Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho gibi bir oyuncu varken sen git Artistlik yap Gabric'i kiralık gönder.

Ahh be Şenol Hoca ahh..
    Daha 2 ay öncesine kadar avatarların(m)ızdan Alanzinho düşmezken
    Şimdi de gönderiyor musunuz ?
    Ayrıca şu artistlik işinide anlamış değilim.

Yorum

• her maça %100 KONSANTRE olacaksın... rakibin kim olursa olsun ciddiye alacaksın... bunları yapmazsan bir halt beceremezsin... şu maçta kaybedilen 2 puan gerçekten çok yazık oldu...
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet oyun içirisindeki değişiklikler.
        Senin anlaman için söylemedim zaten ama Alanzinho varken Yattaranın çıkması nedir nasıl bir anlayıştır anlamıyorum?
        Yeter artık Burak yeter Şenol hocam Burak mıdır bizim kurtarıcı olarak oyuna aldığımız oyuncu.
        İyi de kim girsin ? Burak'tan başka yedek klübesinde ofansif oyuncu yoktu ?
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Jaja yı çok beğendim.
          Şenol hocada kabahat aramayın, doğru şeyler yaptı.
          Takım olarak iyi değildik. Antalya hattinden fazla mücadele etti.
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaja'yı ben çok ama çok beğendim. Ne dersiniz? Sanki aradığımız forvet olmasa da aradığımız forvet arkası gibi. Topa çok sağlam basıyor.
            Beğendin ?

Hangi olumlu haraketini beğendin ?

Biz herhalde yanlış maç izledik ..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Berbat bir oyun,berbat bir skor. Yazık oldu.
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Üstüste bu kadar maçtan sonra düşmemiz normal, ama yine de kazanabilirdik
                böyle maçlarda az pozisyon bulursun, birini atar olayı bağlarsın
                ama futbol laubalilik kaldırmaz!!!!

geçmiş olsun...
                her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja'yı ben çok ama çok beğendim. Ne dersiniz? Sanki aradığımız forvet olmasa da aradığımız forvet arkası gibi. Topa çok sağlam basıyor.

Katılıyorum önünde iyi bir Teoyla çok iyi olacak İnşallah.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu kadar hücumcuyla çıkıp gol atamamamız iyi oldu.
                    alan-yattara-jaja-umut lu kadro yapan arkadaşlara istinayen söylüyorum bunu.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Fizik gücün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorsan medyadakilere Trabzonspor ligin en iyi futbol oynayan takımı derler. Bir biz göremedik.
                        İyi oynuyorduk zaten, ama çöküşe geçiyoruz. Ara çok iyi oldu toparlanabiliriz tekrar.

Yorum

• neyse bence bu erken uyarı bizim için özellikle de şenol hoca için hayırlı oldu. çok hücumcu ile oynama sevdasına bir daha kapılmaz herhalde şenol hoca çünkü geldiğinden beri belki de en az pas yaptığımız maç bu maç oldu.
                          alanzinho bu takımın 18'inde olmalı ama 11'inde asla değil.
                          engin'in dönmesi sol açık ve topa basan adam açıklarımızı giderecektir.
                          cale ve colman çok formsuz bence kesinlikle dinlendirilmeliler. onları yedekleyecek oyuncumuz yoksa biz ne diye ''şampiyonluk'' kelimesini telefuz ediyoruz ki.
                          neyse her işte bir hayır vardır bence bu puan kaybı bizi arada bir nebze olsun kendimize getirecektir.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Takim bu Hocaylan bir halt yiyemez.
                            Cok biliyorsan sen cık yönet takımı Allahım ya.

Yorum

• Bu akşam Şenol Hoca'da formsuzdu. Böyle bir ilk 11'le maça çıkılmaz hocam.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Alanzinho ve Yattara'dan birisinin oynaması bile soru işaretiyken ikisi ile birden başlamak neyin nesi.Elektirk kesintisine kadar yani, 40.dakikaya kadar oyun çöpe atıldı. Sonrası da yetmedi.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X