Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acaba görüşmeler nasıl geçiyor

+ bu ürün var şu para

- geç

+monokrom arma var şu para

-geç
    Urun var monokurom ne gec su var gec tirabzona yakismay

Yorum

• Marka değişti (henüz resmi açıklanmadı ve açıklamak için ne bekleniyorsa artık) ama yapılanlar ve zihniyet değişmiyor sanırım.

Yönetimdeki az masraflı olup çok paraya satalım mantığı değişmedikçe Nike olmuş Macron olmuş bir fark olmayacak gibi.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Macron uyarısı gereği görselleri kaldırdım.
        En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 18:15. Sebep: Macron uyarısı gereği görselleri kaldırdım.

Yorum

• Koyu gri-açık gri çubuklu olacaktı ama en son karar verilen forma paylaştığım.Üçgen desenler saçmalığın daniskası.
          Haziran’ın ilk haftası satışa çıkacak diyorlar ama hala tam olarak belli değil siyah forma.
          Şunu da söylemek lazım forma güzel.Turuncu kappa formadan sonra tarihimizin en iyi alternatif forması olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Kim gelirse gelsin yönetim bu işe burnunu sokmamalıydı. Yine bir çuval inciri berbat edeceklerinden hiç şüphem yok.

Yorum

• Yahu sadece bir yönetim veya bir bu işle uğraşıp kararını veren kimse bi kamuoyu yoklasın böyle böyle seçeneklerimiz var ne dersiniz diye siyah-griler monokromlar derken saçmalık siyah-mavi formaya geldik yine. Siyah-mavi nedir yahu?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siyah formamızın duyumlara göre çizimi. Kesin değildir. Değişiklikler olabilir. Kalıp Nike kalıbı bilginiz olsun.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şu formada şu kırmızı üçgen detay, yakadaki bordo mavi detay olsun

Nike'a her gün sövmeyen adidir.

Yorum

• anlaşılan o ki forma konusunda en ince ayrıntıya kadar belirleme şansımız var, seçen kişi bu işlerden anlıyorsa formaların kötü olma şansı cok az.

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 18:16. Sebep: Macron uyarısı gereği görselleri kaldırdım.

Yorum

• ya o sitenin içine edeyim bizde bir sey gözükmüyor...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hızlıresim avrupadan görünmüyor
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• saçma iste daa.. hayret bir sey, niye böyle bir kisitlama yapiyorlar ?

Yorum

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 28.05.2018, 18:16. Sebep: Macron uyarısı gereği görselleri kaldırdım.

Yorum

• Aynen şimdi oldu teşekkürler.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• her zaman demisimdir MuratDaglier adamdir
                                50.yil logo tasarimlarinda da en iyisi senin yaptiklarindi âbi, hatirlarsin o zamanlari

çubuklu bu senenin degil de önceki seneninkine daha çok benziyor... fenâ degil ama çok degisiklik yok, ki gerek de yok...
                                ama o mâvi forma kötü yaa, o kenarlardaki çizgiler ne öyle, bâri yukariya kadar gitseydi, daha tarz olurdu... ki bence onun yerine bu seneki parçaliya benzer bir forma yapilmali...
                                siyah forma eh iste birkaç degisiklik yapilmali ona da bence
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.05.2018, 20:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X