Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece iki tane cevap vardi ama...

Bu arada Fulham maci ne oldu..?

Ne oldu vallahi hiç bakamadım şimdi bakıcam aklıma getirdin

Fulham - Stoke maçıydı sanırım . Bulamadım İnşallah benim sebebimle yatmadı kupon
    En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 21:56.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Final bugün mü ?

Edit: Fulham 0 - 1 Stoke City

Bunu sordun galiba

Ya ben biliyordum böyle bitecegini....
      En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 21:57.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne oldu vallahi hiç bakamadım şimdi bakıcam aklıma getirdin

Fulham - Stoke maçıydı sanırım . Bulamadım
        1-0 yenildi dedik daaa
        Hamiş

Yorum

• Ben 40.000 olacağını hiç zannetmiyorum Pazartesi olmasından dolayı.
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-0 yenildi dedik daaa
            Editlerken arka sayfada kalmış göremedim. Neyse konu dışına çıkmayalum
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben 40.000 olacağını hiç zannetmiyorum Pazartesi olmasından dolayı.
              Maça gelmessen tabi olmaz Tüm İstanbul'u maça bekliyoruz diyorum da umarım bende bir sakatlık çıkmaz sonra imam .... cemaat napsın

Yorum

• inş 3 kişi gitcez maça
                BİZE HER YER BORDO-MAVİ !!!

ŞAMPİYON OLACAĞIZ !!! 7'RMEYECEĞİZ !!!

Yorum

• Ah bi haftasonu olsaydı.
                  Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                  Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımımızın İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Denizlispor'la oynayacağı müsabakanın biletleri yarın (cuma) saat 11.00'de satışa çıkacak.

Biletix tarafından satılacak olan biletlerin fiyatları şöyle:

TRİBÜN
                    Bilet Fiyatı

DOĞU TRİBÜNÜ
                    25,00 TL

BATI TRİBÜNÜ
                    35,00 TL

MİSAFİR (GÜNEY)
                    15,00 TL
                    Kombine kart sahibi taraftarlarımız stada E8 nolu turnikeden giriş yapabilecekler. Taraftarlarımız ayrıca bu maçta kombine kartlarını stada girerken görevliye vermek zorundadırlar.

Kaynak : http://trabzonspor.org.tr/default.as...ND=4342#Icerik

birde bu kombınelerı gorewvlıye vercez derken onlardamı kalcak bı bılgısı olan varmı yanı kombıneler trabzondan emanet geldı bız gerı almıcaz mı gorewlılerden kombınelerı bı bılgısı olan veya oncekı manısa macıa kombıne ıle gıren varmı nasıl olcak.... acıl cwp verırsenız sevınırım...

NOT:Tam bi bilgi almak icin yazdigim yaziyi one tasidim....
                    Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birde bu kombınelerı gorewvlıye vercez derken onlardamı kalcak bı bılgısı olan varmı yanı kombıneler trabzondan emanet geldı bız gerı almıcaz mı gorewlılerden kombınelerı bı bılgısı olan veya oncekı manısa macıa kombıne ıle gıren varmı nasıl olcak.... acıl cwp verırsenız sevınırım...

Maç çıkışı gider alırsın abi , kombinelere el koycak halleri yok ya.

Yorum

• İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KARDES tam olarak bilmiyorum resmi siteden kaynak verdim arkadasın söyledigi gibi kombineye el koyacak halleri yok onada care bulmuslardır sanırım
                        Liverpool FC Trabzonspor
                        Steven Gerrard

Yorum

• Sezonun son maçı ... Bundan sonra zaten kombine kullanılacak maç yok.. O sebeple topluyor olabilirler.

Yorum

• Uşaklar Dinlensin Biraz

---------- Tolga ---------------

Serkan - Giray - Ceyhun - Ferhat

Yattara - Sezer - Barış - Gabriç

----- Murat Tosun - Teo ------

Hem kupa yorgunluğunu atsınlar , hem de diğer fener maçına dinlenmiş çıksın uşaklar.

Yorum

• selamünaleyküm renkdaslar insallah yarin almanyadan üc kisi yola cikacaz nasipse pazartesi ordayiz insallah yani macta tv den gözüken tribün hangisi dir ????? biletimizi nerden alalim ???

Yorum

• doğu tribününden alacaksın abim
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X