede takımımızda kalması gereken futbolcularımızdan birisiİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'un duran, durmayan toplardaki performansı çok iyi.
İkinci yarı Selçuk kıpırdayınca takım kendine geldi.
Kaçırmayalım bu adamı.
İNŞALLAH Selçuk en kısa zamanda sözleşme uzatacaktır
Yorum
-
Rahat olun taraftar takımın şampiyonluğunu falan engellemez....Bu gün galibiyetini engellemedi mesela
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Erdal Abi bence çok iyi ve kaliteli bir kadromuz var devre arası birkaç transferle daha da iyi olacağımıza inanıyorumİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat olun taraftar takımın şampiyonluğunu falan engellemez....Bu gün galibiyetini engellemedi mesela
ALLAH'ın İzniyle İNŞALLAH Şampiyon olacağız
Yorum
-
- Valla Ben Cüneyt Çakırı Görünce Tedirgin Oluyorum..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hemen silmiyoruz ki geleli 2 yil oluyor abi,insaf.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan gibi oyuncuları hemen silmek doğru olmaz. Bazen oyun veya rakibin oyun sistemi öyle bir hal alır ki sorunumuzu sadece Alan çözer, Alan'ın sahip olduğu meziyetler başka oyuncularda az bulunur. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde kullanabilmek, aynen Ceyhun gibi Yattara gibi. Her biri bizim oyuncumuz ve her biri özel oyuncu.
Ilk geldigi aylarda iyiydi ama daha sonra tel tel dökülmeye basladi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle kapali oynayacaklardir,bos alan birakmamaya calisacaklardir.
Akli olan bize karsi savunma agirlikli oynar,olmayan ise sivas ve kasimpasa gibi.
Tamam da bugünkü ilk on bir ofansif degildi zaten, takimin pozisyon üretememesi sadece Alan'a mi bagli...??
Bugün yedigimiz golü neye bagliyorsun...?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Mactan önce atesi cikmis,iki haftadir ilk 11 de olmamasindan gerek herhalde.İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Yattara'dan ne haber
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Maçı ayakta izleyen ve ayakta izlenmesi noktasında etrafına telkin ve teşviklerde (!) bulunan taraftar istemiyorum. "Ayağa ayağa bütün stad ayağa" gibi anlamsız ve bayağı tezahüratların son bulmasını arzuluyorum.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum