Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Fatih, Ömer Üründül bile taraftarı o hava ve puan durumuna göre fazla bulmuş
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi siz söyleyince baktım. Gerçektende yokmuş. Normal uydu alıcınızda da yoksa olan bir komşunuza gideceksiniz malesef.

bu olay benim canımı iyice sıkmaya başladı

avrupa maçlarını da izleyemiyorum sırf uydu olduğu için ntv spor daki maçları vs

kablolu tv olsa trt yi de izlerdim ntv spordaki maçları da

internetten baktım frekanslara girdim kanal aramada buldu ama kanal listesine eklemedi gözükmüyor

ben de uydu aldık diye seviniyordum

illa digitürk paketi mi almak lazım anlamadım ki
      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Para versek Erdoğan Arıkan ın yaptığı reklamı yapamazdık...Sağolsun...Dinlerken mest oldum valla

Çoğu taraflı konuştuğum herkes maçımızı seyretmekten keyif aldığını söyledi...
        Abi biraz abarttı sanki ama ya, böyle çok övünce bizi darlanıyorum nedense

Yorum

• Ah ulan Gabriç.
          Dikkate et kendine daa.

Ula yapıştıracağız sana da Yattara gibi yatan adam damgası ha

Yorum

Bu arada Fatih, Ömer Üründül bile taraftarı o hava ve puan durumuna göre fazla bulmuş
            Mesele, mesele nicelik değil.
            Meseleee nitelik.

(Dayı gibi oldu mu )

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

avrupa maçlarını da izleyemiyorum sırf uydu olduğu için ntv spor daki maçları vs

internetten baktım frekanslara girdim kanal aramada buldu ama kanal listesine eklemedi gözükmüyor

Karasal antenin yok mu?
              Herkese Merhaba

Yorum

• Taraftar top oynamayan takımı top oynatır mı? Senede bir bilemedin iki maç...3 olmaz...Kaldı ki bizim 3 maç oynamayan takıma tahammülümüz yok...

Önce takım top oynayacak...Atacak atamayacak ayrı...Önce takım top oynayacak...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bizim kutudansa olmuştur o.

7'nin altındaki tuşa basıp geçiş yapın. Yeni liste gelecek orada vardır eğer bulup kaydettiyseniz.

Tabi bizim kutudansa..

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maça giden yok mu burda ya ?
                    Sivaslılarla iyi uğraştınız onları gördüm önünüzde formalı bir amigo seçilmiş birisi vardı sanırım ama orda tutmaz hocam o iş ya

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi kardeş bugün golü yiyene kadar iyi bağırdı taraftar. Maraton da iyiydi ama sahaya baktığımız için maratonun neresi bağırıyordu farkedemedim ama ses iyi geliyordu yani

Yalnız golü yiyince sustuk yine, hep böyle yapıyoruz, olmuyor. Halbuki tam o anda daha bir şiddetli tezahurata başlamalıydık.

biraz öyle oldu biz biraaz hamidolarla uğraştık ama ilk 30 dakika iyi coştuk ikinci yarı biraz hamidolara sataştık

Yorum

Bu arada Fatih, Ömer Üründül bile taraftarı o hava ve puan durumuna göre fazla bulmuş
                        Abi bu taraftar işine de sinir oldum. 10.000 diyen adam ne içmişti anlamadım ama maratona bi daha baktım özetlerde, stadda bugün 15.000'den aşağı taraftar yoktu, yine üstüne basıyorum ''en az 15.000''.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karasal antenin yok mu?

malesef yok
                          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Stadyumu izlemedim ben. NEreden izleyebilirim tekrarını ?

Yorum

malesef yok
                              10 tl ye satılan antenlerden al bir tane

Yorum

• Bu kadar eksikle , bu oyunu oynayıp net skor aldık sivasspora karşı. Geçen senenin 2.si sivas.

Vesselam Temelimiz sağlam. Allah bozmasın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X