Bu açıklamayı yapmaya zorlanmamı haksızlık olarak değerlendiriyorum Gökhan abi...
Stadyumun üstünün kapanması konusunda ise hem kapansın hem yağmurluk dağıtılsın diyorum...Karadenizli işi olsun
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yahu Gökhan abi değil Broos u Ersun Yanal ı eleştirdiğimi gördün mü ?
Görseydim elbette önerirdim...Ona kim karşı ise onun alkışlamasını önerirdim...Tekrar hatırlatayım Broos un gelmesi konusunda nötr olmama rağmen gs maçında çıkardığı kadro dışında tek eleştirim olmamıştır
Ersun hoca'yı ise Sivas maçında öyle yada böyle 3. değişikiliği yapmaması dışında hiç eleştirmedim...Şenol Güneş i ise eleştiriyorum....Mesela diyorum ki hocam Colman ı kazanmak mı beni kaybetmek mi
Şimdide sırada Colmanmı var...
Desene sezon sonu gider bu colman...
Zaten sen geldi geleli bu adamı sevmemiştin...
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Valla Colman giderse üzülürmüyüm? Sanmam...Üzülmem...Hüseyin gittiğinde üzülmedim ben be
Colman konusunda dersime iyi çalıştığımı düşünüyorum...Bundan sonra dakika dakika yazacağım bu arkadaşı....Çakma Cheguvera diyorum ben ona...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Ben ilk defa bir futbolcuya taktım...Gökhan a bile bu kadar takmamıştım...Bu adam beni deli ediyor...Hem futbolu biliyor hem yapabileceklerini yapmıyor...Buna tahammülüm yok
Önümüzdeki hafta için başarılar 7 milyonluk Sivasspor'a
Önümüzdeki hafta 15 milyon olurlar Orhan...8 de biz varız
Artık Sivas ın üstüne gitmek gereksiz...Yenilsek de kaybetsek de mücadele edeceğimiz asıl rakiplerimiz bellidir...Yenilmek kaybettirmez bize...Ama zinilerde rakiplerimiz değişir ve kolay rakiplere meyil edersek o küçültür bizi...İngiltere, Almanya, Rusya ABD varken Suriye ile Yunanistan la Ermenistan la yarışma kolaylığı gibi bir durum...İlk bakışta rahatlatıcı nefes aldırıcı moral verici ama uzun vadede tembelleştici....
Dün Nonda ıslıklandı...NTVSPOR spikeri yanlış söylemedi ise evet Christiano Ronaldo ıslıklandı...İtalya liginde sezon boyunca bir kaç kez hatırlıyorum kendi taraftarının ıslıkladığı adamları....
Futbolda var olan özellikle de sabırsız topluluklarda var olan zaafiyetleri bize mahsusmuş gibi gösterip şehri dövmeye karşıyım...
Trabzon tribünleri sahada futbol oynamaya hevesli istekli futbolcular gördüğü sürece hakkını verecektir...Evet belki zaman zaman haksızlıkta yapacaktır ama son kertede hak eden ettiğini alır bu tribünlerden...
Dün Trabzon'da hiç bir futbolcu ıslıklanmadı..
Dün Trabzon'da teknik kadro da ıslıklanmadı..
Dün yönetim istifa ,Fatih Tekke'de bağırılmadı..
Çünkü Trabzonspor uzun zamandır,dünkü gibi oynayamamıştı..
Bu durumda, bugüne kadar ortaya konan mazretlerin(başarısızlıklara)tamamına yakının "yalandan" ibaret olduğu kesinleşmiş oluyor..
Bu açıklamayı yapmaya zorlanmamı haksızlık olarak değerlendiriyorum Gökhan abi...
Stadyumun üstünün kapanması konusunda ise hem kapansın hem yağmurluk dağıtılsın diyorum...Karadenizli işi olsun
Neşen yerinde Erdal.Güzel espri.
Şaka bir yana,Bordo-Mavi ve Beyaz yağmurluklarla hiç bir takımın yapamadığı koreografileri yapıyoruz da farkında değiliz.
*
Murat Erdem hoşgeldin
Maç için bazı değerlendirmelerde bulunmak istyorum.
O yağmurda ve zor zemin şartlarında, ilk otuz dakika fırtına gibi eserek Sivas'ı tarihe gömen takımımı ayakta alkışlıyorum.
Başlama düdüğüyle birlikte muhteşem bir hücum sergilediler.
30. dakikada 2:0'ı bulunca işi rölantiye almaları anlaşılabilir ama, yediğimiz gol için herkesin kulağını çekiyorum. Benim takımım böyle gol yememeli, skor 10:0 da olsa yememeli!
Sivas, mahalle takımından farksızdı. Sanki ilk kez biraraya gelen adamların oluşturduğu bir onbirdi. Hiç ama hiç bir şey yapamadılar futbol adına. O yüzden hemen kendimizi dev aynasında görmeyelim.
Tüm takım iyi niyetle top oynadı ama bazıları daha iyi niyetliydi. O yüzden önce Umut'u ayırıyorum. Hiç kimse onun kadar maça asılmadı. Bu çocuğun keşke tekniği de yeterli olsaydı. Leblebi gibi gol atar bizi de şampiyon yapardı. Maalesef yetenekleri kısıtlı ama yine de 123.984.518 Gökhan Ünal yapar. (Bu sayıyı teknik bir incelemeyle hesapladım, nasıl olduğunu sormayın )
Orta sahanın direncinin düşük olması, bazı bölümlerde anlık heyecanlanmalar yaşamamıza neden oldu. Bazen de müdehalelerde geç kaldık. Girdiğimiz pek çok gol pozisyonunu cömertçe harcamamız, maçın 2. yarısını tatil havasında geçirmemizi engelledi. İki stoperin her duran topta rakip 18 içinde pozisyon almaları ve gol kovalamaları güzeldi. Fakat bunca boş hava topundan, birini bile gol yapamamaları beni oldukça üzdü. Zira Sivas'lılar neredeyse hiç bir topa kafa vuramadılar.
Yediğimiz golde Selçuk'la başlayan inanılmaz hatalar zinciri, Egemen'in pozisyonu çekirdek yiyerek seyretmesi ve müdahil olmaması, genç kaleci Onur'un da "vuruş açısı daralan her futbolcu, topu nasıl olsa altıpasa ortalar" gibi bir düşünceyle o yağmurun altında horul horul uyuması sonucu, kalemizde akıllara zarar bir gol gördük.
Bu da bize ders olsun diyelim.
Sonuçta genel olarak iştahlı, istekli, göze hoş gelen bir futbolu böyle bir hava şartında oynadık. Rakibe nefes aldırmadık.
Alnımızın akıyla da 3 puanı hanemize yazdırdık.
Bravo Trabzonspor!
her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Neşem yerimde...Puan hesabı falan yapmıyorum...Tebrikleri kabul ediyorum...Bu ülkede desteklemediği takımın maçını seyredenlere keyif veren bir müsabaka pek rastlanır şey değildir...Hep böyle olsa keşke...
Hoş bulduk millet. Alnımızın akıyla, cezamızı çektik, ben içerdeyken sigara ve temiz çamaşır desteğini esirgemeyen Metin Külünk abimden Allah razı olsun.
Yorum