Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, bordo-mavili takım forması altında Hüseyin Avni Aker Stadı'na ilk kez çıkacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın geçen hafta Ankaraspor maçında son 20 dakikada oyuna aldığı Alanzinho'ya yine maçın ilerleyen bölümlerinde forma şansı vermesi bekleniyor. Ayrıca, savunmada hafta içinde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Serkan'ın yerine Tayfun'un 11'de sahaya çıkabileceği öğrenildi.
MUHTEMEL KADRO
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut ve Gökhan 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.
-5 OYUNCU KART SINIRINDA-
Trabzonspor'da, 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavili takımda Hüseyin, Umut, Serkan, Cale ve Selçuk sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Beşiktaş ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar.
yattara ankaragüücne karsi hep en iyi maclarini oyniyo dikatinizi cekdimi
ilk sezon golünü onlara karsi atdi
fatih tekkeye keleciyi kandiirp acayip pas vermisdi sora o mac gol de atmisdi
baska maclarda öyle iyi oynmaiyo ankaragücüne karsi oynadi gibi
Yattara'nın tabi iyi oynaması gerekir...
Karşımızdaki takım güçsüz arkadaşlar...
O defansa karşı iyi oynamayacakta hangi defansa karşı iyi oynayacak ?
3 sene önce ... (tarih yanlıştır)
ankaraspor küme düşüyordu..
maç başında yanılmıyorsam ankaralı bir oyuncu kırmızı gördü.
sonunda ne mi oldu yenildik.
biz mi avrupayı hedeflemiştik. durumumuzdan farklı değildik pek
Yarın bu saatlerde hanemize yazdığımız üç puanın sevincini yaşıyor olacağız , rahat olun
Ya böyle peşin hükümler vermeyelim arkadaşlar valla korkuyorum ben
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
3 sene önce ... (tarih yanlıştır)
ankaraspor küme düşüyordu..
maç başında yanılmıyorsam ankaralı bir oyuncu kırmızı gördü.
sonunda ne mi oldu yenildik.
biz mi avrupayı hedeflemiştik. durumumuzdan farklı değildik pek
Yani renkdaş ?
3 sene önceki kadro ile ( ya da daha önceki kadro ) şimdiki kadroyu bir mi tutuyorsun ?
Hem söylediğin çok da imkansız bir olay değil yani...
Ben hatırlamam öyle Ankaragücü'nün esip gürlediği bir sezonu... ( Belki hatırlatırsanız olabilir (: )
Yani renkdaş ?
3 sene önceki kadro ile ( ya da daha önceki kadro ) şimdiki kadroyu bir mi tutuyorsun ?
Ben hatırlamam öyle Ankaragücü'nün esip gürlediği bir sezonu... ( Belki hatırlatırsanız olabilir (: )
ben takım olarak ankaraspor yazdım onu atlamışsın.
demek istediğim ankaragücü güç kaybetti düşüyor.
ve bizi zorlayacak heleki aceleci ve ayağa kalkmış taraftarımızın karşısında oyuncular üzerinde malesef baskı olackatır. Ankara maçında (bu haftaki) gökhanın kaçırdığı ilk golden sonra izlediğim kahveden 7 sülalesinin hatrı soruldu. Düşün stadta nasıl olacaktır. benim demek istediğim kolay takım yok. Ki biz bunu bildik (daha doğrusu futbolcular ve teknik heyet) bundan dolayı başarılı olduk. ama takımı küçük görürsek ilk yarıdaki kocaeli maçındaki gibi geçen senelerde düşen takımlara kaybettiğimiz puanlar gibi puanları kaybederiz.
Yani renkdaş ?
ben de deniz tarafındayım valla.bak tesadüfe sen..isim efe mi? cılgınlarla izliyorum hep macları,cılgınlar gibi bagırmak icin beraber izliyelim biz macı.iki büyük heycan yakar stadı
anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
ben takım olarak ankaraspor yazdım onu atlamışsın.
demek istediğim ankaragücü güç kaybetti düşüyor.
ve bizi zorlayacak heleki aceleci ve ayağa kalkmış taraftarımızın karşısında oyuncular üzerinde malesef baskı olackatır. Ankara maçında (bu haftaki) gökhanın kaçırdığı ilk golden sonra izlediğim kahveden 7 sülalesinin hatrı soruldu. Düşün stadta nasıl olacaktır. benim demek istediğim kolay takım yok. Ki biz bunu bildik (daha doğrusu futbolcular ve teknik heyet) bundan dolayı başarılı olduk. ama takımı küçük görürsek ilk yarıdaki kocaeli maçındaki gibi geçen senelerde düşen takımlara kaybettiğimiz puanlar gibi puanları kaybederiz.
Anladım renkdaş...
Sonuç olarak aynı şeyleri düşünüyoruz...
Sana katılıyorum...
Büyük konuşmamak lazım dediğin gibi...
Kolay takım yok...
Haklısın...
ben de deniz tarafındayım valla.bak tesadüfe sen..isim efe mi? cılgınlarla izliyorum hep macları,cılgınlar gibi bagırmak icin beraber izliyelim biz macı.iki büyük heycan yakar stadı
Sabit bi yerim yok renkdaş (:
İsmim Fatih...
Çılgınlarla izlemektense güzel bir noktadan maçı izleyip, gerekli yerlerde boğazımı yırtıyorum (:
Yorum