Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaların hepsi birbirinden güzel.Ben özellikle Siyah formayı çok beğendim ya da farklı olduğu için bana öyle geldi.Macron'a teşekkür etmek gerek gerçekten de uzun yıllar sonra farklı bir tasarım görebildik sonunda.Siyah formadaki mavi rengin tonu özellikle çok hoş.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      e kollarda yeşil ve kırmızı var. göğüste de var aynısı.
      bozmamış mı formayı sizce ?
      hayır hiç bozmamış. bizim formada kolda bordo, yakada bordo mavi, göğüz yanları mavi formanın kendisi siyah ve bordo. saça sapan birşey olmuş

Yorum

• İlk olarak agas82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]15719[/ATTACH]
        e tamam zaten buna benziyor amblem hariç.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah akıl fikir versin !
          Bence de
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Siyah formanın detay çekimleri yok mu?

Yorum

• macron-tshirt-polo-yaka-kamp-1830-81-O.jpg
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                e tamam zaten buna benziyor amblem hariç.
                hiç benzemiyor. en azında bi sadelik var.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  antrenman ürünleri hic olmadi
                  formalar konusunda acele etmiyorum ama antrenman ürünleri bence de çok kötü...

Yorum

• Tek eleştirim siyah formaya monokrom logo iyi giderdi.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Formaların tümünü beğendim. Neden mi? Üçü de farklı tarzlara hitap ediyor. Üçünün de alıcısı olacaktır. Geçmiş yıllara oranla bu sezon "atıl" kalacak bir modelimiz yok.

Çubuklunun yeri başka ama... Yaka detayına bayıldım. Ben retro formaları çok seviyorum ve o retro model yaka (74-75 sezonu ince çubuklunun yakası) formaya süper bir hava katmış.

Antrenman kitlerinin kışlık versiyonlarını da çok beğendim. Kol ve yaka detayları gayet güzel. Bordo olanı çok sevdim özellikle.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• yukarıda agas82 tarafından paylaşılan karşıyaka atleti ve bir alttaki lacivert ts atleti bile ,
                        şu leş atletlerden güzel .

arkadaşı , tebrik ediyorum .

sanattan ve modadan anlıyor.

Yorum

• İlk olarak agas82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hiç benzemiyor. en azında bi sadelik var.
                          yahu zevklerinize saygı duyarım fakat neyini beğenmediniz gibi pesimist bir yaklaşım yerine, güzel set fakat şu formada şunlar pek hoşuma gitmedi çubuklu alacağım gibi bir yorum yapmak bu kadar mı zor? anlamıyorsunuz sanırım insanların hepsini mutlu etmek çok zor bu yüzden üç tane forma çıkıyor birini yakın hisset, al bu kadar zor değil.

sanki sizin paylaştığınız diğer siyah formalardan biri çıksa, o çok mu beğenilecekti? onu da biri eleştirecekti elbet. önemli olan çoğunluğu kapsama alanına alabilecek düzeyde bir set oluşturmak ve bu set bu tanıma çok uyuyor. siyah formada, koltuk altı detayını daha farklı beklerdim ama bu haliyle de mükemmel diyorum çünkü gerçekten güzel.

bu kadar gamlı baykuş olmayın, destek olmak isteyen bu setle çok rahat destek olur.

Yorum

• Siyah forma haklı olarak heyecan yarattı ve beğeni aldı
                            Mavi forma neden bu kadar gölgede kaldı anlamadım
                            Bir ben mi bayıldım
                            Kotun üstüne çek gururla taşı vücunda

Siyah formanın heyecanı ve farkı ortadan kalkınca yıl içerisinde en beğenilen forma mavi olacak
                            Bayıldım...

Son yıllarda mavi ağırlıklı çok formamız oldu
                            Şöyle özlem duyduğumuz bir renk olsaydı yıkılmıştı buralar
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:07.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Macron'un Trabzonspor'a verdiği değer ve duyduğu saygıya saygı duymalıyız
                              Ben çok mutlu oldum
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siyah forma haklı olarak heyecan yarattı ve beğeni aldı
                                Mavi forma neden bu kadar gölgede kaldı anlamadım
                                Bir ben mi bayıldım
                                Kotun üstüne çek gururla taşı vücunda

Siyah formanın heyecanı ve farkı ortadan kalkınca yıl içerisinde en beğenilen forma mavi olacak
                                Bayıldım...

Son yıllarda mavi ağırlıklı çok formamız oldu
                                Şöyle özlem duyduğumuz bir renk olsaydı yıkılmıştı buralar
                                Bir tek ben beğendim sanıyordum, kesinlikle katılıyorum mavi gayet başarılı ve şık
                                bordomavi.net
                                https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X