Song neden oynamıyor acaba ? Tecrübesini,performansını hepsini geçtim.. o imajla rakip forvetleri yanına bile yaklaştırmaz.. ama ne hikmetse oynatmıyor Şenol Hoca.
İddida ediyorum takımda banko oynaması gerekenbir oyuncu.
ilk maçtaki gibi olacaksa gencler macındaki gibi oynayıp kazanmaya razıyım. hugo broosun deyimiyle: 9 net gol pozisyonu ve bir penaltı ama sıfır sıfır. zor mac zor deplasman..
Antepte oynayacağımız için Gaziantep kendi evinde Gençlerbirliği gibi geriye yaslanıp
kontrayla gol aramayacaktır herhalde. Açık futbol olursa Trabzonsporumuz gol olup yağar bana göre
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Antepte oynayacağımız için Gaziantep kendi evinde Gençlerbirliği gibi geriye yaslanıp
kontrayla gol aramayacaktır herhalde. Açık futbol olursa Trabzonsporumuz gol olup yağar bana göre
Ben 1-0 a raziyim,gol olup yagmamiz pek ihtimaller dahilinde degil.
Bize en ters gelen takimlardan biridir antep,isimiz cok zor.
3-5 oyuncu degil takim halinde iyi oynamazsak,futbolun dogrularini yapmazsak kazanmamiz sansa bagli kalir.
En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 07.03.2010, 22:48.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
colmansız kadro kuran arkadaşlar ortasahada pas trafiğini kimin yönetmesini planlıyorsunuz selçuk mu sezermi ceyhunmu ?
sence colman bu hafta niye kötüydü bence cevap bariz adamın canı bazen oynamak istemiyor ben orta sahada pas trafiği olsun diye colmanın keyfinin yerine gelmesini bekleyemem kim bilir belki selçuk yapar belki sezer belki barış fark etmez adam gibi oynasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum