Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener'i yenmenin hiç bir esprisi kalmadı artık.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben hala ısrarlyım..

Bu takıma bek lazım!
      Bek ya da orta saha,bu takima takviyenin sart olduguna yine sahit olduk.

Kilitlenen bir maci cevirecek oyuncularimizin olmadigina ya da hazir olmadigina sahit olduk(jaja)
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman neden bu kadroda Gabric yok?
        Bugün takım gerçekten çok kötüydü.
        Gabric'in takımda olmamasının sorgulanmasının zamanı geçti.

Ya da yanlış bir cümleyle ifade ettin Gabric'in olmamasını. Değişikliklerde sorun yok.

İlk 11 hatalıydı.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Sünepelikle şampiyon olamayız. İnsanda biraz hırs olur, koşar, basar... Sahada ruhsuz futbolcular vardı. Yardımlaşma, topsuz oyun da yok. Refakat etmekle mi maç kazanılacaktı? Ya o yabancıların hali? Bunlar mı bizi taşıyacak? Bir de oturmuş takımımız oluyor nasıl oluyorsa. Okkalı bir cezayı hakettiler. Şenol Güneş bu maçtan ders çıkarsın. Hakem konusunda da sessiz kalmaya devam edin bakalım daha ne kadar hakkımızı yiyecekler!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu akşam belki 2 puan kaybettik ama Jaja'nın ilk 11 oyuncusu olduğunu net bir şekilde gördük.Zaten bu takım sürekli iyi oynasa ve sürekli bizim beklediğimiz performansı gösterse sürekli şampiyon olur.Oyuncularımız gerçekten çok kötüydü Onur-Jaja-Sekan-Selçuk bunlara dahil değil.Alanzinho ile 2 tane %100 gol şansını değerlendiremedik.Ama dediğim gibi takımın sürekli iyi oynamasını beklemek doğru olmaz sonuçta yorgunluk var oyuncuların üstünde.Puan kayııpları olacak bunlar kaçınılmaz.Ama bu puan kaybu takımın kendini toparlayamayacağı anlamına gelmez.Oyuncularımız 1 hafta aradan sonra güzel oyununa devam edecek ve İnş. liderlik koltuğuna tekrar oturacağız.
            En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 23:45.

Yorum

• Alanzinho saolsun 3 puanımıza kaçırdığı 3 golle kan doğradı.
              colmanın da performansı çok kötüydü.
              beni tek mutlu eden jaja nın performansıydı. bundan sonra banko oynar diye düşünüyorum.
              hayırlısı olsun ne diyelim. milli maç arasını iyi değerlendirip içerde oynayacağımız 2 maçı kazanır ve tekrar bir ivme yakalarız İnşallah...
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• allahtan egemen iyiydi
                futbol bir ayak oyunu değil bizim özümüzde

bir yaşam biçimi....bir felsefe

Yorum

• JaJa orta saha gibi oynadı forvette olması gerekmiyor mu ?

Yorum

• Jaja gayet de iyi oynadı tek sorun dilinden anlayan birisi yok yanında , Teo gelsin çok daha katkısı olacaktır ..

Alan artık bu takımdan kesilmeli !

Teofilo da bu takımın tek santraforudur !

Yorum

• burak tan bir kez daha nefret ettim böyle boş bir futbolcu olamaz ayar adiyor beni kadronun geniş ve alternatifli olmaması nedeniyle puan kaybettik egemen serkan giray cale colman selçuk hiç dinlenemeden kaç maçdır oynuyor yattara colman alanzinhoyu çıkarıyosun ileri topu kimse taşıyamıyor ama jaja 1 aya kalmadan coşacak gibi duruyor

Yorum

• jaja falan demeyin yarın iki gol kaçırsın oda idam sehpasında liverpool başlığı duruyosa bakılsın takım hakkında neler yazılmış kötü oynadık vur kır parçala laf at küfret

Yorum

• teo
                          engin-jaja-yattara

bu takım böyle oynar arkadaş...

yattara'nın yerine istediğinizi koyabilirsiniz..

Yorum

• Maçın başında bana göre Selçuk-Ceyhun-Colman üçlüsü ve ileride Umut-Jaja-Burak üçlüsüyle başlamalıydık. Ama hocanın kararlarına saygı duyuyorum orası ayrı.

Yorum

• Biz bu kafayla bi 25 yıl daha şampıyon olamayız

Bkz:klişe timi

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maç forvet hattımızı belirlemiştir. jaja Teo Umut . İnşallah Şenol Hocam görmüştür bu gerçeği.

Çok doğru 3 lü forvet hattı ki Umu t gol atmasa da olur bugün gördük neler yaptığını.Colman ın yediği Barış Ataş olmalı hatta Barış a yer bulup oynatılmalı topa çok hakim ve savaşıyor.Alan ı bir maçla katletmeyelim diyorum ama o kaçırdığı 2. gol inanılmazdı.Yorgunluk ğstğne değişik kurguyla başlama ilk 30 dakikadaki kötü oyunun nedeni bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X