Merak etmiyorum zaten, allaha sükür takimini düsünüp gider alir maddi destek verir Takima
Senin gibi degil herseyde birsey aramaz
Bide formada ne yanlis söylermisin?
Adamlar falanci yilin formasini yaptik demiyor nostarji forma yaptik diyor ozaman neye göre yanlis oluyor ?
Bide kusura bakmada bu zamana kadar senin dogru birsey okumadim hep elestirirken görüyorum seni
Doğru yapsınlar o zaman eleştirmem. Bak mesela macron ile anlaşıldı haberleri var ona sevindim inşallah doğrudur anlaştılarsa güzel bir hamle olmuş tebrik ederim. Her şeyde birşey aramıyoruz olmuşken doğru olsun diye eleştiri yapıyoruz. Kaç senedir şu TS Clublar düzgün bir rayına oturmadı. Her gelen düzeltiriz dedi ama nedense olmadı. Yapılan yanlışlar çok olunca eleştiride çok oluyor doğal olarak bizde lafımızı esirgemediğimiz için sizde bunları görüyorsunuz.
Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gsstoreda bir kaç retro forma uygulaması gördüm. Net hatırladığım formalardı ancak bire bir diyemem o formalara. Bence çok absürd farklar olmadıkça çubuğun yeri armanın yeri pek mühim değil. Kumaş kalitesi iyi olsun önemli olan o.
ben kulübe destek olsun diye falan forma almıyorum (yaklaşık 4 senedir de almıyorum), tabii ki güzelliğini tartışacağım formaların.
keşke aslına uygun şekilde olsaydı çubuklar ancak forma gerçekten çok güzel duruyor. uzun zaman sonra heyecanlandım forma konusunda. trabzonspor-efsane-formasi-1429-68-B.jpg
ben kulübe destek olsun diye falan forma almıyorum (yaklaşık 4 senedir de almıyorum), tabii ki güzelliğini tartışacağım formaların.
keşke aslına uygun şekilde olsaydı çubuklar ancak forma gerçekten çok güzel duruyor. uzun zaman sonra heyecanlandım forma konusunda.
[ATTACH=CONFIG]15201[/ATTACH]
Nostalji forma daha önce satılırken sanırım 61 tlden almıştım.günlük hayatta kullanımı çok güzel,rahat.Forma değil de sweet gibi olduğu için beğeniliyor.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
West Ham United’ın 1968-69 forması bizim ilk formamızla tıpatıp aynı.İngilterede o dönemler bir formanın üç sezon kullanıldığı oluyordu.Acaba bu bizim meşhur ‘Aston Villa’ hikayesi West Ham olmasın?
1967-68 Trabzonspor’un ilk sezonu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eminim ki ilk formamız West Ham United’dan alınmış.Aston Villa olayı doğru değil.Aston Villa tarafı da Trabzonspor’a forma gönderdiğini doğrulamamıştı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum