Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ensede Trabzonspor yazıyor.Lazio’nun bu sezon giydiği mavi formanın kumaşından.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Siyah formada düz mavi arial font kullanılmış [emoji53]

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• eğer böyle bir forma varsa berbat bir tasarım diyebilirim....her yerinden zevksizlik akıyor...zaten siyah falan nedir ya!!!

Yorum

• Afedersiniz ama ne bileyim turk halkimi desem bizim taraftar mi desem hic hir sey begenmiyorsunuz siyah forma haberi yapip bir kac tasarim paylastik ama forma bunlar degil sadece elimizden gelenlerle uyarlamaya calisdik forma cok kaliyeli aydinin dedigi gibi bi lazio formasinin yakin cekimine bir bakin o formayi siyah ve bizim logomuzla hayal edin istedigimiz bu gercekten ozel formalar bizi bekliyor gercek bir sponsorumuz oldu

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forma böyle değil ama.

Bende renk korlugu gibi bir sey var epey sekilde denedim de en son dedimlan benim eski formaya yapayim zaten yaparken renkler birbirine girdi kafamda anca bu cikti fena bas donmesiyle biraktim

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eğer böyle bir forma varsa berbat bir tasarım diyebilirim....her yerinden zevksizlik akıyor...zaten siyah falan nedir ya!!!
                Siyah 2010 2011 den beri beklenen bir formaydi bir ara olmak uzereydi yonetim degisti falan

Yorum

• Tasarım, renk vs. değiştirmek için çok geç kalmadılar mı? Ağustos'ta mı satışa çıkaracaklar formaları? En geç Haziran ortasında satışa çıkmalı idi.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Koyu gri monokrom logo falan? Formada bordo mavi olmasa daha iyi bence ya da kücük detaylar sadece yaka detayı gibi. Siyah mavi gibi bi şey yaparlarsa bir de logomuzu olduğu gibi kullanırlarsa biraz hayal kırıklığına uğrarım.

Yorum

• Yönetim de bu formalarla ilgilenen yönetici kim Allah aşkına, bıraksınlar şu işi tamamen Macron'a bir görelim, monokrom armadan vazgeçmeler, tasarımdan vazgeçmeler, e noldu siyah formanın bir artısı bir farklılığı kalmadı ki adı üstünde alternatif forma bırakın adamlara bir görelim ne yapıyorlar ilk tahminlere göre koyu gri çubuklu ve monokrom arma uygulaması şahane duruyordu, tamam formalar kaliteli olabilir ama bu tasarımla, gerçek formayı görmeden yorum yapmak doğru değil ama albenisi olmaz yani.

Yorum

• Haziranin ilk haftasi formalarin satisa cikmasi bekleniyor belki ilk 2 forma cikar siyah sonradan olur bu arada monochrome degisti gozuken o normal armanin etrafina mavi kontur geliyor yakada da bordo mavi renkler olabilir bu yani ondeki desen de bizim stadin deseni gibi olmasa daha iyi olur bence + macrona birakmamiz lazim ki gercek ozel alakayi hissedelim siyah formayi normal logo bozar

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haziranin ilk haftasi formalarin satisa cikmasi bekleniyor belki ilk 2 forma cikar siyah sonradan olur bu arada monochrome degisti gozuken o normal armanin etrafina mavi kontur geliyor yakada da bordo mavi renkler olabilir bu yani ondeki desen de bizim stadin deseni gibi olmasa daha iyi olur bence + macrona birakmamiz lazim ki gercek ozel alakayi hissedelim siyah formayi normal logo bozar
                          = hayal kırıklığı falan olur. Sahiden kim karar veriyor buna veya kim değişti kararları?

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstanbulspor geçen sene bu fontu kullandı.Benim bildiğim 1.Lig’de de Arial kullanım zorunluluğu var.

İnşallah dediğin gibi olur ama . Cidden duyumları aldığınız kişilere bunuda iletin. Sizden bir abiniz bir renkdaşınız olarak rica ediyorum
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• acaba görüşmeler nasıl geçiyor

+ bu ürün var şu para

- geç

+monokrom arma var şu para

-geç
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ücüncü Formayi beyaz yerine bende olsam siyah tercih ederdim. Siyah forma daha güzel duruyor.

Dünyada bütün takimlar ücüncü forma olarak baska baska renkler kullaniyor. Bizimde bari bir siyah formamiz olsun. Birde su monokrom logodan vazgecmeseydiler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X