Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 sene evvel de yalanlamıştı.
    hatta beğenmemişti falan ama formalar onlar olmuştu.
    geçen bir tivite yorum yapmış formayı beğenmemiş yine, kesin odur yeni sezon formamız.
    İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalanladı ama aha buraya yazıyorum. Bu forma çıkar.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Insani asagilar gibi "alakasi yok" yazmasi beni deli etti.
    Sanki kendini dememis cubuklu forma cikacagini, tavir yapiyor...
    Nevzat Bey yalanlıyorsa %85 o forma çıkar. Arkadaşın dediği doğru, bizim burada tasarladığımız, duyum aldığımız formaları yalanlamıştı ama aynısı çıkmıştı.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "alakası yok" demesinde ne gibi bir aşağılama var?
      Twitterdan takip ediyormusun bilmiyorum ama bence insanlari cok tersliyor, sadece bu yazdigini kastetmiyorum, bir kac kez rastladim bu tip cevaplarina.

Bilmiyorum belkide ben yazdiklarini cok büyütiyorum.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Twitterdan takip ediyormusun bilmiyorum ama bence insanlari cok tersliyor, sadece bu yazdigini kastetmiyorum, bir kac kez rastladim bu tip cevaplarina.

Bilmiyorum belkide ben yazdiklarini cok büyütiyorum.
        Bence haklısın, normal ortamda olsa hoş değil ama sanal alemdeki tipleri,ne uslupla yazıp çizdiklerini düşününce normal geliyor,iyi kapatmıyor tivitini.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• öpüp başlarına koymaları gerekirken nevzat aydını tartışıyor bazı arkadaşlar. bu adamlar bizim için bir şans beyler üslubunda da bir sıkıntı görmüyorum.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• beyaz forma bumu fenna

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öpüp başlarına koymaları gerekirken nevzat aydını tartışıyor bazı arkadaşlar. bu adamlar bizim için bir şans beyler üslubunda da bir sıkıntı görmüyorum.
              Nevzat Aydini tartisan yok sadece bana göre üslubu bir asbaskana yakismayacak sekilde oldugunu dile getirmek istedim.
              Ayrica öpüp basima koyacak bir icraati bulunmiyor suan...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Olabilecek çubukluları yapıyorum. Aynı zamanda kullandığım maviden şikayetçi olanlar için yeni bir mavi tonu ile geldim
                En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 19:11.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olabilecek çubukluları yapıyorum. Aynı zamanda kullandığım maviden şikayetçi olanlar için yeni bir mavi tonu ile geldim
                  Beni daha çok armayı sağa-sola sündürmen rahatsız ediyor
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beni daha çok armayı sağa-sola sündürmen rahatsız ediyor
                    Sündürmeden olmuyor reis

Yorum

Olabilecek çubukluları yapıyorum. Aynı zamanda kullandığım maviden şikayetçi olanlar için yeni bir mavi tonu ile geldim
                      daha acik
                      daha canli olmali
                      bordoylan kontrasti önemli, bir Trabzonlunun ruhu gibi o renkler
                      bordo gibi degerlerine kati
                      mavimiz gibi acik yürekli, naiv insanlarin renkleri
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu mavi tonunu siz yapında görelim.

Yorum

Şu mavi tonunu siz yapında görelim.
                          http://www.colorcombos.com/combotest...5f6&show_text=

Ünal Karaman

Yorum

• Abi sen mavi yapmamışsın ki resmen buz olmuş seninki.

Yorum

Abi sen mavi yapmamışsın ki resmen buz olmuş seninki.
                              at formaya bakalim nasil gözükecek

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                at formaya bakalim nasil gözükecek
                                Buyur benim mavim ile senin mavin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X