Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merak etmiyorum zaten, allaha sükür takimini düsünüp gider alir maddi destek verir Takima
    Senin gibi degil herseyde birsey aramaz
    Bide formada ne yanlis söylermisin?
    Adamlar falanci yilin formasini yaptik demiyor nostarji forma yaptik diyor ozaman neye göre yanlis oluyor ?

Bide kusura bakmada bu zamana kadar senin dogru birsey okumadim hep elestirirken görüyorum seni
    Doğru yapsınlar o zaman eleştirmem. Bak mesela macron ile anlaşıldı haberleri var ona sevindim inşallah doğrudur anlaştılarsa güzel bir hamle olmuş tebrik ederim. Her şeyde birşey aramıyoruz olmuşken doğru olsun diye eleştiri yapıyoruz. Kaç senedir şu TS Clublar düzgün bir rayına oturmadı. Her gelen düzeltiriz dedi ama nedense olmadı. Yapılan yanlışlar çok olunca eleştiride çok oluyor doğal olarak bizde lafımızı esirgemediğimiz için sizde bunları görüyorsunuz.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION]

Son paylaştığın fotoğraflardaki parçalı formamız da satışa çıkacak mı?
      Victory desenleri olanı soruyorsanız o forma West Ham’ın çıkardığı retro.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Victory desenleri olanı soruyorsanız o forma West Ham’ın çıkardığı retro.

Hayır. 2007'de üretileni soruyorum.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır. 2007'de üretileni soruyorum.
          Satışa çıkması gibi bir muhabbetini duymadım.2007 yılında 40.yıl a özel üretilmiş.Renkleri,kesimi,kumaş herşeyiyle birebir.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ben gsstoreda bir kaç retro forma uygulaması gördüm. Net hatırladığım formalardı ancak bire bir diyemem o formalara. Bence çok absürd farklar olmadıkça çubuğun yeri armanın yeri pek mühim değil. Kumaş kalitesi iyi olsun önemli olan o.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Tarihi yeniden yazdıran formalarımız satışta! #EfsaneYeniden@tsclub
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• ben kulübe destek olsun diye falan forma almıyorum (yaklaşık 4 senedir de almıyorum), tabii ki güzelliğini tartışacağım formaların.
                keşke aslına uygun şekilde olsaydı çubuklar ancak forma gerçekten çok güzel duruyor. uzun zaman sonra heyecanlandım forma konusunda.
                trabzonspor-efsane-formasi-1429-68-B.jpg

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben kulübe destek olsun diye falan forma almıyorum (yaklaşık 4 senedir de almıyorum), tabii ki güzelliğini tartışacağım formaların.
                  keşke aslına uygun şekilde olsaydı çubuklar ancak forma gerçekten çok güzel duruyor. uzun zaman sonra heyecanlandım forma konusunda.
                  [ATTACH=CONFIG]15201[/ATTACH]

maçta giyseler ne güzel durur

Yorum

• Nostalji forma daha önce satılırken sanırım 61 tlden almıştım.günlük hayatta kullanımı çok güzel,rahat.Forma değil de sweet gibi olduğu için beğeniliyor.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• West Ham United’ın 1968-69 forması bizim ilk formamızla tıpatıp aynı.İngilterede o dönemler bir formanın üç sezon kullanıldığı oluyordu.Acaba bu bizim meşhur ‘Aston Villa’ hikayesi West Ham olmasın?

1967-68 Trabzonspor’un ilk sezonu.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Satin alan arkadaslar varsa buraya resim atabilirlermi. Kaliplari nike formalara yakinmi ona gore siparis verecegim

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Efsane forma kaliteli mi alanlar paylaşabilir mi? Kumaşı nasıl? Dikişleri vs.

96-97 sezonu çubuklusu da satışa çıkmalı bence gelmiş geçmiş en güzel formamız.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 14:50.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kumaşı güzel.Başka retro çalışmaları da planlanıyormuş.

77-78 sezonu retrosu muhteşem olur.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Eminim ki ilk formamız West Ham United’dan alınmış.Aston Villa olayı doğru değil.Aston Villa tarafı da Trabzonspor’a forma gönderdiğini doğrulamamıştı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X