Formaların hepsini beğendim açıkçası, çorapta bordo mavi detaylar ve TS yazması bile harika. Ensedeki Trabzonspor yazısı, çubuklunun arkadan devam ediyor olması ve kombinler ufak detaylar ama hepsi bir bütün olduğunda harika gösteriyor benim ilk sezon için beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, siyah da monokrom arma olsa daha da iyi durabilirdi ama yine de beğendim, başarılı. Ayrıca tanıtım videoları da sözleriyle ve verdiği mesajla harikaydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyah kollarında maviler olmasaymış daha iyi olurdu bence))))))))))))))))))))))))))))
Yorum
-
Siyah formada bordo kısımda anlatılan bir tema var sanki.
Mavi formada qnb rengi muhakkak bordo olmalı.
Formaları çok beğendim.çubuklu ve siyahı alacaz mecburYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
siyah formanın nesini beğenildi anlamıyorum. kolda bordo, omuzlarda mavi. yakada bordo mavi, formanın üzerindeki bordo desen alkasız ve saçma. çorapta saçma sapan yede çubuklar. bütünlük yok hiç. yamalı gibi duruyor. en iyisi mavi forma. sebebide sanırım macronun katalog ürünü olmasından.
Yorum
-
Bu arkadaşı direkt stopere alabiliyor muyuz? Formasıyla gelsin başlasın.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum