Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Song neden oynamıyor acaba ? Tecrübesini,performansını hepsini geçtim.. o imajla rakip forvetleri yanına bile yaklaştırmaz.. ama ne hikmetse oynatmıyor Şenol Hoca.

İddida ediyorum takımda banko oynaması gerekenbir oyuncu.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman pas trafiğini mi yönetiyor muş.?? nerde ben hiç görmedim.
      Colmanlı ve Colmansız maçları ayrı ayrı izle.
      Colman olmadığı zaman Selçuk pas çıkaramıyor ve Alanzinho da pas alamıyor

hani eleştiriyoruz ya selçuğa bişey oldu, alanzinhoya bişey oldu diye.. o işin aslı Colmanın yokluğu.

Yorum

• İlk olarak HeRqeLe-_61 tarafından gönderildi
        ................... Onur ...................

Ömer ... Eqemen ... Giray .... Cale

........... SerKan .. Selçuk .........

....aLanzinho ............... Enqin...

.........BuRak...... UmuT(c) ........
        Song?Gabriç?
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak HeRqeLe-_61 tarafından gönderildi
          ................... Onur ...................

Ömer ... Eqemen ... Giray .... Cale

........... SerKan .. Selçuk .........

....aLanzinho ............... Enqin...

.........BuRak...... UmuT(c) ........
          bu kadroyla 3 atarsak, 5 yeriz

Yorum

• ---------------Onur-------------
            Ömer-----Song-----Giray----Cale
            ---------Colman----Selçuk-------
            Serkan------Alanzinho------Gabriç
            -----------Teofilo---------------

Bence maça böyle başlamalıyız.
            Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Eskişehir-G.Saray.....1
              Kasımpaşa-Bursa......1
              Beşiktaş-İ.Belediye...0-2

kalan maçlarda bu şekilde sonuçlanırsa Antep maçı öncesi bi şans daha yakalamış oluruz.

Yorum

• ilk maçtaki gibi olacaksa gencler macındaki gibi oynayıp kazanmaya razıyım. hugo broosun deyimiyle: 9 net gol pozisyonu ve bir penaltı ama sıfır sıfır. zor mac zor deplasman..

Yorum

• Antepte oynayacağımız için Gaziantep kendi evinde Gençlerbirliği gibi geriye yaslanıp
                  kontrayla gol aramayacaktır herhalde. Açık futbol olursa Trabzonsporumuz gol olup yağar bana göre
                  En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                  En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Frikik vermemek gerek
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antepte oynayacağımız için Gaziantep kendi evinde Gençlerbirliği gibi geriye yaslanıp
                      kontrayla gol aramayacaktır herhalde. Açık futbol olursa Trabzonsporumuz gol olup yağar bana göre
                      Ben 1-0 a raziyim,gol olup yagmamiz pek ihtimaller dahilinde degil.

Bize en ters gelen takimlardan biridir antep,isimiz cok zor.

3-5 oyuncu degil takim halinde iyi oynamazsak,futbolun dogrularini yapmazsak kazanmamiz sansa bagli kalir.
                      En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 07.03.2010, 22:48.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Selçukla Colmana büyük iş düşüyor , Umutu ve Burağı iyi beslemeleri lazım .
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• En son 2006'da Antep'te galip gelmisiz. Bizi zor bir mac bekliyor.
                          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Zor bir deplasman.
                            Umarim 3 puan ile döneriz.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              colmansız kadro kuran arkadaşlar ortasahada pas trafiğini kimin yönetmesini planlıyorsunuz selçuk mu sezermi ceyhunmu ?
                              sence colman bu hafta niye kötüydü bence cevap bariz adamın canı bazen oynamak istemiyor ben orta sahada pas trafiği olsun diye colmanın keyfinin yerine gelmesini bekleyemem kim bilir belki selçuk yapar belki sezer belki barış fark etmez adam gibi oynasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ---------onur-----------
                                ömer--giray-egemen-cale
                                --serkan-selçuk-colman--
                                Burak------------alanzinho
                                ---------umut------------

kazanan kadro değişmemeli bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz