Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lansman bekleyin beyler.

Bu formayi bi benim ustumde gormek var bide Mehmet Ekici'nin veya Castillo'nun ustunde gormek var.

Bi evinizin oturma odasinda iphone ile cektirdiginiz resim var bide ts dergi muhabirinin isikli ortamda cekecegi resim var.

Beyaz sort ustune giyilmeli bu forma. Bunun icin twitter'dan Nevzat Aydin ve M.Usta'ya yazilmali.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Formanın kötü olduğunu söylememeliyiz arkadaşlar, durumu, kısıtlı zamanı zaten biliyorduk. Çoğu işte kaliteli işleriyle, vizyonuyla bize kendini kanıtlamış yönetimin elinden gelenin en iyisini yaptığını varsayabiliriz. Yakası dışında gayet güzel olduğunu düşünüyorum şahsen. Başta kendimizi, yönetimimizi ve takımı bu tarz gereksiz şeylerle yıpratmamalıyız.

Yorum

• Beğenmiyorsanız almayın .... amma boş konuşan var ya, vallaha şu dünya üzerine yıkılmış modunda takılanlardan bıktım cidden. Her şeye eleştiri her şeye eleştiri yetti be.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

@emrenuhoglu61 budur doğru. Nasıl sızdığı ve gerizekalılığın seviyesi belli değil mi?

ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beğenmiyorsanız almayın .... amma boş konuşan var ya, vallaha şu dünya üzerine yıkılmış modunda takılanlardan bıktım cidden. Her şeye eleştiri her şeye eleştiri yetti be.
              Bu kadar mesele etmeyin arkadaşlar. Ayrıca forma güzel giyen abimiz de güzel ama tabi profesyonel fotoğraflar, oynanan maçlarla sempatiniz oluşur, işin rengi değişir. Sakin olun. (Geçen sene hariç her sene de yazıyoruz ulan bunu çocuk avutuyoruz)

Geçen sene büyük hayal kırıklığı olmuştu, bu sene ilk çıkan iki forma da öyleydi ama çubuklu iş görür, hatta beyaz da iş görür (siyah nike logosu hariç) futbolcuların üzerinde görün.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• formamız güzel bence. tek kötü tarafı yakası daha iyi olabilirdi ayrıca kolları da daha değişik olabilirdi. ama katalog forması olunca çok ta bir şey beklemiyordum.

inşallah sırt ve kol reklamları gelirde öyle satışa çıkar..
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beğenmedim ben.Beklentiyi yükselttiler bu çubuklu için bence hayal kırıklığı.Diğer iki forma daha iyi.En son giydiğimiz çubuklunun yanına yaklaşamaz
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

@emrenuhoglu61 budur doğru. Nasıl sızdığı ve gerizekalılığın seviyesi belli değil mi?

Gerizekalı dediği adam bakırköy ts club mağazasının sahibi:s

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beğenmiyorsanız almayın .... amma boş konuşan var ya, vallaha şu dünya üzerine yıkılmış modunda takılanlardan bıktım cidden. Her şeye eleştiri her şeye eleştiri yetti be.
                      Eleştirmeyince sonuç değişecek mi kardeş ?
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Çubuklu forma çubuklu forma gelen çubuklu formanın yakası hayal kırıklığı.
                        Keşke beklenti bu denli yükseltilmeseydi.
                        Destek olmak için alicaz mecbur....

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beğenmedim ben.Beklentiyi yükselttiler bu çubuklu için bence hayal kırıklığı.Diğer iki forma daha iyi.En son giydiğimiz çubuklunun yanına yaklaşamaz

Çubukluyu ilk gördükleri zaman bu resimdeki çubukluyu tepkileri görmüşmüydün ? sonra bu foto paylaşıldı etraf yıkıldı o yüzden şuan susun bence

Yorum

• ben de renk tonlarını ve yakayı beğendim.değişik olmuş. kollar biraz kötü durmuş. artık vücudu saran dar kesim forma istiyorum futbolcunun üstünde. taraftar forması ise normal olabilir, göbekler çıkmasın meydana. detay isteyen de beyaz çizgiler ile idare etsin.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 17:38.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çubukluyu ilk gördükleri zaman bu resimdeki çubukluyu tepkileri görmüşmüydün ? sonra bu foto paylaşıldı etraf yıkıldı o yüzden şuan susun bence
                              Ben bu çubukluyu ilk forumda Yiğit Gayretli'nin üstünde görmüştüm baya beğenilmişti.Renklerde geçiş olması eleştirilmişti sadece .Dün de bir kaç kişinin üstünde vardı gayet güzel duruyordu.Fotoğraf üzerinden yorum yapsam tamam ama adam giymiş nasıl göründüğü belli benim için hayal kırıklığı.Ayrıca sen bilirkişi misin? Susup susmayacağımı sana mı sorucam?
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu çubukluyu ilk forumda Yiğit Gayretli'nin üstünde görmüştüm baya beğenilmişti.Renklerde geçiş olması eleştirilmişti sadece .Dün de bir kaç kişinin üstünde vardı gayet güzel duruyordu.Fotoğraf üzerinden yorum yapsam tamam ama adam giymiş nasıl göründüğü belli benim için hayal kırıklığı.Ayrıca sen bilirkişi misin? Susup susmayacağımı sana mı sorucam?

Özerin üstünde bir foto vardı ben o zamandan bahsediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X