Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma sıradan bir çubuklu işte. Renkler dışında hiçbir albenisi yok. 50. Yıla özel ibare yok. Napim böyle işi ben. Harbiden nike bizle eğleniyyy.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Farklı bir marka daha, bakın farklı farklı markalar atıyorum ki beni içlerinden birinin çalışanı sanmayın diye. Benim derdim nike'la. Lig'de nerdeyse nike giyen ilk takımız ama hiçbir değerimiz yok gözlerinde. Bizi sıradan bir kulüp yerine koyuyorlar. Bu durum da beni acayip irrite ediyor. Ulan bu sene bizim 50. Yılımız yahu, kulüp sana demese bile bunca yıllık ticarete sen kendiliğinden eklemen lazımdı oraya bi ibare veya kulübe demen lazımdı bak şöyle bir şey yapayım size diye. Yok, sıfıra sıfır. Düz formalar. Allah'tan renklerimiz ateş ediyor da biraz düzeltiyor durumu.

Neyse uzattım, sanki değişen bir şey olacakmış gibi. En iyisi farklı bi marka daha eklemek. Buyrun NB ve liverpool işbirliği

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
      Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Beyaz sort ile kombin edilirse cok daha guzel durur cubuklu

Cubuklu - beyaz sort
        Beyaz forma - bordo sort
        Parcali - mavi sort

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyaz sort ile kombin edilirse cok daha guzel durur cubuklu

Cubuklu - beyaz sort
          Beyaz forma - bordo sort
          Parcali - mavi sort
          beyaz forma bordo şort ile olmaz.
          dünkü gibi mavi çorapla çok iyi bence.

Yorum

• dün hani çubuklu ile çıkacaktık maça?
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün hani çubuklu ile çıkacaktık maça?
              Rakip takım maça tek forma getirmiştir büyük ihtimalle, bu yüzden beyaz forma giydik galiba.

Yorum

• Benim anlamadığım parçalı ile çık bari maça, şu beyaz formaları ezelden beridir sevemedim.
                Sahanın içinde Bordo-Mavi bişe görelim be kardeşim.

Yorum

• geçen seneki formadan ne farkı var.

şu armayı düzgün yapmak cok mu zor.

yakalı denesek bide of offf
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Formanin kalibini ve durusunu begendim acikcasi.Bordo agirlikta olmasi ve cubuk sayisi beni mutlu etti...

Tek elestirim 50.yila ozel logo yarismasi oldu,formanin bir yerinde bu logoyu ya da 50.yila ozel bir detay beklerdim.Kol ve yakanin da mavi olmasi farkli bir hava katabilirdi.Ama bu forma secim olayinin ic yuzunu bilmedigimiz icin elestiriyi kime yapmam gerektigini cozemiyorum su an.Acaba kulup bu istekte bulundu mu? Yoksa bu detaylarla formanin fiyati 180-190TL bandinda olacagi icin mi yapilmadi?

Yorum

• Ayrı bir taraftar forması, 50. yıl özel, efsane forma vs ürünler satışa çıkacak Adil. Muhtemelen oralarda kullanılacak bunlar...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• çıkardığımız bordo formanın arması yine baskıyla yapılmış .ama beyaz formadaki arma dikişli.şimdi biz nasıl alalım bu formayı

Yorum

• Ben bordo agirlikli parcali dan sonra bu tarz mavi agirlikli bir cubuklu beklemistim olmadi sonucta onemli olan kollar degil formanin ve setin genel gorunusu set cok bordo agirlikli oldu bunuda beyazi hep mavi corapla giyerek dengelerler heralde bu sene parcali forma beni fazlasiyla memnun etti bu yuzden cubukluyu cok elestirmicem sadece bu kadar[emoji4]

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arkadaslar, bu senenin esofman takimini nereden bulabiliriz?

Dün yedek kulübesindekiler giyiyordu.

Yorum

• [QUOTE=Emrah Erata;1920759114]Genoa 100.000 satıyor mudur sence ya da 70.000.
                              Keza Club Bruge, adını unuttuğum brezilya takımı
                              Bırakalım bu şu kadar forma satarsak şöyle olur safsatalarını. Nike'ın bizi yediği bir söylem bu. Alın şu formalara bakın. Hangi kulüb bizim ayarımızda bunların arasında ama bir de formalarına bakın.
                              Kısaca nike pişmanlıktır.

Lotto veya Macron'la çalışıyoruz da benim mi haberim yok?

Nike'ın yötemini beğenmiyorum diyebilirsin, nike ile anlaşmamızı beğenmiyorum diyebilirsin, yöneticilerin seçtiği formayı beğenmiyorum diyebilirsin, fiyat politikamız seçilen/alınan formalara göre doğru değil diyebilirsin... ama şu an yaptığın elma ile armudu kıyaslamak...

Yorum

• Siyah forma isteyen arkadaşlar;bence bu tasarım bordo-maviye çok uygun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X