Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27.Hafta l Trabzonspor 3-4 Beşiktaş l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• göbeği nasılsa iyi kapatıyoruz diyerek geri çekelerek başlarsak şimdiden geçmiş olsun. Bjk den defans yaparak gol yememek şans işi olur. Onlar 3 geliyorsa biz 5 gitmeliyiz üstlerine ş.g yi de az çok tanıyorsam böyle bir durumda hemen el frenini çekecektir yeterki bjk yi bir süre ezelim oyun içinde tekrar defansa yatmayalım

Yorum

• Şu kadrolarda yusuf erdoğan bero ve zekiyi görmeyelim artık.hala ne şansı?oynamaya gönlü olan şimdiye çoktan belli ederdi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Allah Allah bu maç için çok umutluyum yeneceğimizi düşünüyorum ve istiyorum aslında kaç senedir hiçbir maç için yeneriz dememiştim.
        stat ve takım konuşturuyor herhalde

ayrıca zaten iyi oynuyor ama bu maçta olcay şahanın daha ekstra oynayacağını düşünüyorum oynamalı da.

bu maçtaki en sakat olay hakem olur bakalım kimi atayacaklar?
        En son Cemalettin Taşkın tarafından düzenlendi; 03.04.2017, 09:18.
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• şu ana kadar kaç bilet satılmış bilgisi olan var mı ?
          Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Kuzey alt L blok yer açılmış kale arkası.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Beşiktaş'ı yenmek için 3 şey yapacaksın.....

1-Defansa çekilmeyeceksin rakibi orta sahada boğmaya çalışacaksın....

2- Quresma ve Taliscaya boş alan bırakmayacaksın...

3-Provakasyona gelmeyeceksin.... Quresma mesela tansiyon yükseltmeyi provakasyon yapmayı iyi bilir. hakemlerde kolluyor kenndisini.

Bu üçünü yaparsak Beşiktaşa yenilmezsin......Ben şunu anlamıyorum. Beşiktaşla oynayan takımlar ısrarla Quresmayı boş bırakıyor. Sonrda ondan gelen muz ortaları karşılamak için çabalayıp duruyor...
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur-Pereria-Uğur- Durica-Mas-Okay- Onazi-Yazıcı- Castillo-Olcay-Rodellega
                Uğur bu takımı yakar.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Passolig başvurusunda kartı staddan teslimi işaretledim. Fakat stad olarak Avni Aker gözüküyor. Medical parktan mı alacağız yoksa Avni Aker'den mi?

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel bi koreografi yakisirdi bu maca aslinda..

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
                    Viranın çalışması var

Yorum

• İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu ana kadar kaç bilet satılmış bilgisi olan var mı ?
                      32 bin i geçmişiz 3600 kişilik yer kaldı, o da batı tarafında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Bu maçın önemi puan veya sıralama açısından değil, hava açısından... Yoksa sıralamayı asıl belirleyecek maç Antalya maçı olacak...

gs-Başakşehir karşılaşırken alınacak 1 puan bile önemli tabi ama Akyazı'da yenilmeden devam etmek ve şampiyonluğa giden takımın ayaklarını titretmek, gelecek yılın teminatıdır.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu ana kadar kaç bilet satılmış bilgisi olan var mı ?
                          32 bin dolu 3500 boş görüyorum ben
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Medical Park Arena:Boş: 3.628Dolu: 32.100Kapalı: 1.031Doluluk: %87,33
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu maçın önemi puan veya sıralama açısından değil, hava açısından... Yoksa sıralamayı asıl belirleyecek maç Antalya maçı olacak...

gs-Başakşehir karşılaşırken alınacak 1 puan bile önemli tabi ama Akyazı'da yenilmeden devam etmek ve şampiyonluğa giden takımın ayaklarını titretmek, gelecek yılın teminatıdır.
                              BJK-GS maçının olduğu haftada kazanırsak 4.lük veya 3.lük potasına da göz kırpabiliriz.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Beşiktaş iyi oynayan takıma karşı iyi oynuyor,Bu nedenle maç zor geçecektir
                                Olcayı bu maçta mazur görmeliyiz,Dosthane ayrılmış,hırs yapması için motivasyonu yok.
                                Rodi ,geçmişinde yarım düzine BJK golu var ben patlama bekliyorum.
                                Saldıralım,ileride baskı yapalım iyi bir taktik degil ,onların defansının kotu oldugunu yazıyoruz ama bizimki çokmu iyi?
                                Aboubakar ın oynayacagını varsayarsak,kontrollu oyun her daim Trabzonun işine yarar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X