Mayıs ayında Macron formaları gerçekten görecek miyiz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike Elite kategori takımlarının 2018-2019 sezonunda giyecekleri deplasman formaları sızdı!
Sponsor hangi marka olursa olsun, süreçlerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Forma kültürünün oturması için idari istikrar kadar estetik tutarlılık ve zevk te olmalı işin içinde.
Yeni yönetim bu konuları ciddiye alır taraftarın beklentilerini dikkate alır umarım.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Memnun olur muyduk bu setten?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@mehmet fatih Silik
Türkiye'den bağlananlarda gözüküyor resim.
Sanırım yurt dışından hizliresim.com adresine upload edilmiş resimler gözükmüyor, bir yasak-kısıtlama-engelleme durumu var herhalde
browser ayarlarinda sorun vardir diye düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=10413]mehmet fatih[/MENTION] Silik
Sanırım yurt dışından hizliresim.com adresine upload edilmiş resimler gözükmüyor, bir yasak-kısıtlama-engelleme durumu var herhalde
Buraya atayım ama çözünürlük düşüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=10413]mehmet fatih[/MENTION] Silik
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yurt dışından gözükmüyor.
Buraya atayım ama çözünürlük düşüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 12.04.2018, 12:30.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende hepsi gözüküyor
browser ayarlarinda sorun vardir diye düsünüyorumBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar forma sponsoru değiştiğine göre başlık da değişecek mi? Efsane çubuklu satılacak deniyor, bu 96-97 sezonundaki adidas gibi mi olacak?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
macron ile anlaşılmış bakalım fiyatları ne olacak merak ediyorum.
Türkiyede bildiğim kadarıyla boluspor macron ile çalışıyor
Fiyatlar 92.50 TL gözükmekte.
Bizim daha üst segment bir seri ile giriş yapacağımızı düşünürsek tahminimce 150-180 TL arası olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron, İtalyan mı arkadaşlar?
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron’a 180.000 parça sipariş aylar önceden verildi.
Mayısta tanıtım var,1 Haziran’da ürünlerin dağıtımı.
Bu saatten sonra yeni yönetimimiz anlaşmayı iptal ederse hiçbir marka bizi tatmin edecek forma ve ürünler çıkarmaz.
Monokrom arma çalışması yapmıştım.Forma tasarımına odaklanmadım burada.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum