Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlayışınıza hayranım.konu benim için kapandı...
    BAK YA YİNE Bİ BAHANE BULDUN DİMİ KONUŞUYORUZ ŞURDA

Yorum

• İlk olarak Hırçınhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BAK YA YİNE Bİ BAHANE BULDUN DİMİ KONUŞUYORUZ ŞURDA
      şimdi estağfurllah dicem olmayacak.sen bildin onu.sanada kib
      hamsi terbiyecisi.......

Yorum

şimdi estağfurllah dicem olmayacak.sen bildin onu.sanada kib
        BİR DAHA BANA KİB. DİYEMEYECEKSİN

Yorum

• Son kez yazıyorum. Bu tartışma oguz_0706 arkadaşımızın kullanmış olduğu yanlış bir kelimeden doğmuştur. Diyeceği sadece ben bunu böyle demek istemedim olacaktı. Lakin inatçılığı olunca böyle oluyor. Yanlışı kabul etmemek değil kabul etmek onurlu bir davranıştır...

Yorum

• bence fener rahat kazanır bu kadar eksikle bu kadar ruhsuz futbolla ve camiadaki taraftar yönetim gerilimi sonucu bence trabzonsporun kazanması çok zor

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son kez yazıyorum. Bu tartışma oguz_0706 arkadaşımızın kullanmış olduğu yanlış bir kelimeden doğmuştur. Diyeceği sadece ben bunu böyle demek istemedim olacaktı. Lakin inatçılığı olunca böyle oluyor. Yanlışı kabul etmemek değil kabul etmek onurlu bir davranıştır...
              .........................
              En son Çelikts tarafından düzenlendi; 01.07.2007, 22:27.

Yorum

• Allahım bize şu fenere güzel bi çelme takmayı nasip eder işallah.kazanırız umarım.bu ziyayla zor ama.olurda kazanırsak bayram var.yıkılacak bu çiftlik.adamda istemem yanıma ben tek başımada kutlarım.iddasızız ama olsun bu maç bi gelsin işallah.sonra bayram var
                hamsi terbiyecisi.......

Yorum

Allahım bize şu fenere güzel bi çelme takmayı nasip eder işallah.kazanırız umarım.bu ziyayla zor ama.olurda kazanırsak bayram var.yıkılacak bu çiftlik.adamda istemem yanıma ben tek başımada kutlarım.iddasızız ama olsun bu maç bi gelsin işallah.sonra bayram var
                  .........................
                  En son Çelikts tarafından düzenlendi; 01.07.2007, 22:27.

Yorum

• ......................
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 13:29.

Yorum

• İlk olarak Hırçınhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      KİM İNAT OGUZ MU GÜLDÜRME BENİ YANLIŞ KONUŞTUGUNU BİLE ANLADIGINI SANMIYORUM
                      ......................
                      En son oguz_0706 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 21:39.
                      hamsi terbiyecisi.......

Yorum

Allahım bize şu fenere güzel bi çelme takmayı nasip eder işallah.kazanırız umarım.bu ziyayla zor ama.olurda kazanırsak bayram var.yıkılacak bu çiftlik.adamda istemem yanıma ben tek başımada kutlarım.iddasızız ama olsun bu maç bi gelsin işallah.sonra bayram var
                        dediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzünden

.. gerilere bakarsan bu yazıyı sen - benım ınsallah alırız lafımın ustune dedin
                        Nası guzel oluyomu
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Sen tek başına maçtan sonra çiftlikte kutla bu galibiyeti dile benden ne dilersen. Sanki tanımaduığım adamsın. Klavye başına geçti mi bambaşka birisi oluyorsun
                          dün millet fener galibiyetini kutlarken ben ve birkaç kişi çiftliği trabzon sesleriyle inletiyoduk kardeşim.haftaya hesap var msj ları veriyoduk
                          hamsi terbiyecisi.......

Yorum

• ..................
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 13:30.

Yorum

O rengi merak ettim ben şimdi...
                              -------
                              Bende...
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dediğimi anlayamadın sanırım.bana fenere karşı alınan kuru bir galibiyet yetmez.bizim gibi biraz canları yanmalı hakem yüzünden

.. gerilere bakarsan bu yazıyı sen - benım ınsallah alırız lafımın ustune dedin
                                Nası guzel oluyomu
                                arkadaşım alemsin ne diyim.biraz olsun aklımın ucundan geçmiş olsaydı ölürümde kullanmazdım o lafları senden sonra.ama kötülük yoktur içimizde bak bunu bilesin.
                                hamsi terbiyecisi.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X