Macron iddiası yalan mı oldu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron iddiası yalan mı oldu ?
Kaynak: Twitter*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15403[/ATTACH]
Kaynak: Twitter
gerceklen alakasi yok
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron iddiası yalan mı oldu ?
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 14:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15403[/ATTACH]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Macron’a 180.000 parça sipariş aylar önceden verildi.
Mayısta tanıtım var,1 Haziran’da ürünlerin dağıtımı.
Bu saatten sonra yeni yönetimimiz anlaşmayı iptal ederse hiçbir marka bizi tatmin edecek forma ve ürünler çıkarmaz.
Monokrom arma çalışması yapmıştım.Forma tasarımına odaklanmadım burada.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 14:38.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets cluptan forma alirsam almanyaya kargo varmi ?
bir ara ts clup berlin vardi, oda yok artik bildigim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets cluptan forma alirsam almanyaya kargo varmi ?
Ben gecen sene 1 takim siparis vermistim yaklasik 50 Euro fiyatina.....Gümrük ve kargo ile 95 Euro ya geldi bana.....
Ben senin yerinde olsam Türkiyede birisine aldirip misal forma ise etiketlerini ve posetini cikarttirip normal PTT Kargo ile HEDIYE olarak deklare edilerek yollatirirdim Almanyaya....En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 16:00.TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Memnun olur muyduk bu setten?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu şekilde görme şansımız var mıdır?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoğazları "V" yaka ve beyaz formanın yakası bordo olsa daha güzel olur bence. hareket de katar.
Bu şekilde görme şansımız var mıdır?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum