Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=the_storm_boy;1920472041]O fotodan nasıl anladın kumaş kalitesini? Yani sana helal olsun diyorum.
    Bence konuyu cok uzatmanin bi manasi yok. Benim fikrim budur. Kabul edersin etmezsin saygi duyarim. Sen kaliteli bi forma oldugunu dusunebilirsin. Lafim yok. Ben sadece kendi gorusumu belirttim.

Yorum

• Zaten secimler yapilmis nevzat bey tarafindan 15 gun sonra hepimiz gorecegiz. Ben nevzat beyin tercihlerinin iyi olacagina eminim. Guzel tasarimlari tabi ki de severek inceliyorum yalniz kimse kolunda ptt ligi logusu yazan formayi begenmemi beklemesin. Ve de olacagina inanmami.

Yorum

• İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten secimler yapilmis nevzat bey tarafindan 15 gun sonra hepimiz gorecegiz. Ben nevzat beyin tercihlerinin iyi olacagina eminim. Guzel tasarimlari tabi ki de severek inceliyorum yalniz kimse kolunda ptt ligi logusu yazan formayi begenmemi beklemesin. Ve de olacagina inanmami.
        Forma güzel orada güzel çıkmamış formaya bakmak için Atletico Nacional ve Malaga CF bazı örnekler

Yorum

• Yorum

• İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zaten secimler yapilmis nevzat bey tarafindan 15 gun sonra hepimiz gorecegiz. Ben nevzat beyin tercihlerinin iyi olacagina eminim. Guzel tasarimlari tabi ki de severek inceliyorum yalniz kimse kolunda ptt ligi logusu yazan formayi begenmemi beklemesin. Ve de olacagina inanmami.
            begenmemen en doglal hakkin, kimse bisey diyemez, demezde

ama kalitesiz kumas demek, bunuda sadece bir resimden anlamis olmani elestirmelerini anlarim
            kusura bakma
            bu konuya sende hak vermelisin

bu görselde anlardim onuda
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=cE8FExy6xg8 biraz daha detaylı

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                insallah bunlar gibi olur diyeyim

Yorum

• O bankasya formasini atan arkadasa da selam olsun)

Yorum

• Amerika Bayan Olimpik Futbol Takımının yeni formaları.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Konu ayakkabı olunca kadınların da bu modadan etkilenmemesi mümkün değil.

Sporcu sağlığı için bileği saran kramponlar artık moda. Sadece formu değil kullanılan renkler, seçilen renklerin çorap ve forma ile uyumu da önemli artık.
                      Avrupa şampiyonasında kramponların desen ve renk uyumları dikkatinizi çekmiştir. Bir futbolcunun hangi markanın reklam yüzü olduğunu fark etmeniz için kramponlarının markasına bakmanız yeterli.

Yorum

• Hayaller Paris gerçekler Eminönü tam bizim işmiz valla.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Hertha Berlin 2016-17

Yorum

• 10 yıldır bu forumda yazan biri olarak, rica ediyorum. Beklentileri yükseltmeyelim. Daha sonra formaların elle tutulur bir iki yanı da olsa lanet okur duruma geliyoruz. Formalar zor bela seçildi dendi, katalogtan bir şeyler ayarlamışlardır işte, ortaya efsane çubuklular yüklemeniz kimseye bir fayda sağlamayacak.

Yorum

• Ortadaki duyumlardaki formaydı yine laf edecek taraftar biz neden bunu kullanıyoruz diye

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortadaki duyumlardaki formaydı yine laf edecek taraftar biz neden bunu kullanıyoruz diye

Bizim mustakbel bordo formayi akhisarda giymis guzel set olmus akhisarinki bizimkisi daha guzel olcak insallah

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X