Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb-gs berabere bitecek skor 1-1 olabilir
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu bali nediyo ya sivas golleri yitene kadar trabzonla kafakafaya oynuyordu oyun ortadaydi diyi :d
      Bali kadar geri kafalı futboldan anlamayan adam görmedim,

Yorum

• Gs nin fb yi yenmesi mümkün değil. ben fb nin fark atacağını düşünüyorum. 3 fark yapar fb.

Bizim maça gelecek olursak küçümsemediğimiz taktirde gençlerbirliğini yeneriz.

Yorum

• Bencede Hiddink tüm gerçeği anladı..Artık daha iyi kadro seçimleri göreceğiz..

Yorum

• Allahin izniyle INSALLAH yenecegiz

Yorum

• Cafer Abi Totem yaptı mı ?
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bali kadar geri kafalı futboldan anlamayan adam görmedim,
                Balinin haklı oldugu taraflar var. O maçta gol olana kadar kafa kafaya bir oyun yoktu ama iyi değildik. Gol olduktan sonra sivas dağıldı. Gol yollarında organize bir takım değiliz hala.

Yorum

• bence defans mustafa ile hayat buldu sayılır
                  ortada colman ve selçuk iyi olurlarsa
                  zaten garantilerimiz var her zaman hazır neferlerimiz onları saymıyorum
                  ilerde de teofillo iki attığının biri gol olursa fark olur :=)

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    teknik direktör değişen takımlar ilk maçlarında mutlaka başarılı oluyor
                    pozitif yönde etki yapıyor
                    oyuncular kendini yenı hocaya ispatlamak yerini garantiye almak için mı bilemem.
                    ama teknik direktör yenı değişmiş takımlar tehlikeli oluyor.
                    dikkat etmek lazım.

kesinlikle doğru dediklerin ama yeni hoca bildiğim kadarıyla eski hocanın yardımcısı idi yani fazla bi kan değişikliği sayılmaz sonuçta oda yabancı bence hiç bir ateşleme yapamaz ALLAHın izniyle bi 5 lik şovda orda yaparız

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Balinin haklı oldugu taraflar var. O maçta gol olana kadar kafa kafaya bir oyun yoktu ama iyi değildik. Gol olduktan sonra sivas dağıldı. Gol yollarında organize bir takım değiliz hala.
                      Genel olarak söyledim

Yorum

• Bu mac 1 - 0 olsun bizim olsun

Yorum

• Çok zor maç. Geçen hafta attığımız 7 golün yaratacağı rehavet, Gençlerbirliği'nin içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı durum gereği ekstra motive olacak olması, hal-i hazırda Gençlerbirliği kadrosunun zaten kaliteli olması, maçı Hiddink izleyeceği için bizim futbolcuların kendilerini göstermek adına şahsi oynama olasılığı göz önüne alınacak olursa Gençlerbirliği galibiyete daha yakın gibi duruyor.

Mantığım Gençlerbirliği dese de Trabzonspor her maçın favorisidir.

Son tahlilde maçı alırız.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Genel olarak söyledim
                            Anladım. Avatarındaki adam da tam bizlik oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cafer Abi Totem yaptı mı ?
                              ona çok yükleniyolar

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu yüzden şuan ligin en çok gol atan takımıyız.. şansa mansa atıyoruz işte golleri.. yapmayın allah aşkına.. kötüyken bu çocukları yerden yere vuruyorsanız iyi iken de hakkını verin lütfen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X