Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yedek klübelerinin tam karşısında ki taraftan alacaksınız biletleri. Ben alamıyorum.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Takımımız bu maçta fb maçının gazıyla, küme düşmüş Denizlispor'u rencide edecek aşırılıktan kaçmalı. Bu konuda Alanzinho,Engin oynarsa Yattara uyarılmalı.

Aynı şekilde taraftarımız da.
      Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Teo oynasın artık yani bu maçtada 11 de çıkmazsa yuh diyorum.
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu maç formalite oldu.

her türlü sonuç çıkabilir 5 de atabiliriz yenilebiliriz de.
          denizlisporlu bazı futbolcular idmanlara çıkmıyorlarmış .rahat yeneriz...

Yorum

• Biletler satisa ciktimi

Yorum

• teo gibi Murat Tosun gibi Barış Memiş gibi futbolcularımız pekala denenebilir bu maçta..Asıl kadro Febeşe saklanmalı...

Yorum

• Bende gelmek istiyorum Bursa'dan iş var hadi öğleden sonra iş den izin alırız belki ancak dönüşde gece 4-5 gibi evde oluyorum o yorgunlukla salı günü işe gidemem Ah şu maç pazar günü olsaydı da gelebilseydim maca
                Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• kadroda yattara,teo,barış,ferhat,tolga,ceyhun kesin oynamalı artık bu uşaklarıda görelim yoksa unutcaz onları

Yorum

• Bu maç için organizasyon yokmu arkadaşlar?
                    TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak birkaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biletler satisa ciktimi
                      bugun satısa sunulacak
                      dogu 25
                      batı 35
                      misafir 15
                      Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                      Sen BORDOysan ben MAVİ..

Yorum

• İlk olarak Ümit Tekşan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maç için organizasyon yokmu arkadaşlar?
                        Evet . Bu maç için organizasyon var mı?

Yorum

• Ercan Oktayla konuş biletleri aynı yerden alacaklarmış maça gideceklerle
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ercan Oktayla konuş biletleri aynı yerden alacaklarmış maça gideceklerle
                            Ben bilet almayacağım Canberk. Sadece şunu belirttim. Biletlerimizi eğer BMN ile olmak istiyorsak Doğu tribününden almamızı söyledim.
                            Manisa maçında ordaydık .
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selamünaleyküm renkdaslar insallah yarin almanyadan üc kisi yola cikacaz nasipse pazartesi ordayiz insallah yani macta tv den gözüken tribün hangisi dir ????? biletimizi nerden alalim ???

Doğu tribününden.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımımız bu maçta fb maçının gazıyla, küme düşmüş Denizlispor'u rencide edecek aşırılıktan kaçmalı. Bu konuda Alanzinho,Engin oynarsa Yattara uyarılmalı.

Aynı şekilde taraftarımız da.
                                Çok doğru bir tespit.Sonuçta küme düşen bir ekiple oynayacağız.Özellikle taraftar olarak bir yandan kupa coşkusunu yaşarken bir yandan da rakibimizi onore edersek çok güzel olur.Sonuçta gazozuna bir maç ve gönüllere girmek güzel birşey.Kaldı ki ilk maçta denizlide çok güzel karşılanmıştık.Hatta Teşekkürler denizlispor taraftarı diye bir konu başlığı bile vardı.O yüzden bize yakışan şekilde davranalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X