Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar buraya yazıyorum sivas maçına kadar rahat olun biz gs yide diğerlerini yeneriz sivas maçınıda alırız ama bu gökhanın kaçırdığı goller yuzunden de şampiyon olamayız...dost ıyı gunde değil kötü gunde belli olur.ersun hoca ıle devam...
    BMN KOCAELİ

Yorum

• GS yi yenmemiz lazim acikcasi da yeneriz diye umut ediyorum

Hamburg maci var GS in yani zaten fizik olarak güczüz olan takim yorgun gelecek...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Geçen seneki o kimsenin beğenmediği ve yönetimin her defasında resmi siteden yayınladığı takımın maçlarına bir bakınız
        Ts-Antep: 3-2
        Bursa-Ts: 1-1
        Ts-Denizli: 2-0
        Ts-Konya: 1-0
        bu sene bu maçlardan kaybettiğimiz puan sayısı 8 geçen seneki o kazma takım 8 puan fazla almış, bu seneki şampiyonluğa oynayan takım ise sadece 2 puan alabilmiş bu 4 maçtan
        ne kadar acı değil mi????
        Maalesef Konya maçı bir Van faciası idi, korkarım ki gs maçı da fb faciası olacak, ÖLDÜRÜCÜ darbeyi de o fenerin uşağı antep vuracak
        NE ACI DEĞİLMİ
        Umarım yanılırım,
        HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
        BİZ BU TAKIMI ŞAMPİYON OLSUN DİYE SEVMEDİK....

Yorum

• abi ben artık destek falan vermıyorum yav kardesım 25 senedır destek verdık yeter be bukadar rezıllık olmaz bır kacta tane becerıksız futbolcu yuzunden ben sinir hastası olamam yetti be .......

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            GS yi yenmemiz lazim acikcasi da yeneriz diye umut ediyorum

Hamburg maci var GS in yani zaten fizik olarak güczüz olan takim yorgun gelecek...
            gs ile Avrupa dönüşü veya öncesi çok oynadık ama hiç gülemedik...
            2 haftadır gs şut çekmeden 6 puan aldı...
            balları bizim maçta da sürer
            BEDDUALIMIYIZ NEYİZ BİLMİYORUM Kİ

Yorum

• 3 atcaz

Inanmayanlar macdan sonra bana yazsin!!
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gs ile Avrupa dönüşü veya öncesi çok oynadık ama hiç gülemedik...
                2 haftadır gs şut çekmeden 6 puan aldı...
                balları bizim maçta da sürer
                BEDDUALIMIYIZ NEYİZ BİLMİYORUM Kİ
                Ya biz yenerizde golcular dikkatli olsun yeter...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yenilirsek havluyu atarız bence...moralmende toparlaması zor olur...eğer şampiyonluğa inanıyorsak bu maç mutlaka alınmalı..

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi ben artık destek falan vermıyorum yav kardesım 25 senedır destek verdık yeter be bukadar rezıllık olmaz bır kacta tane becerıksız futbolcu yuzunden ben sinir hastası olamam yetti be .......
                    11mac kaldi "SIKALIM" disimizi....

Ama bende hasta oldum sadece ben degil hepimiz ama 11 hafta kaldi...destek vermeliyiz baska yapacak bisi yok...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gs maçlarına bakıyorumda futbol adına pek bişii yok ama faorvetlerinin gol pozisyonlarındaki etkiliği göz önüne alınınca insan ister istemez düşümüyor.bizim forvetlerimizn durumuda bellii.futbol olarak üztün taraf biz oluruz amaaaa?????
                      Football İs My Life

Yorum

• Mevcutta gerçekleşen başarısızlığa rağmen aynı kadroyla çıkarsak kesin kaybedecez.

Bazen ufak gibi görünen değişiklikler büyük farklar oluşturur. GS karşısında çok koşan, çok basan, birbirini tamamlayan bir kadroyla sahaya çıkmalıyız.

GS defansını sağ kanat - göbek - sol kanat ın tamamında hırpalarsak çok gol atabileceğimiz bir takım. Servet'in yerine Emre oynayacaktır. Oradan maden bulabiliriz.

Şimdi bir kadro yazıyorum. Lütfen her futbolcunun yanındakine arkasındakine ve önündekine dikkat edin. Bu kadronun gedik vermeyeceği gibi hücumda inanılmaz etkili olacağına ve en önemlisi GS defansının arkasına çok kolay sarkacağına inanıyorum. F.Papy inanılmaz isabetli defans arkası top atabilen ve savunmada çok seri bir futbolcu. Tecrübe eksikliği falan da yok. Milli takımda oynuyor. Selçuktan çok daha formda olduğunu da biliyorum.

Yattaranın yanında çok adama ihtiyaç yok. Karşısında 3 GS lı olacağına herkes emin olsun. Şayet sürpriz yapar ve sol kanada ağırlık verirsek hücumda GS ı dağıtacağımızı ve sol kanadımızdan GS ın hiç gelemeyeceğini düşünüyorum. Sol kanatta Alanzinho ve Colman yakın oynarlarsa GS ın sağ kanadının başı dönecektir.

-----------------------------Sylva-------------------------

Serkan-----------Song-------------Egemen------------Cale

Hüseyin-------------------F.Papy-------------------Colman

Yattara---------------Umut (Gökhan)-------------Alanzinho
                        En son selimatal tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 23:56.
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 atcaz

Inanmayanlar macdan sonra bana yazsin!!
                          Keşkeeeeee.....
                          Ama bu gıcık takımla hep moralmen hep en zor dönemlerimizde oynuyoruz, hep de gelip yenip gidiyorlar
                          Keşke yazabilsem

Yorum

• Geçen sezonu göstererek bu sezona sevinmek yanlış olur bence.Bu mantıkla düşünürsek 13. lükten yukarı herşey başarıdır bizim için.Kıyaslama ile başarı hesaplanamaz.

Yorum

• Gökhan Ünal'a hain diyebilecek kadar akıllara ziyan yorumlar okuyorum ve şaşırıyorum. Şansız denir, formsuz denir ama hain denilemez. Bugün bütün oyuncularımız elinden geleni yaptı ama olmadı. Herşey devam ediyor. Toparlanın. Bu ruh halinden kurtulamayan haftaya Avni Aker'e maça gitmesin. Takım kazanacaksa bile bu kadar negatif duygulu izleyicinin önünde maç kazanılamaz. Ben hergün ortalama 180 öğrencinin dersine giriyorum ve gayet de iyi dersler işliyoruz. Bazen negatif yüklü bir öğrenci ile ders esnasında göz göze geldiğimde allak bullak oluyorum. İnsanım çünkü... Futbolcularımız da öyle...
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mevcutta gerçekleşen başarısızlığa rağmen aynı kadroyla çıkarsak kesin kaybedecez.

Bazen ufak gibi görünen değişiklikler büyük farklar oluşturur. GS karşısında çok koşan, çok basan, birbirini tamamlayan bir kadroyla sahaya çıkmalıyız.

GS defansını sağ kanat - göbek - sol kanat ın tamamında hırpalarsak çok gol atabileceğimiz bir takım. Servet'in yerine Emre oynayacaktır. Oradan maden bulabiliriz.

Şimdi bir kadro yazıyorum. Lütfen her futbolcunun yanındakine arkasındakine ve önündekine dikkat edin. Bu kadronun gedik vermeyeceği gibi hücumda inanılmaz etkili olacağına ve en önemlisi GS defansının arkasına çok kolay sarkacağına inanıyorum. F.Papy inanılmaz isabetli defans arkası top atabilen ve savunmada çok seri bir futbolcu. Tecrübe eksikliği falan da yok. Milli takımda oynuyor. Selçuktan çok daha formda olduğunu da biliyorum.

Yattaranın yanında çok adama ihtiyaç yok. Karşısında 3 GS lı olacağına herkes emin olsun. Şayet sürpriz yapar ve sol kanada ağırlık verirsek hücumda GS ı dağıtacağımızı ve sol kanadımızdan GS ın hiç gelemeyeceğini düşünüyorum. Sol kanatta Alanzinho ve Colman yakın oynarlarsa GS ın sağ kanadının başı dönecektir.

-----------------------------Sylva-------------------------

Serkan-----------Song-------------Egemen------------Cale

Hüseyin-------------------F.Papy-------------------Colman

Yattara---------------Umut (Gökhan)-------------Alanzinho
                                Kadroyu yaparken yabancı sınırlamasınada bi dikkat etsek daha güzel olurdu..

Yorum

Yükleniyor...
                                X