İlk olarak Dogan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Rövanş Maçı: Toulouse 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Şu saatten sonra Giray ve Ceyhun'u kesmek günahtır .
Zafer şu sakatlıktan yeni çıkmış haliyle Colman'a tercih edilebilir , benim açımdan sakınca yok .
Ferhat aynı şekilde formanın adil dağıtıldığını görmeli .
Ayrıca Bross tepkiden kaçınıyorsa Avni Aker'e Hasan'ı çıkarsın . Bu taraftar alkışlamazsa bizde bir şey bilmiyoruz .
Bu konularda hemfikir miyiz ?
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle:d
renkdasim okadarini bende biliyorum... Merak etme attigi goller dandik... Eger bir takim sana oynarsa sadece hep zamaninda gs'de hakan sÜkÜre sisirilen toplar gibi sende okadar gol atarsin... Fransiz milli takimina zaman zaman giriyor ve girince hep yedek gecenki macta 1 kere oynadi diye su adam bÜyÜtmeyin okadar bomba golcÜ olsa toulouse isi ne be ustabirakin milleti Övmeyide bizim takima bakalim :d
ayrıca attığı goller dandik diyosun bize ilk attığı gol çok ustacaydı kolay değil o topa öyle vurmak...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
:root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); } Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net
ana sayfamızda bu maç için kadrodaki futbolcularımızı değerlendirebilirsiniz.....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu ile alakasız ama Bjk 8 milyon euroya tabatayı transfer etti. Yönetim dediğin Bjkde
Yorum
-
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu ile alakasız ama Bjk 8 milyon euroya tabatayı transfer etti. Yönetim dediğin Bjkde
Öyle yada böyle ,adamlar basari icin her türlü sartlari zorluyorlar.
Delgadonun sözlesmesini dondurup,tabatayi alabilecek kafa bizim yöneticilerde olsa neler olurdu neler..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu saatten sonra Giray ve Ceyhun'u kesmek günahtır .
Zafer şu sakatlıktan yeni çıkmış haliyle Colman'a tercih edilebilir , benim açımdan sakınca yok .
Ayrıca Bross tepkiden kaçınıyorsa Avni Aker'e Hasan'ı çıkarsın . Bu taraftar alkışlamazsa bizde bir şey bilmiyoruz .
Bu konularda hemfikir miyiz ?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu saatten sonra Giray ve Ceyhun'u kesmek günahtır .
Yorum
-
Adil dağılım mutlaka sağlanmalı ve hoca bunu mutlaka yapmalı...
Hasan Ahmet için birşey diyemem tanımıyorum ama kendilerine golcü diyenlere
gözdağı amacıyla 11 de başlatılırsa öok sevinirim.."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum