Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adidas'ın bu sezon ki bjk ve fb formaları çok kötü. Her iki kulüp taraftarı da isyan ediyor. Adidas gerçekten çok bozdu. Nike de aksine iyi işler yapmaya başladı. Bizim çubuklu mallorca'nınkinden olursa hem çubuklu da hem de villa formada büyük satış rakamları yakalarız. Formalarımız güzel ama şort ve konçlar yine fecaat. Bir de onlara el atsalardı keşke.
    halen daha formalari yöneticiler sectigini benimsemediniz

suc adidas ve nike´da degil, takim yöneticilerinde

özellikle sikeciler bütün tasarimi kendi yapiyor adidas kalibina anlasmalarina göre...
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 17:33.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 4 senedir falan aynı şortları gidiyoruz galiba. Şortlarda tek renk var. Şortlarda da bordoyla maviyi birlikte görmek güzel olurdu.

Yorum

• Formayı alabilen var mı? Parçalı alacağım hem de yarın acil istiyorum çünkü halısahada giymek için yeni forma lazım ama hiçbiryerde yok derler?
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formayı alabilen var mı? Parçalı alacağım hem de yarın acil istiyorum çünkü halısahada giymek için yeni forma lazım ama hiçbiryerde yok derler?
          Pendik bugun demişti ama ortada bir şey yok
          arayabilecek var mı

Yorum

• Ben de bugun maloffa gtmyi dusunuodum ama acab olmadi gitmedim

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de bugun maloffa gtmyi dusunuodum ama acab olmadi gitmedim

aramak lazım pendik demiş diyorlar satışa başlandıysa gözükmesi lazım hiç görmedim

Yorum

• Ankara'da forma alan var mı? Ankamall biraz uzak, forma gelmediyse boş yere gitmek istemiyorum.
                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aramak lazım pendik demiş diyorlar satışa başlandıysa gözükmesi lazım hiç görmedim
                  Maloff u aradm ts clubin nosun aldim aradim acan yok malof ts clubin hic biryerde baska nosuda yok sosyal medyada hesaplari filanda yok nasl ulascaz blmiorm en sonunda feneriumu arayip surdan vitrine baksana parcali forma glmismi diye sorcam karsilikli tukkanlar

Yorum

• forma satisa ciksaydi en kötü sosyal medyadan paylasilirdi

zaten [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] disi kimse cikacagini demedi

tsclup´lardan paylasilan resimlerde sadece beyaz var
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maloff u aradm ts clubin nosun aldim aradim acan yok malof ts clubin hic biryerde baska nosuda yok sosyal medyada hesaplari filanda yok nasl ulascaz blmiorm en sonunda feneriumu arayip surdan vitrine baksana parcali forma glmismi diye sorcam karsilikli tukkanlar

0 216 511 29 36
                      arayabilir misin pendik siparişle alalım

Yorum

• Pendik Tsclub sahibi Metin Abi babamın yakın arkadaşı, karşı binada zaten Tsclub. Formaların kargoya verildiğini henüz gelmediğini söyledi.

Yorum

• İlk olarak RecepHykr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pendik Tsclub sahibi Metin Abi babamın yakın arkadaşı, karşı binada zaten Tsclub. Formaların kargoya verildiğini henüz gelmediğini söyledi.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forma satisa ciksaydi en kötü sosyal medyadan paylasilirdi

zaten @trabzonsporkits disi kimse cikacagini demedi

tsclup´lardan paylasilan resimlerde sadece beyaz var
                            twitterda habersiteleri falan paylaşmıştı bende oranın yalancısıyım o yüzden mış mış yazıyorum

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankara'da forma alan var mı? Ankamall biraz uzak, forma gelmediyse boş yere gitmek istemiyorum.
                              [MENTION=15241]Erdinç Barutçu[/MENTION] oradaymış şuan

Yazacak şimdi bana.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Erdinç Barutçu oradaymış şuan

Yazacak şimdi bana.
                                yazdı mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X