Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20. Hafta | TRABZONSPOR 3 - 2 İst. Başakşehir | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

önümüzdeki hafta kasımpaşa maçına gidecem inşallah inşallah büyük olaylar olmaz olmayacağınıda kimse garanti edemez bir camia yerle bir ediliyor kimsenin umrunda değil nerde eski futbolcular sözde trabzonsporlular NERDESİNİZ bu kadar tepkisiz olunmaz be
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben geçen sezon ile bu sezonu karsilastirmayi pek doğru bulmuyorum. Geçen sezon ki takim uzun zamandır beraber olmasına rağmen saha içinde hiç bir varlık gösteremeyen bir oyuncu grubundan olusuyordu. Bu seneki takim ise daha çok yeni ve hala daha birbirine alışma sürecini atlatabilmis değil ki buna rağmen hakem hataları olmasa suan şampiyonluk yarısının tam da içinde bulunuyor olacaktik. En azından Onur-bosingwa-medjani-belkalem-erkan-ekici-cardozo dan oluşan çok iyi bir kemik kadromuz var bence. Bunların yanında yusuf, ozer,Aytaç kara, deniz yılmaz gibi ilk 11 i her zaman zorlayacak oyuncularımız da var. Evet bu sene için yarıştan kopmuş olabiliriz ama önümüzdeki sene yapılacak bir kaç nokta transfer ile şampiyonluğun en önemli adaylarından biri oluruz. Ama tabi bu sene hakemlere de bir ayar cekmemiz lazım ki önümüzdeki sene adam gibi maç yonetmediklerinde başlarına ne geleceğini ogrensinler.
      Olay bu.

Yorum

Trabzonspor galip gelmesi atanacak hakeme bağlı olay budur. Yine art niyetli birini verirler

Yorum

İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim beklentim o tükürük manyağı olan hakem, Halis Özkahya'ydı sanırım adı.
          Farketmez tetikçi gibi bekliyorlar zaten bizi vurmak için..
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Bu hakemlerle, bu federasyonla, bu mhk'yla, bu basınla, ...vb. artık maç kazanmamız çok daha zor olacaktır. Hele ki bu hafta g.gümüşdağ'ın takımı rakibimiz olacak, yine taraflı ve haksız hakem kararlarına kendimizi şimdiden hazırlayalım!!!
            --- ARTIK HAREKETE GEÇME VAKTİDİR! ---
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi puan durumuna baktım da,bu başakşehir 12 gol yemiş şimdiye kadar!!!!

Bunların kalecileri mi çok iyi yoksa hakikaten çok mu iyi takım?

Var mı maçlarını takip eden?
              Klasik Abdullah Avcı takımı. 6-7 kişi defans sürekli orta sahada faulle rakibi durdurma.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Sağ kanatta Zeki ve Sefa oynarsan herhalde bilekleri keserim ben
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Bol kufurlu, bol olayli.mac diliyorum..
                  Insallah tribundeki taraftar biraz becerikli olur ve attiklari taslarla paralarla 6 hakemden 3 unu dusurur

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bol kufurlu, bol olayli.mac diliyorum..
                    Insallah tribundeki taraftar biraz becerikli olur ve attiklari taslarla paralarla 6 hakemden 3 unu dusurur
                    Tribünde taraftar olmayacak büyük ihtimalle, dünkü maçtan dolayı ceza alırız.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kadroyu gordum bir daha ugramam bu basliga hadin eyvallah

Yorum

• Hakan
                        sefa aykut medjani musa
                        özer aytaç ekici erkan
                        constant
                        cardozo

Sefay sagbekte denensin
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• STSL 20. Hafta | TRABZONSPOR - İst. Başakşehir | 15.02.2015 - 19:00

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakan
                          sefa aykut medjani musa
                          özer aytaç ekici erkan
                          constant
                          cardozo

Sefay sagbekte denensin
                          Erkan cardozo cezali
                          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tribünde taraftar olmayacak büyük ihtimalle, dünkü maçtan dolayı ceza alırız.
                            kupa maçında alınan ceza kupa maçlarında çekilir...ceza alırsak önümüzdeki yıl kupa maçlarında çekeceğiz...
                            t.akyildiz

Yorum

• Trabzonspor un hele heleki bu kadro ve yatabere denilen yeteksizle gol bulması mucize gol atarsak 1-1biter ki enço k gol yiyen defans bumaçıda boş geçmez gol atamazsak 75 e doğru bil golle 0-1 yenilirizzzz.Takımın durumu vahim.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X