göbeği nasılsa iyi kapatıyoruz diyerek geri çekelerek başlarsak şimdiden geçmiş olsun. Bjk den defans yaparak gol yememek şans işi olur. Onlar 3 geliyorsa biz 5 gitmeliyiz üstlerine ş.g yi de az çok tanıyorsam böyle bir durumda hemen el frenini çekecektir yeterki bjk yi bir süre ezelim oyun içinde tekrar defansa yatmayalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 27.Hafta l Trabzonspor 3-4 Beşiktaş l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Allah Allah bu maç için çok umutluyum yeneceğimizi düşünüyorum ve istiyorum aslında kaç senedir hiçbir maç için yeneriz dememiştim.
stat ve takım konuşturuyor herhalde
ayrıca zaten iyi oynuyor ama bu maçta olcay şahanın daha ekstra oynayacağını düşünüyorum oynamalı da.
bu maçtaki en sakat olay hakem olur bakalım kimi atayacaklar?En son Cemalettin Taşkın tarafından düzenlendi; 03.04.2017, 09:18.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Beşiktaş'ı yenmek için 3 şey yapacaksın.....
1-Defansa çekilmeyeceksin rakibi orta sahada boğmaya çalışacaksın....
2- Quresma ve Taliscaya boş alan bırakmayacaksın...
3-Provakasyona gelmeyeceksin.... Quresma mesela tansiyon yükseltmeyi provakasyon yapmayı iyi bilir. hakemlerde kolluyor kenndisini.
Bu üçünü yaparsak Beşiktaşa yenilmezsin......Ben şunu anlamıyorum. Beşiktaşla oynayan takımlar ısrarla Quresmayı boş bırakıyor. Sonrda ondan gelen muz ortaları karşılamak için çabalayıp duruyor...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur-Pereria-Uğur- Durica-Mas-Okay- Onazi-Yazıcı- Castillo-Olcay-RodellegaTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bi koreografi yakisirdi bu maca aslinda..
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ana kadar kaç bilet satılmış bilgisi olan var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Bu maçın önemi puan veya sıralama açısından değil, hava açısından... Yoksa sıralamayı asıl belirleyecek maç Antalya maçı olacak...
gs-Başakşehir karşılaşırken alınacak 1 puan bile önemli tabi ama Akyazı'da yenilmeden devam etmek ve şampiyonluğa giden takımın ayaklarını titretmek, gelecek yılın teminatıdır.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ana kadar kaç bilet satılmış bilgisi olan var mı ?#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçın önemi puan veya sıralama açısından değil, hava açısından... Yoksa sıralamayı asıl belirleyecek maç Antalya maçı olacak...
gs-Başakşehir karşılaşırken alınacak 1 puan bile önemli tabi ama Akyazı'da yenilmeden devam etmek ve şampiyonluğa giden takımın ayaklarını titretmek, gelecek yılın teminatıdır.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Beşiktaş iyi oynayan takıma karşı iyi oynuyor,Bu nedenle maç zor geçecektir
Olcayı bu maçta mazur görmeliyiz,Dosthane ayrılmış,hırs yapması için motivasyonu yok.
Rodi ,geçmişinde yarım düzine BJK golu var ben patlama bekliyorum.
Saldıralım,ileride baskı yapalım iyi bir taktik degil ,onların defansının kotu oldugunu yazıyoruz ama bizimki çokmu iyi?
Aboubakar ın oynayacagını varsayarsak,kontrollu oyun her daim Trabzonun işine yarar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum