Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Macron’un kataloğundaki bu fontu kullanırız.Arial’den biraz farklılığı var ama Tff’nin bunu anlayacağını zannetmiyorum.

Geçen Twitterda bir arkadaş arial font saçmalığı için imza toplamaya çalışıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet formada güzel durabilir ama TFF nin yönetmeliği Arial olacak yazıyor şikecilerde bu şekilde deliyorlar kuralı kullandıkları fontta arial adı geçiyor .fontlarının adı Arial Rounded Bold . Senin gönderdiğin fontta arial geçmediği için sıkıntı olur ama madem formalara falan ulaşabiliyorsun ve duyumlar alabiliyorsun ozaman senden ricam bu konuyuda ilet duyum aldığın kişilere belki macronla konuşur bunun başına sonuna bir Arial eklerler sorun ortadan kalkar. Bu konuda harbi ciddiyim ulaşabildiğin birileri varsa ilet bu durumu
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet formada güzel durabilir ama TFF nin yönetmeliği Arial olacak yazıyor şikecilerde bu şekilde deliyorlar kuralı kullandıkları fontta arial adı geçiyor .fontlarının adı Arial Rounded Bold . Senin gönderdiğin fontta arial geçmediği için sıkıntı olur ama madem formalara falan ulaşabiliyorsun ve duyumlar alabiliyorsun ozaman senden ricam bu konuyuda ilet duyum aldığın kişilere belki macronla konuşur bunun başına sonuna bir Arial eklerler sorun ortadan kalkar. Bu konuda harbi ciddiyim ulaşabildiğin birileri varsa ilet bu durumu
      İstanbulspor geçen sene bu fontu kullandı.Benim bildiğim 1.Lig’de de Arial kullanım zorunluluğu var.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Monokrom amblem işi yalan mı oldu?

Yorum

• Tahmin ettiğim formaya bilboard tanıtım çalışması yaptım.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Tahmin ettiğim formaya bilboard tanıtım çalışması yaptım.

Lan böyle "çalışma" mı olur, direk gerçek zannettim, gözümü zoom niyetine yapıştırdım ekrana

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lan böyle "çalışma" mı olur, direk gerçek zannettim, gözümü zoom niyetine yapıştırdım ekrana
              Ben de.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Tahmin ettiğim formaya bilboard tanıtım çalışması yaptım.

Bende yine hicbirsey gözükmüyor
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hadi "hakemler okuyamıyor" mazereti ile futbol takımı olmuyor diyelim.

Taraftar formalarını ayrı üretme şansı yok mu firmaların. Arkanın düz olması etkiliyor formanın duruşunu.
                  ben de onu düşünüyorum hocam atıyorum sahada kullanacagın formadan 100 tane sipariş et bundan 1000 tane

Nike da öyle bi uygulama yoktu katalog formları arkası düz oluyor özel üretim yaptıkları formalar arkası çubuklu oluyor

bu markanın katalog forması çubuklu taraftar için sipariş edilen formalar sırtı çubuklu olabilir

adamların kataloğuna anladım kadarıyla gelen formaların arkası düz olursa bizim için özellikle düz sıralı forma yapmış olacaklar bi nevi bize özel olacak

bir diğer konu yazı fontundan ziyade rengi beyaz mecburi mi bordo mavi formaya beyaz yazı mı uygulanacak yine

bu tff nin dayatması mi bizim yönetimin iş bilmezlik mı
                  En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 23.05.2018, 00:05.
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hızlıresim com avrupaya gözükmüyor galiba

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Macron durmuyor yönetim durduruyor gibi bi durum var tasarımlarda

Yorum

• bana öyle geliyor ki macron olmayacak biz yine Nike ile devam edeceğiz o da ilgilenen olmadığı için son ana kalacak allah ne verdiyse onu alıp getirecekler artık siyah logolu Nike mi olur bordo beyaz çubuklu mu olur bilemem
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Altarnatif formamız grisini bozdu siyah oldu yakada bordo mavi detaylar göreceğiz logomuzun etrafı da mavi kontur oldu ve üzerinde üçgen benzeri desen barındıracak (eğer aniden karar değişmez ise )

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Altarnatif formamız grisini bozdu siyah oldu yakada bordo mavi detaylar göreceğiz logomuzun etrafı da mavi kontur oldu ve üzerinde üçgen benzeri desen barındıracak (eğer aniden karar değişmez ise )

Forma böyle değil ama.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• yaa fenâ da degil ama biraz bjk gibi oldu yaa, kapkara... gri iyi olabilirdi7
                                çubuklu zâten çok farkli olmayacaktir, abartmaya gerek yok sirf nike degil diye... ama parçali kesinlikle yapilmali yine, ister macron ister hummel olsun...
                                bu seneki parçalinin ne kusuru var ?
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X