Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şenol Güneş in etkileri hissedilmeye başladı"...Yani Şenol hoca'dan önce biz süper top oynuyorduk ve o geldi bir kaç hafta da bozdu...??? Bu mudur?

Umut un bu takımda yeri yok...Kimin var? Geldiği günden bu yana toplam 20 orta yapmayan Cale nin? Gençler birliği maçında herkesin 45 dakika nasıl dayandın hoca dediği Colman ın ? Henüz hiç birimizin eyretmediği Teo'nun???....

Bence yanlış yerden bakıyorunuz...Bu kadronun zamana ve transfere ihtiyacı var...Hepsi bu...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Engin'e bir ana avrat sövmediği kalmış arkadaşın. Nesine katılıyorsunuz anlamıyorum. İllâ edeb...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız Serkanı solbektete gördü ya bu gözler daha herşeye inanır
        Gecen sene Ahmet Ozen zamaninda son 5 mac sol acik oynamisti Serkan, zorunluluktan bir devre sol bek oynamasi cok normal...

Yorum

• Maçı radyoda bile dinlemeyenler gelip herkese saydırıp gidiyor. Ne olup ne olmayacağı belli olur. Buradaki herkesler akıl ediyor Colman ve Cale'yi kadroya koymayı, bir tek akıl fukarası zavallı Şenol Hoca edemiyor. Biraz sakin.

Yorum

• Acaba???

İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarih asıl Şenol Güneş i bu takıma hoca yapanları affetmeyecek. Tarihden ders alamayanlar başarısızlığa mahkumdur.Sevgili hocamın bu haftaki icadı Sezer Badur oldu.Haftaya bakalım kimi icat edecek.Bu takımın tek topu bilen oyuncusu Trabzon da Sezer 90 dk sahada.Solda Ferhat diye ezik eskisi hayaletleri marke ediyor golde.Giray diye bir kademe fukarası sahada Egemen kenarda. İcatlara devam hocam az kaldı sayende çaresiz sandığım bu futbol illetinden kurtulacam.
            Trazonspor'un 1983'den beri bütün maçlarını ,her şeyini takip ettim.1997'de BJK -TS maçından sonra bir daha Şenol Güneş varsa, ben asla TS'un maçlarını izlemeyeceğim demiştim! O maç gecesi M.Ali Yılmaz , Şenol Hoca'yı gönderdi... Bu güne dek çok hocalar, çok oyuncular, çok ZAVALLI YÖNETİCİLER gördüm...TS'un en büyük sorununun KÜÇÜCÜK YÖNETİCİLER olduğuna adım gibi inandım...Zaman oldu(Brigel,Broos,Sadi...) Şenol Hoca'yı arar olduk...Trabzonspor sadece Trabzonsporlular ile başarılı oldu ve de olacaktır!..Şenol Hoca bence şu an Trabzonspor da ki tek doğru adam!!!Düşünsene kendi kompleksleri yüzünden camiayı sabote eden yöneticileri!..

Yorum

• Bu takımda Sezer dahil herkesin yeri olabilir. Ve dahil anlaşılmasına rağmen sözleşme imzalanmayan Umut dahil kimsenin yeri olmayabilir...Bunu görmek çok zor olmamalı yahu...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tarih asıl Şenol Güneş i bu takıma hoca yapanları affetmeyecek. Tarihden ders alamayanlar başarısızlığa mahkumdur.Sevgili hocamın bu haftaki icadı Sezer Badur oldu.Haftaya bakalım kimi icat edecek.Bu takımın tek topu bilen oyuncusu Trabzon da Sezer 90 dk sahada.Solda Ferhat diye ezik eskisi hayaletleri marke ediyor golde.Giray diye bir kademe fukarası sahada Egemen kenarda. İcatlara devam hocam az kaldı sayende çaresiz sandığım bu futbol illetinden kurtulacam.
                Problemi yanlış yerde arıyorsun.
                Burda suçlanacak son adam Şenol Güneş.
                Şenol Güneş'in tek hatası bu kadroyu adam ederim düşüncesiyle takımın başına gelmesi.
                Ağır yükün altına girdi..
                Başarılı olmasını bekliyorsak zaman tanımak lazım.
                Eğer Şenol hocadan harikalar yaratmasını bekliyorsak,bu kadroyla olacak iş değil bu..

Sadece 1 maça bakarak hocayı eleştirmek objektif değil.
                Camia olarak uzun bir yolculuğa kendimizi hazırlamalıyız.
                Toplama takımlarla bir yere varamayız..
                Bu kadrodan mutlaka kalacak olan futbolcular vardır ama şampiyonluk hedefini yakalamak için Trabzonspor'a çok daha iyileri lazım.
                Beklemekten başka çaremiz yok.
                Şenol Güneş'ten başka bu takımı toparlayacak adam da yok..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Sezonu Antep'te kapattık.
                  Maç kadrosu ve maç sonu açıklamaları da önümüzdeki sezonu işaret etti.
                  Şenol Güneş'in şekillendireceği bir takım olacak seneye.
                  İyi bir takım olacak.
                  Kaybetse de kazanmak için oynarken kaybedecek.
                  Kaybetmemek için sahaya çıkmayacak bir takım olacak.
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Şenol Güneş in etkileri hissedilmeye başladı"...Yani Şenol hoca'dan önce biz süper top oynuyorduk ve o geldi bir kaç hafta da bozdu...??? Bu mudur?

Umut un bu takımda yeri yok...Kimin var? Geldiği günden bu yana toplam 20 orta yapmayan Cale nin? Gençler birliği maçında herkesin 45 dakika nasıl dayandın hoca dediği Colman ın ? Henüz hiç birimizin eyretmediği Teo'nun???....

Bence yanlış yerden bakıyorunuz...Bu kadronun zamana ve transfere ihtiyacı var...Hepsi bu...
                    erdal abi colman ve cale konularında haklısın ama teo yu görelim be
                    bende anlamıyorum colmanın dinlendiği bir hafta sonrası gençler maçındaki futbolunu görüpte bu hafta oynaması gerktiğini düşünenleri
                    bende anlamıyorum her hafta kesin bir kademe hatası yapan calenin bu kadar savunulmasını
                    ama bırak ta umutun yerine teoyu izleyelim abi
                    zamana ihtiyacı yok ama kesinlikle transfere ihtiyacı olduğu konusuna katılıyorum
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Şenol hoca neden Teofillo'yu 90 dakika oynatmıyor? Tersten çevirelim soruyu Madem oynatmayacaktın Burak ı neden aldın? Bir tur daha atalım Umut gibi mücadele eden ve her sene 15 gol atan bir oyuncu yedek bekler mi?...Tüm bu soruların içi doludur sorana göre...Ve her üç soruyu soran da haklıdır...

Yorum

• Bu takim neden Her mac Gol yiyor
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Sezer Badur a 90 dk dayanabilen bir hoca .Kötü bile oynasa her hafta 2 tane nokta pası olan bir Colman yok.Alanzihno kenarda.Teo hiç denenmedi.Bizde bir Umut var kalktılar ikincisini aldılar.Gabriç hadi sakatlıktan yeni çıktı.Engin in kaç olumlu hareketi var.Selçuk artık bitse gitseyi geçmiş bitmese de olur havasında.Şenol Güneş in etkileri bunlardır.Sen Trabzonspor un hocasısın.Hadi topçuların anlamadı sen anlatacaksın.Bursa maçı 89 da golü at yat üstüne Antepte 90 da at yat üstüne. Beraberliği sevinen takım istemiyorum.Budur Şenol Güneş in etkileri.Bu takım geçen Bursayı ceza sahasına hapsetti.90 dk saldırdı.Sezon başıyla kimse kıyaslamasın.Geçen seneyle kıyaslayın.

Yorum

• Giray neden sahada Egemen neden yedek? Güzel soru...İşte budur yani...Farkındamısınız her soru tersten sorulabilir

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erdal abi colman ve cale konularında haklısın ama teo yu görelim be
                              bende anlamıyorum colmanın dinlendiği bir hafta sonrası gençler maçındaki futbolunu görüpte bu hafta oynaması gerktiğini düşünenleri
                              bende anlamıyorum her hafta kesin bir kademe hatası yapan calenin bu kadar savunulmasını
                              ama bırak ta umutun yerine teoyu izleyelim abi
                              zamana ihtiyacı yok ama kesinlikle transfere ihtiyacı olduğu konusuna katılıyorum
                              bu günki oyun ve colmansız devrelerdn sonra asıl sorunun colman olmadığı anlaşılmalıdır. hadi colman sorun diyelim çaresinin sezer olamayacağı zaten aşikar. sezerden bir tolunay çıkmaz. ceyhunda ısrar daha akla uygunudur.
                              selçuk colmansız başı kesilmiş tavuk gibi...

Yorum

• senol hoca ne yapiyorsun bu futbolla hala yarista bizde variz nasil dersin , yazik valla ki yazik sezer badur , selcuk , umut , bu oyunculari ben yalisporda bile oynatmam yazik etmeyen bu klubun paralarini cope atmayin!!!!!
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X