Özerin üstünde bir foto vardı ben o zamandan bahsediyorum
Şu değildir umarım
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
piyasaya tanıtımıda ınternetten olmustu resmide şuydu
herkes büyük hayal kırıklıgna ugramıstı beyaz amaçsız . mavi saçma , çubuklu ise çuval gibi renk geçişi rezalet .
ortalama yorumlar bunlardı.
he bence tarıhımızın en iyi çubuklu formalarından bırıdır .
Hatta afs abi çubukluya cıkmadan once efsane olacak demişti millet heyecanlanmıstı . ardından bu çubuklu çıkınca millet isyan etmıstı . halbukı tarıhımızın en ıyı bır kac cubuklusundan bırı.
o günden sonrada afs abi forma duyum işini bıraktı . zevkler ve renkler öyle farklı oluyorkı bızde küfürlü kavgalarda bıle bulabılıyoruz kendımızi
En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 17:30.
[MENTION=31412]Sadettin_[/MENTION] Biliyorum hatta ben de geçişi eleştirmiştim ama yukarıda da söylediğim gibi Yiğitin üstünde gördükten sonra çoğu kişi beğenmişti.Birinin üstünde görmeden çok kötü filan desem tamam ama adam giymiş formayı oldukça net fotoğraf Özer'in foto gibi değil.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Evet bu zamanında bunu gördüğümüzde taraftar isyan çıkarmıştı ama sonra rekor kırdı
Özer'in fotoda hiçbirşey belli olmuyor ki geçişli olup olmadığı bile anlaşılmıyor.İkinci foto ise gayet net.Ne değişecekte iyi formaymış diyeceğiz?Hadi biraz kalıplı göbeksiz biri giysin en fazla idare eder seviyesine gelir bence.Sen beğendin mi cidden şu formayı?
yaka hariç bence guzel forma . ben polo yaka sevıyorum . bazılarıda gomlek gıbı dıyor sevmıyor
Buna saygı duyarım.Zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta ama forma bu işte yok sonradan beğenilecek gibi bir durumu yok
Özer'in fotoda hiçbirşey belli olmuyor ki geçişli olup olmadığı bile anlaşılmıyor.İkinci foto ise gayet net.Ne değişecekte iyi formaymış diyeceğiz?Hadi biraz kalıplı göbeksiz biri giysin en fazla idare eder seviyesine gelir bence.Sen beğendin mi cidden şu formayı?
Kalıbın orjinalini bildiğimden bu sezon çok istediğim formalardan biriydi beğendim
Kalıbın orjinalini bildiğimden bu sezon çok istediğim formalardan biriydi beğendim
O zaman sıkıntı yok sen nasıl beğendiysen ben de beğenmedim ama susun falan yazman sıkıntı ;-)
Onu şimdilik susmak iyi anlamında yazdım çünkü futbolcu üzerinde çok farklı duracaktır eminim
Pek zannetmiyorum ama bakıcaz.Bir önceki çubuklu baya efsane gözükmeye başladı bunu görünce gözüme :-)
Yorum