Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maçı 10-0 mı kazanmayı tercih ederdiniz yoksa bu şekilde mi? ben bu şekilde kazanmayı tercih ederim. nedeni çok basit; kazanmak bir alışkanlıktır. bu tür maçlar kazanma alışkanlığı kazandırır. yenik durumdayken oyunculara da , teknik direktöre de en önemlisi seyirciye de sabır ve inanç aşılar.
    ilk yarı sonunda bu hepimiz için bir sınavadır demiştim. sınavı teknik direktör geçti, futbolcular geçti ama seyirci... maalesrf. hep söylüyorum bu takım her maçını istanbul'da oynasaydı son 20 yılda en az 5 şampiyonluğu vardı.
    bu seyirci taraftara dönüşmeden saha avantajımız maalesef yok.

Serkan, Selçuk ve Engin çok iyi oynadı.
    Burak top ayağına gelince ne yapacağını şaşırsa da çok istekli. Ben topla boğuşan Burak mı yoksa dans eden Yattara mı derseni mücadele ve istek faktörleri ile Burak'ı tercih ederim. Umarım Yattara 'da ders çıkartır u mücadeleden.
    Dikkatinizi çektimi? İki haftadır Cale inanılmaz bindirmeler yapıyor. Belki de geldiğinden beri ilk kez bu kadar hücuma destek veriyor. Geçen hafta ölçü değildi ama bu hafta bana umut verdi.
    Jaja yavaş yavaş ısınıyor.Haftaya Konya maçını kazanırsak ciddi bir avantaj sağlayacağımızı düşünüyorum.
    Son söz; futbolcuları ve teknik direktörü hatta yönetimi değiştirebiliyorsunuz, çalıştırıp geliştirebiliyorsunuz da bu seyirciyi nasıl dönüştürüp köstekten desteğe geçebileceğimiz ben bunu çözebilmiş değlim. Zaten onu bcerdiğimiz gün 7. şampiyonluk da gelir 17. de...
    yerinde tespitler.. tebrik ederim.. özellikle maç esnasında cale konusunda ben de benzer şeyler düşündüm.. gözden düşmüştü uzun zamandır ama bu maçta bi farklı geldi bana da.. ve seyirci dediğinde o çekirdekçileri görmekten bıktım.. 61. dk kutlamalarına zerre kadar yer vermeyen lig tv kameralarına saydırmamak da elde değil... her maç beyaz saçlı bi yönetici akrabası mıdır kim olduğunu tam bilmediğim o zat-ı muhterem i göstereceğine çalışılmış emek harcanmış o kutlamaları 2 saniye göstersen ne kaybedersin? söylenecek çok şey var aslında ama 3 puan ve jaja takımımıza hayırlı olsun diyorum..

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Harbuzi bugün mükemmeldi. İlk yarı bizi dağıttı resmen. 2. yarı baskılı ve agresif oyunumuz karşısında pek etkili olamadı ama bence gerçekten de çok iyi bir oyuncu.
      Abi bencede Harbuzi çok iyi ve kaliteli bir futbolcu
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alan gibi oyuncuları hemen silmek doğru olmaz. Bazen oyun veya rakibin oyun sistemi öyle bir hal alır ki sorunumuzu sadece Alan çözer, Alan'ın sahip olduğu meziyetler başka oyuncularda az bulunur. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde kullanabilmek, aynen Ceyhun gibi Yattara gibi. Her biri bizim oyuncumuz ve her biri özel oyuncu.

Buda tabiki baska bir görüs acisi...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Selçuk Dereli : Cale'nin müdahalesi yok yanlış olan faul kararı verilmesi.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk'un duran, durmayan toplardaki performansı çok iyi.

İkinci yarı Selçuk kıpırdayınca takım kendine geldi.

Kaçırmayalım bu adamı.
            Abi bencede takımımızda kalması gereken futbolcularımızdan birisi
            İNŞALLAH Selçuk en kısa zamanda sözleşme uzatacaktır

Yorum

• selçuk yine güzel paslar verdi .serkan yine muhteşemdi...

Yorum

• Rahat olun taraftar takımın şampiyonluğunu falan engellemez....Bu gün galibiyetini engellemedi mesela
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rahat olun taraftar takımın şampiyonluğunu falan engellemez....Bu gün galibiyetini engellemedi mesela
                  Erdal Abi bence çok iyi ve kaliteli bir kadromuz var devre arası birkaç transferle daha da iyi olacağımıza inanıyorum
                  ALLAH'ın İzniyle İNŞALLAH Şampiyon olacağız

Yorum

• - Valla Ben Cüneyt Çakırı Görünce Tedirgin Oluyorum..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu arada Yattara'dan ne haber
                      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Murat Kalkan: "Maca iyi basladik golüde bulduk ilk yari iyi oynadik fakat ikinci yari Trabzonspor baskili oynadi sadece 15 dakika dayanabildik."

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alan gibi oyuncuları hemen silmek doğru olmaz. Bazen oyun veya rakibin oyun sistemi öyle bir hal alır ki sorunumuzu sadece Alan çözer, Alan'ın sahip olduğu meziyetler başka oyuncularda az bulunur. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde kullanabilmek, aynen Ceyhun gibi Yattara gibi. Her biri bizim oyuncumuz ve her biri özel oyuncu.
                          Hemen silmiyoruz ki geleli 2 yil oluyor abi,insaf.

Ilk geldigi aylarda iyiydi ama daha sonra tel tel dökülmeye basladi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle kapali oynayacaklardir,bos alan birakmamaya calisacaklardir.

Akli olan bize karsi savunma agirlikli oynar,olmayan ise sivas ve kasimpasa gibi.

Tamam da bugünkü ilk on bir ofansif degildi zaten, takimin pozisyon üretememesi sadece Alan'a mi bagli...??

Bugün yedigimiz golü neye bagliyorsun...?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada Yattara'dan ne haber
                              Mactan önce atesi cikmis,iki haftadir ilk 11 de olmamasindan gerek herhalde.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maçı ayakta izleyen ve ayakta izlenmesi noktasında etrafına telkin ve teşviklerde (!) bulunan taraftar istemiyorum. "Ayağa ayağa bütün stad ayağa" gibi anlamsız ve bayağı tezahüratların son bulmasını arzuluyorum.
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X