arkadaş bursa ve beşiktaşla hayatta baş edemeyiz bizden kalite olarak çok iyi değiller ama adamlar çıktıkları maçta maçı kazanmak için herşeyi deniyorlar hem de her futbolcusuyla bizde bu isteğin maalesef yarısı yok kayseri deplesmanı 1 puan çok ta kötü değil ama bize 70 dakika saldırmayan bir takıma da 2 puan bıraktığımız için çok üzülüyorum 3 puanı almalıydık
Emrah iyi niyetini görüyorum ama istiyorum demekle istemek farklı şeydir.
Oyuncuların öfkeli hareketleri vs..Evet hırs vardı istek vardı.
Ama bunu sahaya yansıtmak gerek..
Nasıl mı yansıyacak ?
Sürekli çapraz koşularla.Top benim ayağımdayken 9 kişi beni izlerse atak yapamamamız doğal.
Bugün oyun sürekli durdu sürekli faullere maruz kaldık ve maçı eksik tamamlayan bizdik diyeceğim şudur ki Kayseri hakem tarafından kollandı 2 haftadır doğranıyoruz oyuncuların her yeri hırs her hareketi çapraz koşu olsa neyi değiştirecek..?
Bu takım isteksiz haliyle de Kayseri'yi kendi yarı sahasına hapsetdi.Neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorum.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Dk 70, Sahada 2 top var. Egemen koşar gibi aslında yürüyerek 2.topu saatte 0.4 km hızla dışarı gönderiyor.
Dk 71 Giray ve Egemen aralarında oyunu soğutan paslaşmalar.
Dk 72 Colman savunmanın hemen önünde aldığı top ile. Önce geriye daha sonra sağa sonra sola şimdide ileri döndü ve pası daha geriye caleye.
Dk 80 Kaleci Onur, yerde aldığı top ile 8 takla attıktan sonra ayağa kalktı, şöyle bir arkadaşlarının dağılışını kontrol etti.26 sn sonra topu oyuna soktu.(Hadi bunu anlıyoruz 10 kişiyiz.)
Bu kadar ağır oynamanın anlamını çözemedim. Takım 3-0 galip gibi oynuyor.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Sadece iyi mücadele ettiler bence iyi oynamadılar bu iki oyuncu da iyi oynasa kısır bir maç izlemedik neticede bu 2 oyuncu ofansif oyuncu ve maçta doğru düzgün pozisyonumuz ikisi de savruk oynadı, çok top kaybettiler bugün şu oyuncumuz iyi oynadı dersek kendimizi kandırırız.
Benim bugün üzüldüğüm nokta Yattara'ya bir tane top gelmemesi ve Yattara'nın oyuna girdiği andan maç bitene kadar hiçbir şey yapmamış olmasıydı. Yine de Teo nun kafası veya Engin in şutu girseydi 3 puan alabilirdik. Az da olsa pozisyona girdik ve çok net pozisyon vermedik. ( iptal edilen bariz gol var tabi) Yani ortada çok kötü bir durum yok. sadece bu şekilde şampiyon olamayız. ona da alıştık zaten.
benim bildigim cangele bizim sakar giray i bel fitigi yapardi.kayseri düz takim cangele siz.o olmayinca kolay kolay mac kazanamazlar.biz bugün ölü kayseri yi bile yenemedik.
Yorum