Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birincisi bilet parasını iade etmeden birşey olmaz 61 lira yüzünden fakir olmazsin ki bilet alsam parasını iade etmezdim.bir diğer konu biz yönetimin borazanligini yapmıyoruz Trabzonspor un başarılı olması için yönetime destek oluyoruz.
    Şike mevzusunda kulüp sürekli internet sitesinden açıklama yapıyor avukatlardan bu süreci devam ettiriyor.
    Muharrem ustaya yerli aysal paftasini yapistirman senin Trabzonspor degerlerine ve başkanına emeğe hiç saygı duymadığını da gösteriyor.

Ve son olarak millete ve Türkiye devletine laf atmissin senin gibiler darbe girişiminde bile devleti hükümeti eleştirir ve şunu bil ki bu millet tarihin en şanlı ve şerefli milleti dir .

Hadi şimdi git işine.
    En son taha küçük tarafından düzenlendi; 25.08.2016, 05:56.
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• internette bordo formanın S ve M bedenleri kalmamış. İnşallah kısa zamanda temin ederler.

Yorum

• 0850 511 1967 numarası beni aradı. kulübün taraftarın adına özel 50tl ye atkı çıkarttığını eve kargolanacağını söyledi nedir bu durum
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          0850 511 1967 numarası beni aradı. kulübün taraftarın adına özel 50tl ye atkı çıkarttığını eve kargolanacağını söyledi nedir bu durum
          kulübü ara sor
          bence doladiricidir
          kulübün böyle bir pazarlama yöntemi yok bildigim, bende twitterdan bi sorayim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

0850 511 1967 numarası beni aradı. kulübün taraftarın adına özel 50tl ye atkı çıkarttığını eve kargolanacağını söyledi nedir bu durum

Öyle bir numara gözükmüyor ama net bilgim yok.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Bir dakika önce beni de aradılar, çalıştığımı söyleyerek kibarca daha sonra aramalarını rica ettim.

Yorum

• O değil, bu numaraya nasıl ulaşıyorlar?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O değil, bu numaraya nasıl ulaşıyorlar?
                  big data
                  dark net de satiyorlar, kafa basi 2 dolar
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    big data
                    dark net de satiyorlar, kafa basi 2 dolar
                    Vay arkadaş vay!
                    Ayağa KALK!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.trabzonspor.com.tr/docume...eri_hizmetleri

Öyle bir numara gözükmüyor ama net bilgim yok.
                        bende numara 1967 olunca ilk bi gerçek sandım..
                        Önde bize her yer Trabzon arkada sizin isminiz olacak diyor. bandrollü falan kapıda göreceksiniz dedi.
                        İnanmadım araştırıcağım dedim. bu numaradan bize ulaşabilirsiniz dedi.

Birde gaz verdi biraz sezona iyi giriş yapan takımımız falan diye öyle olsa kulüp bi paylaşım yapardı diye düşündüm.
                        TS CLUB mı diyorum hayır Trabzonspor diyor
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

bende numara 1967 olunca ilk bi gerçek sandım..
                          Önde bize her yer Trabzon arkada sizin isminiz olacak diyor. bandrollü falan kapıda göreceksiniz dedi.
                          İnanmadım araştırıcağım dedim. bu numaradan bize ulaşabilirsiniz dedi.

Birde gaz verdi biraz sezona iyi giriş yapan takımımız falan diye öyle olsa kulüp bi paylaşım yapardı diye düşündüm.
                          TS CLUB mı diyorum hayır Trabzonspor diyor
                          Demek ki sezona iyi girmişiz gerçekten
                          Ayağa KALK!

Yorum

• TS Club da böyle bir reklam var sanırım..

İsme özel atkı hakkında..
                            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Olay doğrulandı...

Ayağa KALK!

Yorum

• PUMA bence sadece dortmunta güzel forma yapıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X