Takımımız bu maçta fb maçının gazıyla, küme düşmüş Denizlispor'u rencide edecek aşırılıktan kaçmalı. Bu konuda Alanzinho,Engin oynarsa Yattara uyarılmalı.
Bende gelmek istiyorum Bursa'dan iş var hadi öğleden sonra iş den izin alırız belki ancak dönüşde gece 4-5 gibi evde oluyorum o yorgunlukla salı günü işe gidemem Ah şu maç pazar günü olsaydı da gelebilseydim maca
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Ercan Oktayla konuş biletleri aynı yerden alacaklarmış maça gideceklerle
Ben bilet almayacağım Canberk. Sadece şunu belirttim. Biletlerimizi eğer BMN ile olmak istiyorsak Doğu tribününden almamızı söyledim.
Manisa maçında ordaydık .
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Takımımız bu maçta fb maçının gazıyla, küme düşmüş Denizlispor'u rencide edecek aşırılıktan kaçmalı. Bu konuda Alanzinho,Engin oynarsa Yattara uyarılmalı.
Aynı şekilde taraftarımız da.
Çok doğru bir tespit.Sonuçta küme düşen bir ekiple oynayacağız.Özellikle taraftar olarak bir yandan kupa coşkusunu yaşarken bir yandan da rakibimizi onore edersek çok güzel olur.Sonuçta gazozuna bir maç ve gönüllere girmek güzel birşey.Kaldı ki ilk maçta denizlide çok güzel karşılanmıştık.Hatta Teşekkürler denizlispor taraftarı diye bir konu başlığı bile vardı.O yüzden bize yakışan şekilde davranalım
Yorum