Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi Sol için Piotr iyileştiğinde Cech Önde denenemez mi?
    Hocamızın taktiri, Olabilir.
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bence takımın şampiyonlar ligindeki en rahat maçı.Hiç korkulacak vede çekinilecek bi durum yok.Lilli'yi hem Avni Aker'de hemde deplasmanda rahat geçeceğiz.Fransız takımları Türk takımlarına karşı son derece başarısızdırlar.Ayrıca bizim takımımız şampiyonlar liginde nasıl oynanacağını gayet iyi biliyor.Lilli'n tek şansı basit kişisel hatalardan olabilir.Onların defansı bizimkinden beter bence.hatırlayın cska maçını.2-0'dan maçı neredeyse veriyorlardı.

Yorum

• hayırlı olsun maçı sabri ugan anlatıyor.Ertem Şener'in yazısından alıntıdır

trabzonspor- lille star tv 21:45 yarın. spiker sabri ugan / s.city-bjk star tv 22:05 pers. spiker emre tilev/
        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Beyler Sıkıntı Yapmayın. Eğer Lille İnter'den İyi Bir Takım İse İnter'i de Yener. Ve Bu Durumda İnter Gruptan Çıkamaz Biz Çıkarız.

Hee Eğer İnter'den Kötü Takımsa Biz Zaten Yeneriz

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayırlı olsun maçı sabri ugan anlatıyor.Ertem Şener'in yazısından alıntıdır

trabzonspor- lille star tv 21:45 yarın. spiker sabri ugan / s.city-bjk star tv 22:05 pers. spiker emre tilev/
            Zaten dün Sabri Ugan twitter üzerinden:

"Eden Hazard 'Eden Azar' anlaşalım" diye bir tweet atmıştı...İyi oldu iyi Touluse maçımızı anlatmıştı...Bence en iyi 3 spikerden biri...Adam yaşıyor...

Yorum

• Biz Berabere Kalırsak Ve İnter Yenerse Puan Durumu;

Ts 4
              İnter 3
              Lille 2
              Cska 1

Biz Berabere Kalıp İnter Berabere Kalırsa;

Ts 4
              Lille 2
              Cska 2
              İnter 1

Ben Bu İki Tablodan Birinin Gerçekleşeceğine İnanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler Sıkıntı Yapmayın. Eğer Lille İnter'den İyi Bir Takım İse İnter'i de Yener. Ve Bu Durumda İnter Gruptan Çıkamaz Biz Çıkarız.

Hee Eğer İnter'den Kötü Takımsa Biz Zaten Yeneriz
                1-2 saat önce TRTSpor'da bir program vardı, Trabzonspor kelimesini duyunca takıldım, orada bir adam eğer Trabzonspor Inter maçında oynadığı gibi oynarsa, Lille rahat kazanır dedi...O maçta 8-9 tane %100 pozisyon vermişiz...

Inter'i yenene kadar grubun, hatta kupanın favorilerindendi, ama Inter'i yenince şimdi Lille daha güçlü oldu...Bence maç ortada hatta ev sahibi olduğumuz için 1 adım öndeyiz...

Yorum

• Yönetim bilet politikasında çok ama çok yanlış işler yapıyor, artık neredeyse ayda 4 tane maçı içerde oynuyoruz.Bunların birinin şampiyonlar ligi kalanların ise lig maçı olduğunu düşünelim.Zaten artık kale arkası bileti de satmıyorlar, geriye kalıyor sadece Maraton tribünü, o tribün için de 50 lira lig için 100 lira da şampiyonlar ligi için bilet fiyatı belirlediler.Bütün maçlara gitmeye kalksan 250 lira yapıyor, bir kişinin sadece futbol için Trabzon gibi bir yerde 250 lira harcaması gerçekten de olanaksız.

Tabi ki şunu da söyleyebiliriz, o zaman en az 15 bin kombine satılmalıydı, korkarım ki bu maçta tribünlerde çok az kişi olacak.Belki de gecenin en az seyircili maçı olacaktır.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence takımın şampiyonlar ligindeki en rahat maçı.Hiç korkulacak vede çekinilecek bi durum yok.Lilli'yi hem Avni Aker'de hemde deplasmanda rahat geçeceğiz.Fransız takımları Türk takımlarına karşı son derece başarısızdırlar.Ayrıca bizim takımımız şampiyonlar liginde nasıl oynanacağını gayet iyi biliyor.Lilli'n tek şansı basit kişisel hatalardan olabilir.Onların defansı bizimkinden beter bence.hatırlayın cska maçını.2-0'dan maçı neredeyse veriyorlardı.
                    katılmıyorum, aksine inter maçından daha zor, dinamik, diri oyunculara sahip çok hareketli bir takım, karşılarında inter'i yenen bir trabzonspor var, ona göre hazırlandılar, inter güçlü fakat teknik takımdı, lille daha hareketli bir takım, yarın bu dediklerime hak vereceksin, 1 puana üzülmem...
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaten dün Sabri Ugan twitter üzerinden:

"Eden Hazard 'Eden Azar' anlaşalım" diye bir tweet atmıştı...İyi oldu iyi Touluse maçımızı anlatmıştı...Bence en iyi 3 spikerden biri...Adam yaşıyor...
                      Sabri Ugan bu konuda çok iyi, futbolcuların isimlerinin gerçek telaffuzlarını araştıran bir isim.Mesela eski futbolcumuz Cale'yi millet ''kale'' diye telaffuz ederken Sabri Ugan adamın adını doğru şekilde söylüyordu.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1-2 saat önce TRTSpor'da bir program vardı, Trabzonspor kelimesini duyunca takıldım, orada bir adam eğer Trabzonspor Inter maçında oynadığı gibi oynarsa, Lille rahat kazanır dedi...O maçta 8-9 tane %100 pozisyon vermişiz...

Inter'i yenene kadar grubun, hatta kupanın favorilerindendi, ama Inter'i yenince şimdi Lille daha güçlü oldu...Bence maç ortada hatta ev sahibi olduğumuz için 1 adım öndeyiz...
                        Bende İzledim O Programı Neymiş Efendim Trabzon Çok Pozisyon Veriyormuş Çok Ofsayta Düşüyormuş.

Ulan Fenerin Kaleyi Tutan 1 Şutu Var Kayseri'de Bizim Burak'ın Toplam 6 Şutu Falan Var.
                        Fener Olsa Şamp.Liginde Kesin Favori Derlerdi..

Yorum

• PANKART yokmu beyler?

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz futbolu güzelleştirelim sevdirelim renk katalım diye 61. dakika şovu yapalım bu samsunlular ve fb özellikle o dakkada bize küfretsin hadi fb yi anladık 2 yıldır çektirmedigimiz kalmadı ama bu samsunlu (taraftarların) neresine ne gitmişki bunu yapıyorlar. yazıklar olsun. bizde 55. dakkada onlaramı yapalım. yakışmaz bizlere bunlar futbol deyince ne anlıyorlar merak ediyorum. nitekim anladımki biz bu ligde yanlızız. millet şikeciler yerine bize kafayı takmış. onlara inat gruplara kalacagız onlara inat alnımızın akıyla dimdik ayakta kalacagız ve yine şampiyonluklar alacagız
                            Başka şehirlerin takımları yıllardır süperligde mi ki.. Birçok Karadeniz şehri takım tutma konusunda asimile olmuş durumda. Samsun Ordu çekemiyorsa bizi ne yapalım. Bu onların utancı ve ayıbı.. İçlerinde muhakkak Karadeniz kültürüne sahip insanlar var. Ancak birçoğu 2 takım tutuyor, trabzonspor u tutmayanlar da acınası hareketlerde bulunuyor. Unutmayalım ki BJK-GS-FB de İstanbul takımları. Her Karadeniz şehrinden Karadeniz ruhu beklemeyin..
                            İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Dün Egemen'i izledim Beşiktaş maçında ve defansta neden bu kadar fazla hata yaptığımızın farkına vardım. Adam komple bir stoperdi, 300 400 bin dolar fazla vereydiniz şu adama da kalsaydı ne olurdu ?
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bir senede biletlere yüzde yüz zam geldi fakat bizim cebimizdeki para bir türlü artmadı.Şampiyonlar liginden 50 trilyon para alacağız, paraya şimdilik ihtiyacımız yok, eğer Trabzonspor'u boş tribünler önünde oynatmak istiyorsanız buyrun oynatın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X