Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 3 - 0 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene bu iş böyle gideceğe benziyor bu saatten sonra düzelmez artık.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi
      Lig tv de gecen yila ait 3 istatistik verdiler ts hakkinda:

Gol pozisyonunu gole cevirmede en kotu 2. takim
      Rakipten top kazanmada en kotu 3. takim
      Ligin en cok top kaybi yapan 2. takimi

Besiktasta gecen yila ait en cok sut cok 2. takim encok asist yapan takim en cok isabetli sut ceken 2. takm

Bu yil ne yapariz az cok fikir veriyodur.
      Önemli olduğu için sık sık gündeme getiriyorum. Ders almak isteyen yönetici, hoca belki okur
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.09.2013, 11:35.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• solbekleri yolla celustkayı yolla olcandan solbek yarat,her maç zekinin kulvarından kesin gol yee sonra teknik adamım diye poz ver olduuu!!!akhisarın vasat yabancılarını yıldız yaptınız yaa ne söylesek az artık.2 deplasman maçında 5 gol ye ve atama hala günü geldiğinde uygun forvet alacağız de,ne gelmez günmüş bu beee

Yorum

• Başkanın telefonu kapalı heralde çok rahatsız edildi
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Abuk sabuk şeyler yazıyor diye kızdığımız, bazen "ti" ye aldığımız "Alemdar61" nickli biri vardı. Şahsen ben kendisinden özür diliyorum, adam her yazdığında harfiyen haklıymış. Malesef, Trabzonspor bu sezonun ciddi ciddi küme düşme adayıdır.

Bazı oyunlar oynanıyor ama oynanan oyunun adı "futbol" değil, hayırlısı...

Yorum

• MRA hiç vakit kaybetmeden gönderilmeli, bu adamla olmayacak

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 yıldır aynı adamlar istediklerini yapıyorlar ve hep oynuyorlar,tatile erken çıkıyorlar,zamanında gelmiyorlar,bilerek kırmızı kart görüyorlar,klubu fifaya şikayet ediyorlar,avukata veriyorlar,hocalara trip yapıyorlar,istediği zaman oyundan çıkıyorlar ama hala oynuyorlar...Yok bir yaptırım bunlara, bunlardan ne beklenir ki?

Budur. ( Arif üstat, Tweeter a aynen yazdım bunu adını vererek)
                En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 02.09.2013, 11:40.
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• "nereden başlasam nasıl söylesem bilemedimki.
                  bakta sen anla şu garip halimden diyemedimki".böyle demiş orhan baba..
                  şimdi bu garip adem, hayatı TRABZONSPOR olan bu adem ne yazsın, hangi birini yazsın..!!
                  sayın mra biz seni ne diye destekledik.?
                  1461'de bir ruh bir hareket yakaladın, al bunu TRABZONSPOR'a enjekte et dedik..beklenti oydu. o ruhla, o istekle hırsla her maç 5 yesen de arkanda dururuz dedik ki o ruh 5 yemezdi yemedide (örn.kupa maçları).
                  ama yok sen ne yaptın.
                  hala gezinen, hırstan, istekten yoksun zatlarla yola devam dedin.bizimi kandırdın kendinimi bilemiyorum.bilinen ve görünen o ki herkes yanlış yolda, gidişat iç açıcı değil.
                  şunu da söylemeden geçemeyeceğim.130 kiloluk batuhan bu formayı hakedecek ne yaptı veya tam tersi bir soru; senin öğrencin mustafa tiryaki 'nin batuhan'dan eksiği ne veya kariyerini dibe vurdurduğunuz janko'nun günahı ne.??
                  ve son:
                  futbolcu bozuntularına söyle o BORDO MAVİ FORMA gezinmek için değil gerekirse can vermek içindir..tıpkı uğruna düştüğü yollarda can veren BÜYÜK TARAFTARLARI gibi..
                  Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• Hoca nasıl oyundan memnun anlamak mümkün değil. Gole gidecek ayağa pas yapacak Adrian'ı oyundan alıp Volkan'ı sahada tutmak hangi aklın ürünüdür. Allahım sen sabır.
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Gece hiç öyle uyumazlık falan yapmadım, moral bozukluğu falan yoktu. Deliksiz uyudum. Bu rezil, Trabzonspor'a yakışmayan oyuncu topluluğu artık beni etkileyemez. Bunlara mı üzüleceğiz yahu.

Maç 2-0. Hala Akhisar bastırıyor. Hala onlar daha hırslı. Yahu siz hangi takımda oynadığınızın farkında değil misiniz? Bu ne rezilliktir ya.

Bu rezillik sizlere yeter. 2 senedir yenilmeye doymadınız. Reziller.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Budur. ( Arif üstat, Tweeter a aynen yazdım bunu adını vererek)
                        Kendi isminle de kullanabilirsin kardeş sorun yok herkesin bildiği gördüğü şeyler...
                        En son arifberkay tarafından düzenlendi; 02.09.2013, 11:56.
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gece hiç öyle uyumazlık falan yapmadım, moral bozukluğu falan yoktu. Deliksiz uyudum. Bu rezil, Trabzonspor'a yakışmayan oyuncu topluluğu artık beni etkileyemez. Bunlara mı üzüleceğiz yahu.

Maç 2-0. Hala Akhisar bastırıyor. Hala onlar daha hırslı. Yahu siz hangi takımda oynadığınızın farkında değil misiniz? Bu ne rezilliktir ya.

Bu rezillik sizlere yeter. 2 senedir yenilmeye doymadınız. Reziller.

aynen bende mışıl mışıl uyuyorum ligi bıraktım zaten küme düşmeyelimde gerisi önemli değil. önemli olan avrupa, yunanlılara 2 maçtada yenilmeyelim şu gruptan bir mucize olsunda çıkalım tamamdır...

aralık ta nasılsa büyük kulüp yönetebilecek bir başkan ve sağlam bir yönetim kadrosu gelecektir, tabi o yönetimle birlikte iyi bir teknik direktörde gelecektir... tıpkı sadri şener gibi aralık ta seçilirler sezon sonuna kadar düşe kalka gideriz sezon sonu kadro lav edilir, sil baştan kadro yenilenir.

böyle düşünüp kendimi üzmüyorum hiç gayet rahatım.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• dün maçta ortam o kadar güzeldiki her yer bordo mavi gencecik ve umutlu bir sürü insan.yazık bu taraftara vallahi yazık.en önemlisi de tekerlikli sandelyesi ile maça gelen bir genç kız.o fotoğrafı çekip trabzonun girişine asacaksın.utanın be utanın diye yazacaksın
                            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• malesef sorun su kı dun aksam kı 11 de gecen seneden 9 oyuncu vardı ve ustelik bunların 3 u asıl mevkısınde oynamıyordu.. bu sene olması gereken kumeye oynayan gecen senekı kadronun tamamına yakını değişmesiydi ama yapmadılar cunku yetkılı ınsanlar bılgısız daha teshısı koyamamıslar.. cok paraya gerek de yoktu genc oyuncu gormek ıstıyordu taraftar.. millet 16-17 yasında cocukları oynatsın bız hala zokora ya colman a kurtarıcı gozuyle bakalım
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• yeni doğan çocuklar malesef artık gs yada fbli oluyor bu bir gerçek

son 3 senedir en az 100 bin taraftar kaybetmişizdir
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X