Nasıl oynayacağımız umurumda değil, yeter ki 3 puanı alalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
-
Ben zorlanacağımızı düşünmüyorum. 3 te 3 le inönüye gideriz. O maç kritik ancak Kasımpaşa ve Gençler maçlarını da alırız.
Önümüzdeki 4 maçı da kazanabiliriz aslında Bjk de çok sıkıntı içinde.
O stres bu son 2 galibiyetle üstümüzden gitmiştir.
Şenol Güneş Yattara Alanzinho ve Brozek'i daha çok kullanmalı ! Yani Burak'a falan 85 dk sabredip sonra oyuncu değiştirmek saçma oluyor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
dün izinliydim bugün işe geldim tabi herzamanki gibi herkes maç muhabbeti falan yapacak benle... özelliklede ezikler bende onlara lig sonuna kadar diğer takım taraftarları ile maç muhabbeti yapmamaya karar verdim diyorumherkes meraktan ölecek durup dururken neden böyle bişey dedi diye
aslında bi sebebi yok sadece böyle karar aldım umarım dilimi tutabilirim
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
vip'e girme şansım var kayseri maçında...ancak; ankaradan gidiyorum, maratona çekirdekçilerin yanına girecek ve elimden geleni yapacağım...En son karaman6106 tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 14:10.
Yorum
-
Birşeyleri yanlış tarafa çekmeyelim, ''takım içerde maç kazanamıyor'' Sözü, taraftarın etkisizliğinden değil, takımın kapanan takımları açmakta çektiği zaafiyettendir..
Sapla saman hikayesi..
Bizim sahaya çıkan takımlar en iyi beraberlik için oynuyorlar. kapanıyorlar ve atarsak atarız atamasak yemeyiz diye düşünyorlar..
Bizde ise, bu şekılde oynayan oyuncuarı sürklase edecek, yıldız denen, zor maçları çeviren çok az oyuncumuz var.. Mücadele ve çok koşmak bazan yetmiyor. Bu maçlarda bir tane pozisyon bulursun ama gol yapmalısın. İşte oyle maçlara çıkıyoruz...
Deplasmada ise rakibin, berberliğe oynaması pek düşünülmüyor, esasında bu şeılde oynasalar biz yine zorlanırız. Sivas maçında Sivas beraberliğe oynasaydı yine zorlanacaktık..
Neyse..
kayseri maçı, Sadri Şener'in zamansız tepki vermesi ile gerilmiş ve rakip futbolcuların daha da motive olarak çıkacakları ve Fenerle yaptıkları anlaşma ile ( Kı hasan ali ve kalecileri mutlak satılmıştı) bu maçta bize çelme takmak için herşeyi yapacaklardır..
Gol bulursak farklı kazanırız ama gol geç gelirse her zamankı gibi panıkle oynamaya başlarız. O açıdan maçı 25 dakkada koparmamız lazım aksi taktirde işimiz zor..Bize de al da at diye top atacak bir tane kayserili çıkar mı))
En son lazibere tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 14:13.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
kayseri maçı zor maç,başkanın açıklamalrından sonra kayserili oyuncuların tutumunu çok merak ediyorum.
-bu maçı alırsak avni akerin coşkulu taraftarıyla alırız....
-benim şahsi düşüncem selçuk frikik atışlarını be ce re mi yor.ömer aysan kim adam frikik atıyor onur güçlükle çıkarıyor.biizm selçuk her frikikde topun başında kalenin yakınından bile geçmiyor.frikik beceri işi selçuk çok düz vuruyor kaviz veremiyor top dönerek gitmiyor top giderken alçalmıyor yaz yaz bitmiyor lütfen frikikleri selçuk kullanmasın...rakip ceza sahası etrafından kazandığımız bütün topları yine selçuk kullanıyor bence jaja oyundaysa yattara kullansa daha sağlıklı olur kanısındayım.
-onur süper kurtarışlar yapıyor yanlız defans oyuncularımız geri pas verdiklerinde onur toplara sağlıklı vuramıyor bütün toplar rakibe dün net bir şekilde gördük,degaj vuruşu yapmayıp defans oyuncularımıza pas olarak vermesi taraftarıyım.
Yorum
-
İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekasımpaşanın kadıköyde puan alır diye düşünmek hayal olur ...bu saatten sonra fenerin içerdeki bursa maçı çok önemli oldu artık puan alırsa bursa alır antep alır deplasman eskişehir cimbom başka kalmadı10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşeyleri yanlış tarafa çekmeyelim, ''takım içerde maç kazanamıyor'' Sözü, taraftarın etkisizliğinden değil, takımın kapanan takımları açmakta çektiği zaafiyettendir..
Sapla saman hikayesi..
Bizim sahaya çıkan takımlar en iyi beraberlik için oynuyorlar. kapanıyorlar ve atarsak atarız atamasak yemeyiz diye düşünyorlar..
Bizde ise, bu şekılde oynayan oyuncuarı sürklase edecek, yıldız denen, zor maçları çeviren çok az oyuncumuz var.. Mücadele ve çok koşmak bazan yetmiyor. Bu maçlarda bir tane pozisyon bulursun ama gol yapmalısın. İşte oyle maçlara çıkıyoruz...
Deplasmada ise rakibin, berberliğe oynaması pek düşünülmüyor, esasında bu şeılde oynasalar biz yine zorlanırız. Sivas maçında Sivas beraberliğe oynasaydı yine zorlanacaktık..
Neyse..
kayseri maçı, Sadri Şener'in zamansız tepki vermesi ile gerilmiş ve rakip futbolcuların daha da motive olarak çıkacakları ve Fenerle yaptıkları anlaşma ile ( Kı hasan ali ve kalecileri mutlak satılmıştı) bu maçta bize çelme takmak için herşeyi yapacaklardır..
Gol bulursak farklı kazanırız ama gol geç gelirse her zamankı gibi panıkle oynamaya başlarız. O açıdan maçı 25 dakkada koparmamız lazım aksi taktirde işimiz zor..Bize de al da at diye top atacak bir tane kayserili çıkar mı))
bizde alıp atacak kayserili çıksa yeter
Yorum
-
Fenerbahce 2 puan geride medya simdiden sampiyon ilan etti.12 hafta sonra İnsallah o erman toroglu ve onun gibilerinin suratına vuracagız sampiyonun kim oldugunu.Ama bu hafta Kayseri macı cok onemli.Trabzondaki kardeslerimizin tribunu ful doldurması lazım.Ve enazından bu maclık butun tribundeki grupların birlesmesi lazım.Enazından kale arkasında cılgınlar ve trabzonlu gencler birlesebilir.Sampiyonluk ancak birlik beraberlikle gelir. Bu bu kadar zor olmasa gerek.Nedir bu ayrı tribun isi.Aranızda kan davasımı var.Davamız Trabzonsa birleseceksiniz baska yolu yok.
Yorum
-
İlk olarak litvanya_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahce 2 puan geride medya simdiden sampiyon ilan etti.12 hafta sonra İnsallah o erman toroglu ve onun gibilerinin suratına vuracagız sampiyonun kim oldugunu.Ama bu hafta Kayseri macı cok onemli.Trabzondaki kardeslerimizin tribunu ful doldurması lazım.Ve enazından bu maclık butun tribundeki grupların birlesmesi lazım.Enazından kale arkasında cılgınlar ve trabzonlu gencler birlesebilir.Sampiyonluk ancak birlik beraberlikle gelir. Bu bu kadar zor olmasa gerek.Nedir bu ayrı tribun isi.Aranızda kan davasımı var.Davamız Trabzonsa birleseceksiniz baska yolu yok.
Yorum
-
Kayseri'de durdurulması gereken bir numaralı isim Selim . Bizde Selçuk ne anlama geliyorsa Kayseri için Selim Teber aynı şeyi ifade ediyor .
Yapısal olarak , ligde birbirine çok benzeyen iki takım Trabzon ve Kayseri .
Dolayısı ile Şenol hoca görevi bıraktığında , Şota büyük zorluk yaşamaz .
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleambarat ve son dakikada 2 gol atan forvetleri tehlikeli oyuncular 1.90 boy var adamda hava toplarında etkili ambaratda soldan çaleyi hallaç pamuğuna çevirir çabukluğuyla o bölgelere dikkat etmek gerek
Ambarat ile serkan aynı tarafta oynuyorlarsağ sol hikayesi karıştırdın
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
Yorum