Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    suan tsclubdaki satilan n98 ne peki kardesim?

vallahi anlamiyorum. herkes nike'a suc atip duruyor. 4-5 kisi haric kimse demiyorki habu yönetim istedide nike'mi vermedi sanki.
    nike bize istedigimiz her ürünü yapardi. ama bizim yöentimler herseyin ucuzuna kacinca her sene düz formalar giydik.
    2014/15 senesinde nike'a siz yapin dedik adamlar bize atleticonun cubuklusunu yapti tarihin en iyi cubuklusu.

keske vizyonlu yönetim olsaydi. ekonomik degilde birazdan taraftar gözüyle baksaydi. 10 liraya forma alim 150 ye satim degilde 80 liraya alim 160 liraya satim olsaydi.
    Ts Club’da satılan N98 katalog ürünü.Hemde satış fiyatı 150₺ civarı olan bir ürün ama biz 400₺ ye satıyoruz. Nike ile böyle bir tane bile ürün giyemedik ona yanarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nekadar cok Nike takintili insan varmis ya.
      Bu n98 nerde bir ben göremedim sanirim

Yorum

• uzun kollu forma gelirmi tekrar acaba macron ile birlikte
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uzun kollu forma gelirmi tekrar acaba macron ile birlikte
          Bildigim kadariyla oyuncular rahat olmadigi gerekcesiyle uzun kollu forma tercih etmediklerinden (uzun kol sorununu iclerine giydikleri ve futbolcular icin ozel uretilen urunlerle gideriyorlar) ureticilerde uzun kollu uretim yapmiyorlar.
          Taraftar icin ozel yaparlar mi bilmiyorum.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bildigim kadariyla oyuncular rahat olmadigi gerekcesiyle uzun kollu forma tercih etmediklerinden (uzun kol sorununu iclerine giydikleri ve futbolcular icin ozel uretilen urunlerle gideriyorlar) ureticilerde uzun kollu uretim yapmiyorlar.
            Taraftar icin ozel yaparlar mi bilmiyorum.
            Macron kulüplerinin hepsinde uzun kollu forma var ve satışa çıkıyor.Nike uzun kollu forma tabiki de üretiyor ama üç sezondur biz sipariş vermedik.Bazı futbolcular uzun kollu forma seviyor.Biz de Olcay Şahan’ı ve Real Madrid’den Ramos ve Ronaldo’yu örnek verebiliriz.Rahatlıkla ilgisi yok gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• 50. yilimizda söyle ürünleri bize cok gördüler

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nike bize özel davranmadı.
                Tamam peki, karşılıksız, para vermeden ya da başka bir anlaşma şekli üretemeden nike'ın neden bize özel davranması gerektiğini bir tek ben mi anlayamıyorum ?! Neden yani ?
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike bize özel davranmadı.
                  Tamam peki, karşılıksız, para vermeden ya da başka bir anlaşma şekli üretemeden nike'ın neden bize özel davranması gerektiğini bir tek ben mi anlayamıyorum ?! Neden yani ?
                  Yeni anlaşmayla Macron tedarikçimiz değil sponsorumuz olacak. Nike hiçbir zaman sponsorumuz olmaya yanaşmadı, sadece tedarikçimiz oldu. Bordo ile mavinin bir arada kullandığı şort bile göremedik 10 sene boyunca.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni anlaşmayla Macron tedarikçimiz değil sponsorumuz olacak. Nike hiçbir zaman sponsorumuz olmaya yanaşmadı, sadece tedarikçimiz oldu. Bordo ile mavinin bir arada kullandığı şort bile göremedik 10 sene boyunca.
                    Bu başka bir konu anlaşma sözleşme türü bu dediğiniz. Ayrıca bu sponsor olmaya yanaşmadı haberinin kaynağı nedir ? Parasını verdik onlar red mi ettiler tam olarak durum nedir ? Ben doğru ilişkiler kurulduğunda neler yapıldığını hatırlıyorum. Mağazalarımızda nike tarafında dizayn edilen köşeler vardı. Formalarımız ünlü sunucular eşliğinde ulusal spor kanallarında canlı olarak yayınlanıyordu.
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bordomavi şortlarımız oldu. Bazı detaylar kulübün tercihiydi.

Macron böyle bir maceraya girdiği için pişman olmaz umarım. İşin ticari boyutunda herkes kazanmak istiyor.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu başka bir konu anlaşma sözleşme türü bu dediğiniz. Ayrıca bu sponsor olmaya yanaşmadı haberinin kaynağı nedir ? Parasını verdik onlar red mi ettiler tam olarak durum nedir ? Ben doğru ilişkiler kurulduğunda neler yapıldığını hatırlıyorum. Mağazalarımızda nike tarafında dizayn edilen köşeler vardı. Formalarımız ünlü sunucular eşliğinde ulusal spor kanallarında canlı olarak yayınlanıyordu.
                        Bahsettiğiniz sunucu ile tanıtım işini Nike'ın yaptığını mı düşünüyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bahsettiğiniz sunucu ile tanıtım işini Nike'ın yaptığını mı düşünüyorsunuz?
                          Hayır bize özel özel diye bekleyene kadar istenildiğinde nelerin yapılabildiğini göstermek için yazdım.

Yorum

• Yav Nike ile 10. sezonumuz kulübün 50. sezonuna denk geldi adamlar tınlamadı bile hala Nayk diyo millet. Umarım bi an önce kurtuluruz bu illetten sıktı artık her sene 3. lig takımıyla aynı formayı giymek.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yav Nike ile 10. sezonumuz kulübün 50. sezonuna denk geldi adamlar tınlamadı bile hala Nayk diyo millet. Umarım bi an önce kurtuluruz bu illetten sıktı artık her sene 3. lig takımıyla aynı formayı giymek.
                              iho adamlarin temsilcisine sövdü, paralarini yatirmadi vs...

victory den sonraki düsüs bundan
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nike ve Adidas bu piyasada duopol hareket etmeye başladı artık iyice. Halkanın dışına çıkmak bence lehimize olur, pişman olmayız. En azından daha fazla değer göreceğimiz kesin.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X