Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
ya arkadaş altıüstü bir forma ya. yok hazırlanamamış da. yok geç kalınmış da. ulan kaç aydır yönetimdeler. bu süre içerisinde kendileri tekstil firması kurup en az 200.000 forma basmışları.
diyor ki temmuzun sonunda gelecek. yahu arkadaş. bayram geçiyor gidiyor. tüm istanbul tüm gurbet bayram bahanesi ile trabzona gelecek. istanbulda tsclubun kapısından geçmeyen adam orada gaza gelip iki üç forma alıyor. herkes orada olacak. o formaları bayramdan önce çıkardın ve bayramda sattın-sattın. yoksa unut 200.000 forma satışını. bu kafayla 30.000 satsak bile öp de alnına koy.
nike ile sözleşme bitiyordu. adidas denildi ilk etapta bunlar gelince yine nike denildi. geç kalındı denildi. la altı üstü forma ya. forma arkadaş bu ya bu kadar zor mu.
vallahi tebrik ederim güzel yem atmışsın [MENTION=19008]OnurKul[/MENTION]
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Bu forma degil bez parcasi. Formanin bu olduguna kesinlikle inanmiyorum. Nike in c sinif formalarindan bile kotu. Soyle soyliyim rizesporun yeni formalarini hepimiz biliyoruz. Sinif olarak rizenin ustunde oldugumuza gore formlarda belli bir kalite mutlaka olacaktir. Asagilik kompleksine girmemize gerek yok yani. Rahat olalim.
ya arkadaş altıüstü bir forma ya. yok hazırlanamamış da. yok geç kalınmış da. ulan kaç aydır yönetimdeler. bu süre içerisinde kendileri tekstil firması kurup en az 200.000 forma basmışları.
diyor ki temmuzun sonunda gelecek. yahu arkadaş. bayram geçiyor gidiyor. tüm istanbul tüm gurbet bayram bahanesi ile trabzona gelecek. istanbulda tsclubun kapısından geçmeyen adam orada gaza gelip iki üç forma alıyor. herkes orada olacak. o formaları bayramdan önce çıkardın ve bayramda sattın-sattın. yoksa unut 200.000 forma satışını. bu kafayla 30.000 satsak bile öp de alnına koy.
nike ile sözleşme bitiyordu. adidas denildi ilk etapta bunlar gelince yine nike denildi. geç kalındı denildi. la altı üstü forma ya. forma arkadaş bu ya bu kadar zor mu.
Formaların geç tanıtılmasının sebebi lansmanın sponsor ile beraber yapılacak olması. Sponsorluğun prosedür işlemlerinin bitmesinibekliyorlar.
Bazılarımız yukarıdaki formayı beğenmemiş la çubukların arasına ince beyaz çizgiler çekin al sana benim duyumlarımla ortaya çıkan formanın aynısı He bide ağırlıklı rengi mavi olacak yani renkler yer değiştircek.
Bazılarımız yukarıdaki formayı beğenmemiş la çubukların arasına ince beyaz çizgiler çekin al sana benim duyumlarımla ortaya çıkan formanın aynısı He bide ağırlıklı rengi mavi olacak yani renkler yer değiştircek.
Bence biri çıkıp yukarıdaki formanın 2014 2015 formasınin aynısı olduğunu ardından başka birinin çıkıp aynı olmadığını yakanı farklı olduğunu soylemeli
Resmin kalitesiz olmasından dolayı beğenilmedi heralde yoksa bu formayı beğenmeyenin bir forma beğeneceğini sanmıyorum
Yorum