Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut çıkar Teo girer ( İnşallah )

Yorum

• Bu golleri atamayan adam forvetim diye gezmesin artık

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Asıl bunun ne alakası var? Beğeniyor ki hoca oynatıyor. Senin antrenörlük lisansın nereden?

Ayrıca, gol yedi diye tuttuğun takımın oyuncusuna neden hakaret edersin?

Otur edebinle adabınla yaz...
        Ben neden oynuyor diye bişey söylemedim. Uzatmaya gerek yok...

Yorum

• teoyu sokmassa bunun altinda kotu niyet ararim artik..umut suan formsuz..cikar iste umutu
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk Yarı Sonucu:Trabzonspor-1-1 Denizlispor

Yorum

• yatiklar olsun size be...
              tamam... umutun kacirdiklari biraz cok abartili... ama Kupa Macindaki Umut´u sonuncuya karsi oynartken beklemeyin...
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İnanılmaz bişey..Futbolcu lisansı olan ve mekvkisi forvet olan birinin topa böyle vurmaması lazım..
                Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Devre arası...

Bugün Yattara'yı beğendim çok aç oynadı onu özlemişim.

Yorum

• Ceyhun ve Sezer ortasahada okadar kötü alan kapatıyorlar ki Denizli gibi bir takım bile baskı kurabiliyor

Ferhat-Ceyhun-Sezer BU üçü berbat ötesi
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu Ceyhun neden elne geçen fırsatları değerlendirmez ruh gibi oynuyor azcık gayret ya
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• evet devre arasında umut'a atış serbest yuhhh diye bağırılmasıda performansının ne derece olduğunu gösterdi

Yorum

• Tepki çekmek istemiyorum ama hala kadrosunda umutu tutan var mı? Tolga kaleci mi? Daha nerede duracağını bilmiyor. Onur gerçekten bu ligin şüphesiz en iyi kalecisi.

Not: Geçen hafta umutsporlu olmadım iyi günde kötü günde de umutun gitmesini isteyenlerdenim en azından yedek beklese olur.

Yorum

• Umut Bulut ve Aut. Ne güzel bir deyim)
                            61>34 Trabzonspor
                            En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                            Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Hüseyinden 1000 kere özür diliyorum onun yerine oyniyanlari gördükce
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• alanzinho ve yattara nin beraber ilk 11 de oynamasi cagin futboluna karsi bir uygulama.
                                ama bu macin önemi fazla olmadigi icin kabul ederiz
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X