önümüzdeki hafta kasımpaşa maçına gidecem inşallah inşallah büyük olaylar olmaz olmayacağınıda kimse garanti edemez bir camia yerle bir ediliyor kimsenin umrunda değil nerde eski futbolcular sözde trabzonsporlular NERDESİNİZ bu kadar tepkisiz olunmaz be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20. Hafta | TRABZONSPOR 3 - 2 İst. Başakşehir | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen geçen sezon ile bu sezonu karsilastirmayi pek doğru bulmuyorum. Geçen sezon ki takim uzun zamandır beraber olmasına rağmen saha içinde hiç bir varlık gösteremeyen bir oyuncu grubundan olusuyordu. Bu seneki takim ise daha çok yeni ve hala daha birbirine alışma sürecini atlatabilmis değil ki buna rağmen hakem hataları olmasa suan şampiyonluk yarısının tam da içinde bulunuyor olacaktik. En azından Onur-bosingwa-medjani-belkalem-erkan-ekici-cardozo dan oluşan çok iyi bir kemik kadromuz var bence. Bunların yanında yusuf, ozer,Aytaç kara, deniz yılmaz gibi ilk 11 i her zaman zorlayacak oyuncularımız da var. Evet bu sene için yarıştan kopmuş olabiliriz ama önümüzdeki sene yapılacak bir kaç nokta transfer ile şampiyonluğun en önemli adaylarından biri oluruz. Ama tabi bu sene hakemlere de bir ayar cekmemiz lazım ki önümüzdeki sene adam gibi maç yonetmediklerinde başlarına ne geleceğini ogrensinler.
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim beklentim o tükürük manyağı olan hakem, Halis Özkahya'ydı sanırım adı.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Bu hakemlerle, bu federasyonla, bu mhk'yla, bu basınla, ...vb. artık maç kazanmamız çok daha zor olacaktır. Hele ki bu hafta g.gümüşdağ'ın takımı rakibimiz olacak, yine taraflı ve haksız hakem kararlarına kendimizi şimdiden hazırlayalım!!!
--- ARTIK HAREKETE GEÇME VAKTİDİR! ---Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi puan durumuna baktım da,bu başakşehir 12 gol yemiş şimdiye kadar!!!!
Bunların kalecileri mi çok iyi yoksa hakikaten çok mu iyi takım?
Var mı maçlarını takip eden?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBol kufurlu, bol olayli.mac diliyorum..
Insallah tribundeki taraftar biraz becerikli olur ve attiklari taslarla paralarla 6 hakemden 3 unu dusururBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
STSL 20. Hafta | TRABZONSPOR - İst. Başakşehir | 15.02.2015 - 19:00
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan
sefa aykut medjani musa
özer aytaç ekici erkan
constant
cardozo
Sefay sagbekte denensin-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünde taraftar olmayacak büyük ihtimalle, dünkü maçtan dolayı ceza alırız.t.akyildiz
Yorum
-
Trabzonspor un hele heleki bu kadro ve yatabere denilen yeteksizle gol bulması mucize gol atarsak 1-1biter ki enço k gol yiyen defans bumaçıda boş geçmez gol atamazsak 75 e doğru bil golle 0-1 yenilirizzzz.Takımın durumu vahim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum